Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Mul ongi see teema, et vaja e34 525-lt(manuaal) tulnud m20b25-le leida summutijooks. Viiesed olid iseenesest vist juba kõik kattidega? Enda masin 1989 FL. Foorumis üks kutt müüb 2.0 jooksu, millel siis keskel miski 'vag' pütt ja lõpus tõenäoliselt suvaline "sport"pütt. Iseenesest lõpuni välja 2 toru mis lähvad siis viimasesse pütta üheks kokku, seda täitsa püta juures alles. Milline variant siis mulle kõige paremini võiks sobida. Otsida ikkagi 325-le, mitte 2.0-le sobiv jooks?
  2. Mis on siis vahet M20B20 ja M20B25 väljalaske süsteemil? Kas ei sobiks kuidagi kasutada 2.0 tervet süsteemi kahe-poolesel? Pütad erinevad või miskid mõõdud(diameetrid) erinevad?
  3. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kutid aidake veermiku osas, ehk on kellelgi siin rubriigis igav Nimelt tuleb peale e34 alt pärit m20b25 koos kastiga. Aga mina ei suuda enam aru saada, et mis mille kardaani ma siis panema pean, suure flantsiga kast. Samuti tekkis kysimus hoovastiku kohta, et kas e30 oma sobiks sellele? nii palju peak need vist ikka samasugused olema.
  4. Jaaah, on viiese alt pärit kyll ja suure flantsiga. Siis ka sama flatsiga differt vaja eks? kuida siis suurel ja vaiksel diffril vahet teha, erinevate seeriate alt pärit?
  5. Et tuleks m20b25 getrag260 kastiga ning tekkis küsimus jõuülekande osakonna kohta. Mille kardaan, differ, poolteljed? Et millist kardaani kasutatakse? Olen nagu lugenud, et jääbki üle ainult 325 kardaan, aga ma ei taha uskuda, et valik nii kitsaks jääb. Mõni diisli kardaan, või sobib ka lahjema R6 kardaan? Samuti oleks vaja ka uuendada siis pooltelgi ning diffrit?
  6. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas ma olen õigesti aru saanud, et 325 on nii katiga kui ka ilma? Aga kui tuleb e34 pealt see sama 2.5 mootor, kuidas siis katti arvestatakse?
  7. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kuidas on erinevused e34 ja e30 juhmtestikega? Et kui on e34 pealt tulnd m20, siis vaja ikkagist e30 juhtmestikku?
  8. Max. vastas ///Mario postitusele asukohas Varuosad
    Paljuga lukuring?
  9. Sitaks kõva üritus ikka! Teised jaanid ju
  10. Kunagi oligi taevas sinisem, muru rohelisem ning autod roostevabamad., mitte et Eliise auto ussitaks muidugi.
  11. Tulevad nankangid alla.
  12. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    kopeen oore teema teksti siia, Kellelgi velgi koos rehviga pole Pärnu kandis rentida? Tagumised suht pastlad ning väike hirm on. Loodan, et saan siiski mingid rehvid veel mõne päevaga taha(205/40 R17 all prgu) Annab kohapealt Pärnust leida neid. Tulemata vast ikka seeprst ei jäta Ehk on ka võimalik kuskilt kaugemalt kuidagi kokkuleppe jõuda.
  13. Kellelgi velgi koos rehviga pole Pärnu kandis rentida? Tagumised suht pastlad ning väike hirm on. Loodan, et saan siiski mingid rehvid veel mõne päevaga taha(205/40 R17 all prgu) Annab kohapealt Pärnust leida neid. Tulemata vast ikka seeprst ei jäta
  14. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mis raha suurusega ajastukohased käimarinupud ringi liiguvad? Või kust uuena osta saaks. Universaalnupp ikka jõle peletis.
  15. Max. lisas postituse asukohas Probleemid
    Milles kasjakk võib olla? kas lihtsalt kulunud või mingi lahendatav probleem? vabandan kui repost.
  16. Max. lisas postituse asukohas Varuosad
    Oleks tarvis tervet pagassilukku '89 kupee luugile.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus