Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Mis summadega sellise tripi juures arvestada võiks? Mis selline raju keskmine või maksimaalne kütusekulu kogu tripi kohta olnud on? Palju majutuskuludesse läks? Jooksvad kulud oskan umbes ise juurde liita.
  2. Max. vastas loonik postitusele asukohas Probleemid
    Järelduste all mõtlesin ma remontmõõdu astme peale, mitte seda ,et üldse pole mõtet teha. Ning ega siis remontmõõdus rõngaid vanale kolvile peale panda. Retsept muidugi selle eest, et sellist mootorit nii mahukalt teha viitsid.
  3. Max. vastas loonik postitusele asukohas Probleemid
    See nüüd küll mingi võit pole 😄 Alustuseks võiks ikka silindrid üle mõõta ja siis järeldusi teha.
  4. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tuleb kindlasti letist küsida
  5. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    fixus nt.
  6. Max. vastas Kolm24 postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    abiks ikka:
  7. Keegi komplekti pakub oleksin isegi ehk esimestest huvitatud.
  8. Max. vastas loonik postitusele asukohas Probleemid
    See vin-koodi search tundub kahtlane. Kui koodid eraldi sisse lüüa, siis ikka näitab saadavust. Saada pigem kiri h2 ja uuri neid koode, mis realoemist või bmwfansist saadaval on.
  9. Max. vastas loonik postitusele asukohas Probleemid
    Selguseks, et um ja h2 on välistatud? H2 saadavust näitas, aga need ei pruugi alati tõesed olla.
  10. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Neid seppasid arvestades, siis drag ehk.
  11. Pärnus vast polstrikoda. Hind on küll krõbe, aga kvaliteet super. Mtech 1 rool läks 120€. Pakuti ka erineva niidi võimalust.
  12. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Paik peale.
  13. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sul pre, prel vist koodipulka pole?
  14. Max. vastas jaan320i postitusele asukohas Probleemid
    Akud on üks suur mure põhjustajaid vist tavaliselt. Samuti on võimalik valede spidoploki alla äärde käivate kruvidega(liiga pikkadega) radasid kahjustada, mis ka probleeme võib põhjustada. Mul endal sarnane mure, aga mul jääb üks punane tuluke vaheduva eduga terveks ööks põlema. Resettimine isegi õnnestus, aga suht lühikese ajapeale on tuled punases jälle. Seega kuulaks ka suure kõrvaga mida teha. Kas patareikude peale oleks mõtet ressurssi üldse raiskama hakata?
  15. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Effi masin oli jh, teemagi olemas.
  16. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Mereakadeemia ees
  17. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kaalumise loogikale ei saa päris pihta. Nüüdkui ainuke nõue on justkui teljekaal, siis seda kohati kontrollida ei suvatseta. Miks peaks kaaluma ainult R4-->R6 swappe, kui ka nt m21 ja m57 on täiesti erinevad mootorid. Teiseks on heitgaaside mõõtmine minuarust vajalik vaid selleks, kui autol on andmete muudatuste hetkel kehtiv üv. Ilma ülevaatuseta autol ei näe jällegi mingit pointi sellist testi nõuda. Või mis on teie teooriad, faktid viimaste kohta?
  18. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    @extreme327 võid helistada ka neile, aso hakkab tõenäoliselt kohe liikuma. Omal kogemusel räägin.
  19. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Mina
  20. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pole ju linki küsitud ning, kes otsib see leiab- vana hea google. Ma pole siin mingi müügimees, et reklaami teeks.
  21. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    BC ja D2 on siin kiidetud.
  22. Max. vastas arvo1123 postitusele asukohas Varuosad
    Spidoplokk?
  23. Tsentrist tsentrisse mõõdetakse ikka.
  24. Muidu oleme läbi viljandi tulnd, aga mida liidrid see aasta arvavad ei oska öelda. Ps pärnakad: midagi kõrgemat kui -40mm tagavedrusid kellwlgi pakkuda?
  25. Ma olen juba proovinud siin küsida, aga peaks vist personaalselt pöörduma.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus