Hüppa postitusse

TrvP

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis TrvP postitas

1. Vinge ettevõtmine! Kas kusagil sheerid tripi kohta veel avalikult infot? Kuidas teil sõiduaeg proportsioonis chillimise ja muu tripi nautimisega? Annate ainult minna või päevas mingi km paika pandud? Käitub soojas kliimas eeskujulikult? Pilte, pilte ja edu!
  2. @eix22 Ma ostsin Bilstein 21-030505 esiamordid. Nendel amortidel alumine osa tundub täiesti kinnine: Aga näiteks neil amortidel alumine osa kuidagi teisiti:
  3. Plaanis teostada esiamortide vahetus. Ostsin ette Bilstein B4-d (gaasiamordid). Loen e30 Bentley manuali (lk 405) ja seal kirjas, et kui panna õliamordi asemel gaasiamort, siis ei tohi esipüstakusse 25 ml õli lisada (õli aitab amorti jahutada). Kuidas tagada, et siis see amort püstakusse kinni ei jääks (korrossioon jne)? Mis on teie seisukoht? Kogemus? @Kohupiim Üks manual näitab võtmena sellist tüüpi padrunit:
  4. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @Priitv01 Ka sai kunagi sealt tellitud. Kõik sujus.
  5. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui siin juba helisüsteemi küsimused tõusetusid, siis lisaks ka ühe. Nimelt e30 HiFi süsteemi eesmine kõlar (kood: 65131386546) ragiseb veidi. Kas kellegi asenduseks töökorras müüa või oskate soovitada pealinnas mõnda spetsialisti, kes saaks selle üle vaadata?
  6. Kevad käes. Väike hinnasula. Uus hind: 50.00 €.
  7. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @krislinB siia postitatud artikliga seonduvalt paar mõtet. Esmapilgul võib tunduda, et tegemist on ühe veidi emotsionaalselt ebastabiilse noormehe appikarje end kuidagigi internetiavarustes nähtavaks teha ja end kehtestada. Selle noore inimese hinge võib olla jätnud haava mõni elusündmus, kus on näiteks temale kui inimesele on minimaalselt tähelepanu suunatud ja selle tähelepanu on pälvinud mõni muu objekt (nt auto). Artikli sisu ei talu absoluutselt mitte ühtegi kriitikat. Aga põhjuseks võib muidugi olla ka pigem noormehe armuvalu ja reageering antud artiklile samas portaalis: https://auto.geenius.ee/uudis/paula-johanna-adamson-kuidas-ma-armusin-neljarattalisse-rauahunnikusse/ @krislinB Küsitlusele vastatud. Edu!
  8. Kuidas rull edeneb?
  9. Mul taga Nankang NS2 225/45/16 ja 2 suve kenasti kestnud. Muidugi ma nö ketsi ei lase. Müüja ütles ka, et segu pehmem. Mul ka kokkujooks jne korras. Ei ole "lääpa" aetud.
  10. Tere Sai tellitud endale ja sõbrale esilisad. Mõned IS esilisad (ABS plastikust, replikad) müüki. Kindlasti ei saa OEM esilisaga võrrelda, sellest tulenevalt hind ka vastav. Kinnitus: Originaalklambrite külge Hind: 50.00 € + saatmine (kannatab saata Cargoga, u 7 € transport) Asukoht: Kesklinn, Tallinn Info: PS või viis viis kuus kuus 4115 Võib pakkuda: OEM alarmsüsteemi võti, roolialune kate, valgustusega tahavaatepeegel, Nokia 3110 ja autolaadija + muud huvitavat kraami (+ vajadusel minupoolne komp). T.
  11. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Homme saab täpselt 4 aastat oma rulli ostmisest. Kui sai ostmas käidud, siis esitati paar seisukohta: *Tehase LSD (ei); *Tehase sportchip ajus (m21b24 moto, ei); *Salongivent ei töötanud, kuna vajas "veidi tavotiga määrimist" (reaalsuses oli salongivent sellise lõtkuga, et see ei olnudki võimeline töötama). Ei olnud kindlasti asjad, mille pärast ekstra sai vaatama/ ostma mindud, aga siiski huvitavad seisukohad. Muidu rulliga rahul.
  12. Oled esimeseks autoks ideaalse masina valinud, mille pealt autode kohta õppida. E30 omajagu materjali üle interneti, sh raamatuid jm vajalike teadmike. Kindlasti tutvu ka käesoleva foorumi "Õpetuseks- Teadmiseks" rubriigiga. Kas sul kõrvalistuja aknavänt on Mosse oma? Mis vahenditega selle sisu nii puhtaks saite? Edu!
  13. Augutäiteks saad ka hiinakaid panna. Minu arust hiljuti ka keegi siin foorumis müüs neid.
