Kõik, mis Toivoku postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
see replicatega on suht okei pill jah, sisu on ilus ja olen omajagu seda tuuninud ja tuunin kindlasti veel, see ühe noore kuti oma, 2,7 stroker.
-
324td Touring '89 m50b25 - oismets
ega vana 2,4 alles jäänud?
-
M20 nega abi(remont)
Nõia Ints pole meist keegi siin, et noh tihtipeale ikkagi klapiregull päästab suht suures osas . aga noh muidugi kui on täitsa ymmargune ja nookurid ka segi ,siis ei ole midagi teha kui väike kaane remont
-
316i '91 - metsakutsu
Mina vahetasin selle temp anduri nii ära KarlK autol ,et kollet maha ei võtnud :D, muidugi olari pani selle sinna tagais, ise karjusin juba normaalselt garaazis ja asju lendas
-
O:R15 4x100 kärjed
Pakun sulle tutikaid rialeid, originaalid. 550.- ring pilt on illustreeriv, 7,5 laiad ja 15"
- Kes, kus ja keda nägi
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Mina võin neid ka müüa aga kahjuks ei kesta nad nii häst siiski kui originaalid, driftikatel paar tki ära proovitud. tavakasutuses on suht suva.
-
Kes, kus ja keda nägi
uh, ma ka niipaljudele lehvitanud aga veel ei vii nimesid ja nägusid kokku
-
325i kupee - Toivoku
selline näeb hetkel välja, pole jõudnud esimesi rehve veel uueks panna, ette siis 205/40 ja taha 215/40 Sailunid, ilgelt kõrge on, sai viljandist kohe tellitud golfi coilid, uue nädala alguses peaksid kohal olema, siis saab pystakud pilbasteks lõigata ja pillile hakata fitmenti jagama, vahetan ka juhi ukse ja värvin selle sprayga tehtud külje ära, ma küll veel eitea miks, aga häirib. Vaja olesk ülekerevärv aga kuna kasutan teda hetkel veel täiepasaga tööautona, siis veel teda projektina enda listis ette ei tõsta, hetkel järjekord e21 e34 e12 ja siis see pill, millele vedeleb juba sitaks jubbe garaazis mis peaksid kõik külge minema. Stange läheb ka uuel nädalal bacaniasse ja sumpsi põlved ootavad ka juba kaua kaua riiulis,et külge keevitada ja p***e ilusaks teha. ahjaa uus aku on ka orgunnitud, esmasp toon ära. ei jõudnud lihtsalt reedel Kapslid tuelvad ka peale kindlasti, puurin ajutised augud mille niikuinii sügisel laseb täis keevitada. ja uue kapslite kinnitused teha.
-
318i Convertible 1991 - karlk
ka mina jätaks nii nagu praegu on, selle msutaga kaob see karbi joon pea täielikult ära ja eisaa arugi kust algab auto alumine äär ja kuidas.
-
Ostan coilid
nädalapärast jäävad üle jomi coilid e30nele, hindeks 100, ees poolaastat või natukene peale vanad b4 bilsu amordid.
-
O: 4x100 flantse
10mm pakkuda, ühel krae ära murdunud, 15.-
-
O: M40B18/M42B18 õhukululugejat ja M42 õhutoru (õhukululugeja - segusiiber)
meilvedeleb ka garaazizz m40 õhulugeja koos kopsikuga.
-
BMW 320iA 835ANJ kas keegi teab?
minhd huviaks kas saaks need esituled osta
-
O: 4x100 topelt polditavad flantsid
Kiire. 15-20mm paksud.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
m50 mootoritel ongi 2 bari kork. m50 mootoril õhutusnipplit pole, radika küljes on õhutusnippel. need radikad ei maksa enam uutena ka väga palju, 328 radikas on veits alla soti. jääb kapotialune tunduvalt puhtam ja kenam vaadata. ENamus inimesed on mõelnud selle õhutamise enda jaoks tunduvalt keerulisemaks kui see tegelt on.
-
Roolilatt käib vastu raami
mõra ju näha seal kuhu mootor kinnitub, et sealt on asi ära paindunud. Uus talla alla ja põhja gaas,
-
E30 diffri sobivus
no ma mingihetk võtsin 89a e34 525 alt ja panin 92a 525 alla ja seal see differ ei olnud kindlasti pealt kinnitustega, ja kui vaatad ka realoemi siis samamood i525i on ikka teistsugused kinnitused. 520 518 ja diislite korpused sobivad kenasti
-
325i kupee - Toivoku
uh, vahetasin õli ära, karter ikka katki aga lihtsalt ei jaksanud ära vahetada . panin ka ueud läbilöögi puksid esimestele amortidele, kippusid vanad paugutama. sisse läks motuli 10w40
-
325i kupee - Toivoku
mul tagasild regullitav ja tagarattaste kalle on mu mäletamist mööda veits alla kraadi ehk siis rattad pysti, saan rehvid kätte siis tahaks keerata veits kallet juurde Aga jah loodan,et väga hullult koopast välja ei jää.
-
E30 diffri sobivus
m20b25 ehk siis 525 alt ei sobi samamoodi. korpus teise kujuga
-
E30 diffri sobivus
e32 oma ei sobi, sobivad e34 alt ainult 2,4td 2,5td 518i ja 520i. 525l on küll 188dif kuid diffri kinnitused on teistsugused.
-
325i kupee - Toivoku
Jah remotecid on üle ja müügis
-
325i kupee - Toivoku
Uhh, lõpukso metigi täitus yks pisikene unistus Sai nsellele autole ka borbet B veljed , 8,5 ja 10" laiad Fakk jee :D, taha mahub nibin nabin alla kui cambrit veits keerata ja 225/35 rehv panna Järgmisena hakkame vedrustuyse peale mõtlema, sest praegune ei toimi kohe yldse, see Jomi coil on ikka eriline solk, Garaazis oleval KarlK autol on alla ta techniks ja on sitaks madalam ja aab veel ikka omajagu keerata ka. Aga ma arvan,et teen pystakud ümber ja taha vaatan mingid muud asjad üldse. igatahes 2 klõpsu sellest velje proovimisest, see saab olema ylbe aa tagapaneeli ostsin ka ära igaksjuhuks iseasi millal neid asju vahetama saab hakata ja tegema. Bacania poistega sai ka räägitud, teevad tagastange korda , proovin veel 2-3 värviparandust seehooaeg teha ja ka juulis pilli eestisse arvele saada.
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
No neil vist katet üldse pole, sest no kuulpähe kuiu odavalt nad müüvad, paljudel suurematel kohtadel pole sisse ostu hinnad ka nii madalad kui neil müügi hinded Aga vbla on kõvemad diilid suutnud omale orgunnida