Kõik, mis Max. postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Olen ka tolle rulliga samasse angaari ülevaatusele komistanud
-
O: küljepeegli sisemised plastkatted
Plastikust kolmnurgad. V+P 51321904517 Ps.
- E30 hooldus
-
Tahhokas ärkab uuesti ellu peale akuklemmi näppimist?
Tihti peale juhtub, et tahhokas koos tujurikkujaga kooleb keset sõitu ära ja suure tõenäosusega ärkab uuesti mõneks ajaks ellu alles siis kui akul korra klemm maha võtta. Miks nii? Vahest jääb pikemaks ajaks toimima ja teinekord lühemalt. Viimane kord toimis isegi väga pikalt kuniks olin tööde käigus sunnitud klemmi maha võtma ja peale seda kooles jälle esimese sõidu ajal ära.
-
E30 Uste eemaldus ja loksude kõrvaldamine
Kas seda 737 lõpuga rem.komplekti läheb ühe ukse peale 2tk? Vaatan oma hingesid ja ei saa nendest alumistest sotti. Ülemisel hingel on lugu lihtne - kõik detailid paistavad selle rem.kompekti moodi, aga alumine? Paistab üldsegi poolik. Kas ülemine ja alumine siis identsed? Kellelgi selget pilti kuidas asi olema peab? Ette tänades
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ega fiibrist replicad roostes küna kullaväärseks ei muudagi
-
E30 1.6 - m52b28
Sa olid täitsa õiges teemas ennist, nüüd pead lihtsalt need ligi 400 vastust läbi lappama Ära laiskle, ise leiad palju kiiremini oma vastused. Vastused passi muudatuste kohta saad kindlamalt arki spetsialistidelt.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Päriselt ka?
-
Mul lihtsalt küsimus selle mudeli autentsuses. Kas 01.01.85 oli 325i juba väljas? Selle vini järgi 85a juuni ja M10 üldsegi.
-
Ukrainast, "LUBATUD KASUTADA: ILMA ANDMESILDITA" - vot kus huvitav lugu.
-
Lobamokkade rubriik
aju kallal käidud?
-
E30ne varuosad
Punase diisli esipõll? Pilti, seisukord?
-
Kes, kus ja keda nägi
Äkki hoopiski tuiskasid valgeks 😄
-
O: M30 mootorikäpad
Täitsa on! https://foorum.e30.ee/teema/22236-m-e30-m30-käpad/#comment-136815
-
O: M20B27(eta) alumise osa
Plokk koos sisuga. Muu pudi ei huvita. Võin ka terviklikuma mootori pakkumise üle kaeda. Pakkumised ps.
-
Veermikuosade ja põhja värvimine ning kaitsemine
Pintseldada tahad, siis võtad suva rauavärvi ehituspoest. Kestvust taga ajada, siis peaks aluspind roostest korralikult puhas olema.
-
m50 swapi legaliseerimine
Heitgaasid ja sillakaalud on tavaliselt maksimum olnud. Lihtsam on kui sa asjaajajale otse helistaksid ja värskeima info sealt saaksid 😀
-
Lobamokkade rubriik
Ma nüüd hommikuse kohvipaksu pealt leiutan, aga kas see rehvimõõdu komejant viimase suurema seadusemuudatusega leebemaks ei läinud? Et äkki võis nüüd mingid mõõdud siia-sinna kõikuda? Äkki oli isegi tabel kuskil, aga äkki kujutan ette. Kui lubataks ülevaatusel, siis miks peaks esmasel registresrimisel teisiti olema.
-
O: E30 sportistmed sedaanile
Paar kuulutust all pool olevaid märkasid?
- O: Pikk kapotitihend (325e, TD)
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Järgmine tellimus?
-
Lobamokkade rubriik
Nüûd vaatasin veeeel hoolsamalt ja leidsingi. Skeemil piilub kapoti tagant ots nii vähe välja, et mituteist korda kruttisin mööda. 51711919961 - 3020mm
-
Lobamokkade rubriik
Ei leia mina kataloogist pikka kapotitihendit (325e, TD). Jagaks keegi koodi?
-
Õõtsade valimune
No ikka päris sama hind ei jää kui nüüd numbreid vaadata. Võrdlus keskmise ja kallima vahel: 1 meile õõts 46e 1 poole meyle sarniirid 15e komplekt 92e vs 30e 1 lemförderi õõts 66e 1 poole lemfi sarniirid 25e komplekt 130e vs 50e Mõlemad pooled tehes tuleb vahe ikka 2-3 kordne. Mina jätaks igal juhul originaal raua ja vahetaks ainilt kuluvaid osi.
-
Lobamokkade rubriik
Spidan ja Löbro peaksid parimad variandid olema.