Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Olen ka tolle rulliga samasse angaari ülevaatusele komistanud
  2. Plastikust kolmnurgad. V+P 51321904517 Ps.
  3. Max. vastas bulk424 postitusele asukohas Vaba teema
    Asukoht?
  4. Tihti peale juhtub, et tahhokas koos tujurikkujaga kooleb keset sõitu ära ja suure tõenäosusega ärkab uuesti mõneks ajaks ellu alles siis kui akul korra klemm maha võtta. Miks nii? Vahest jääb pikemaks ajaks toimima ja teinekord lühemalt. Viimane kord toimis isegi väga pikalt kuniks olin tööde käigus sunnitud klemmi maha võtma ja peale seda kooles jälle esimese sõidu ajal ära.
  5. Kas seda 737 lõpuga rem.komplekti läheb ühe ukse peale 2tk? Vaatan oma hingesid ja ei saa nendest alumistest sotti. Ülemisel hingel on lugu lihtne - kõik detailid paistavad selle rem.kompekti moodi, aga alumine? Paistab üldsegi poolik. Kas ülemine ja alumine siis identsed? Kellelgi selget pilti kuidas asi olema peab? Ette tänades
  6. Ega fiibrist replicad roostes küna kullaväärseks ei muudagi
  7. Max. vastas E30c postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Sa olid täitsa õiges teemas ennist, nüüd pead lihtsalt need ligi 400 vastust läbi lappama Ära laiskle, ise leiad palju kiiremini oma vastused. Vastused passi muudatuste kohta saad kindlamalt arki spetsialistidelt.
  8. Max. vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Päriselt ka?
  9. Mul lihtsalt küsimus selle mudeli autentsuses. Kas 01.01.85 oli 325i juba väljas? Selle vini järgi 85a juuni ja M10 üldsegi.
  10. Ukrainast, "LUBATUD KASUTADA: ILMA ANDMESILDITA" - vot kus huvitav lugu.
  11. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    aju kallal käidud?
  12. Max. vastas RTH postitusele asukohas Varuosad
    Punase diisli esipõll? Pilti, seisukord?
  13. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Äkki hoopiski tuiskasid valgeks 😄
  14. Max. vastas l0gistaja postitusele asukohas Varuosad
    Täitsa on! https://foorum.e30.ee/teema/22236-m-e30-m30-käpad/#comment-136815
  15. Max. lisas postituse asukohas Varuosad
    Plokk koos sisuga. Muu pudi ei huvita. Võin ka terviklikuma mootori pakkumise üle kaeda. Pakkumised ps.
  16. Pintseldada tahad, siis võtad suva rauavärvi ehituspoest. Kestvust taga ajada, siis peaks aluspind roostest korralikult puhas olema.
  17. Max. vastas Kristo0318 postitusele asukohas Vaba teema
    Heitgaasid ja sillakaalud on tavaliselt maksimum olnud. Lihtsam on kui sa asjaajajale otse helistaksid ja värskeima info sealt saaksid 😀
  18. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ma nüüd hommikuse kohvipaksu pealt leiutan, aga kas see rehvimõõdu komejant viimase suurema seadusemuudatusega leebemaks ei läinud? Et äkki võis nüüd mingid mõõdud siia-sinna kõikuda? Äkki oli isegi tabel kuskil, aga äkki kujutan ette. Kui lubataks ülevaatusel, siis miks peaks esmasel registresrimisel teisiti olema.
  19. Paar kuulutust all pool olevaid märkasid?
  20. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Nüûd vaatasin veeeel hoolsamalt ja leidsingi. Skeemil piilub kapoti tagant ots nii vähe välja, et mituteist korda kruttisin mööda. 51711919961 - 3020mm
  21. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ei leia mina kataloogist pikka kapotitihendit (325e, TD). Jagaks keegi koodi?
  22. No ikka päris sama hind ei jää kui nüüd numbreid vaadata. Võrdlus keskmise ja kallima vahel: 1 meile õõts 46e 1 poole meyle sarniirid 15e komplekt 92e vs 30e 1 lemförderi õõts 66e 1 poole lemfi sarniirid 25e komplekt 130e vs 50e Mõlemad pooled tehes tuleb vahe ikka 2-3 kordne. Mina jätaks igal juhul originaal raua ja vahetaks ainilt kuluvaid osi.
  23. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Spidan ja Löbro peaksid parimad variandid olema.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus