Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Vb siis mõne aasta pärast samal ajal on väike jõulusoodus, ntks velgede arvelt
  2. Sobib.
  3. Võibolla tüürid laeva M50ne poole. Seal mingid mootorid kasutavad sünnilt 140st. Aga selline see ehitamine on - kulukas. Mõni pool milli siia-sinna on köömes. Masinad ja targad mehed nende taga tasandavad kõik soovitud mõõtu.
  4. M44b19(samuti m43b19) on 85mm bore. Nagu ühes strokeri teemas juttu tuli, siis võimalus oleks sul 85-le puurida. M54B30 kolb nende andmete järgi jääks ~0,8 all poole.
  5. Tahad, et kõik läheks hästi, aga tegelt läheb nagu alati. Treial peab nüüd kolvid singiviiludeks laskma. Kui stock kolvid jätad, siis ikkagi odavam uued kepsutajad sättida.
  6. Samad jah. Samuti sobivad eta, diisli ja uuema gen’i motode vändad(m52/57 ntks- kerge modiga).
  7. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma isegi saan nagu aru miks ta selles artiklis halab, aga no mida sa ostad siis neid roimasid. Neil on kindlasti ka varasem kogusemus nende “odavate” Peetritega. Ja siis soovitavad teistele, et vanad odavad autod ei pruugi töökindlald olla nagu seda keegi juba ei teaks. Jahutusvedeliku lõdvik oleks kohe kinni keeratud(järelikult üldsegi oma viga), siis oleks selle artikli saanud juba lõiguvõrra lühema trükkida.
  8. Pean sönad tagasi vtma
  9. 272 tudub liiga hea. ja neid variantegi liiga palju erinevaid. Ei taha uskuda. Samuti m20b25 jutt, et 3 erinevat- no ei usu! .Pole küll tõestada, aga ilmselgelt see 1kw tuleb pigem kõrgemast surveastmest ning kati puudumisest. Tundub nagu oleks keegi kulunud nukka tutikaga võrrelnud.
  10. A kisuks selle teema siin juba laiali siis ära. Mina ei ole suutnud leida inffi 2.3 nuka kohta. Oskab keegi jagada? kraad, tõus jne.
  11. Ei raatsi kulutada ?
  12. See kallis ark on lõputu muinasjutt, mida iga ilmaga kohe kuulata tahaks
  13. Vastasin Vengerfeldt-le ülevaatuse asjus.
  14. Üv kohapealt peab ikka poole kohaga psühholoog olema, et inimesi nii hästi tunda ning leida see, kes sind mõistab(kõlab nagu mingi paaritumine ). Kui minna kuskile punkti, kus igapäev ei käi ja mehi hangaaris ei tunne, siis on ikka täielik ehku peale minek.
  15. Ei tea jah, kuidas ühes asutuses nii palju erinevaid arusaamu seadustest on. Vahest jääb nagu mulje, et isegi avaldust ei pea täitma. Jalaga arki uks sisse ja kõnnitakse sirge seljaga välja, auto pmst üldse kodus või pole olemaski. Teist aga hakatakse rehvimõõdu pärast kottima.
  16. Mul m20 G260ga. Mõtlesin lihtsalt tulevikku korraks
  17. Okei. Ma võrdlesin jah realis, et pikkused enamvähem samad kõigil soovitatud ja levinud variantidel. Mul endal suure flantsiga G260, et kui peaks M50 otsa sattuma, siis ei tohiks nagu Zf kastiga ka probleeme olla?
  18. Kas zf-i kastiga on siis konks kardaani pikkuses või flantsi suuruses? Näiteks, miks ei sobi e30 325i kardaan - kas asi pikkuses või flantsis? Samas lugenud, et mingid 325E omad sobivad? vb asi USA versioonides?
  19. See on/oli vist väga hoola omaniku käes? bmwfoorumis oli mu arust teema ka, aga ei leia enam. Stroker oli ka uute kolbide jms kokku laotud.
  20. See polstri asi ajab mind umbes sama palju marru, kui see, et fordi esinduses härrane kardaan arvas, et tuleb kanalist ning on maru mugav võtta oma sitase käega kinni piilarist ja autot veits liigutada, jättes seestpoolt piilari sitaseks. Puändiks pühkis need samad käpad veel vastu oma istmikku, ehk pükse, ning istus rahumeeli autosse.
  21. Motivatsiooni ehk ?
  22. Sellise carglassi asja peale oleks ise küll natuke rohkem huiata tahtnud. 👿
  23. @Midaasja Teema autor, sorry, pidin panema.
  24. See ITB mõll läheks ilmselt rahaliselt liialt käest ära , sellega kaasneks veel lisakulutusi. Minu arust ka, las see M30 olla nagu ta on. Kui toorest jõust puudu tuleb, siis ei päästa M20/M50 niikuinii.
  25. Max. vastas rlend teema asukohas Küsimused - Vastused
    Muidugi kuluks sellisele sitkele kombole kangem nukk + muudatused juhtmises ära. Groupi tähelepanek €-sid üles märkida on peen mõte, nõustun igati 😀 Aga noh, keegi polegi väitnud, et ehitamine odav on, isegi "korralik" säästuprojekt võib varanduse maksta.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.