  14. TrvP vastas lepa teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Kui replikast üle sõita, siis raudselt jupid taga. Mul endal pidas replika vastu 2 suve ja 1 talve vastu (kandis lund ja kruusa künda küll). Nüüd sügisel sai korralikult äärekivi haugatud ja siis lõpetas koostöö. Aga eks see kvaliteet ka hinnale vastav. Sellise hinna eest rohkem tahta on ka palju palutud vast...
  15. TrvP vastas lepa teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Selle originaaliga pidavat ka vahe jääma. See replika istub originaalkinnitustesse. Mul istus pildil märgitult ette (põll paremalt ja vasakult kõver, udutulede kohtade juurest). Aga fakt see, et kui keretööd tehtud, siis originaali ettepanek pakuks suuremat rahulolu. Replikast kahju ei ole, kui pilbasteks peaks sõitma. Seega, @lepa , kui otsid korraliku, siis osta pigem originaal.
  16. TrvP vastas lepa teema asukohas Tuuninguks vajalik
    Lätakate omale pane saatmine ka juurde, kunagi tahtsid saada 20 € saatmise eest. Ma arvatavasti jaanuaris võtan endale ja sõbrale mõned, võin mõned lisaks tellida (replikad). Suvel müüsin 60-65 €. Aga originaal variant ikka parem.
  17. Ma arvan, et mõistlikum on sul rull asjatundja juurde viia või ise lahti võtta enne seda, kui täitsa laiali käib. Või siis teine variant on "tühjaks" köhida ja vaadata, kas käib laiali või ei...
  18. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @Spazierstock ja nii ongi. Tavaline. Mul touringul sama teema. Kuivavad kokku.
  19. Pöördu @MZ Auto poole, nad peaksid sinu kandis paiknema.
  20. Igati mõistlik need patareid ära vahetada, sest kui peaksid lekkima hakkama, teevad suht palju koledusi trükiplaadil. Kiirelt netist otsides on vahetatud koos otsaklemmidega: http://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/JF-Tech/BMW_E30_3_Series_replacing_service_indicator_board_batteries.htm või Äkki variant, et trükiplaadilt joodad lahti need klemmid ja siis eemaldad klemmid vanadelt patareidelt ning pärast joodad uute külge kinni? Eks teadjamad mehed oskavad täpsustada. Edu!
  21. @Tom90 Keegi ei ilgugi. Esmalt tuleb selgeks teha, mis teadmised autoomanikul on (ehk küsimuste esitamine) ja siis saab konkreetsemalt nõu hakata andma. SR-iga pole sul mõistlik küll seda foorumit võrdlema hakata. Väga erinevad. @Hermu Positiivne on see, et oled tunduvat arusaanud, et e30 taastamine/ projektiautona ehitamine on äärmiselt ressursikulukas protsess. Kui soovid foorumikaaslastelt nõuandeid jne, siis kirjuta oma plaanid konkreetsemalt välja. Selliselt spetsiifilistes küsimustes oskavad foorumikaaslased ka konkreetsemat nõu anda. Mis auto VIN- kood on (viimased 7 kohta)? Kas plaanis auto täiesti "pulkadeks" võtta ja alustada kere taastamisest? Mis eesmärgid sul seoses "projektiautoga" konkreetsemalt on (kas ainult chip ja värv või ka mootor täiesti pulkadeks)? Kas taastada originaalkonditsiooni? Mis lisad plaanis täiendavalt autole peale panna? 324TD teemasid foorumis suht vähe, seega hoia teemat aktiivsena ja edu!
  22. TrvP vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Juhin siinkohal tähelepanu, et karistada võib ka seadme eest, mis ei tööta. Piisab sellest, kui antud seade autost avastatakse (LS § 228). Eks pead lootma siis mõistlikule suhtumisele. Kui plaanid alles jätta, siis raudselt võta toitejuhtmed tagant, et see tööle ei hakkaks. Suht hästi suudavad nad tuvastada aktiivse antiradari. Muidugi see, et ametnik suudaks selle tuvastada visuaalsel kontrollil ja aru saada, mis see on... Siin teada juhtumeid, kus politsei ei suutnud diisli- ja bensiinimootoril vahet teha, niiet... Igatahes, vinge vidin, mis salongi kaunistab.
  23. Respekt, et selliselt auto ette võetud, mitte nagu enamus teemasid, kus värvitakse väljast üle, kuigi samas teatakse, et põhja alt mädaneb edasi. Vähemalt hea suur garage, kus autot tõstukile ajada. Aja jah telefoni süüks fokusseerimata pildid. Meelega tehtud sellise kvaliteediga. Sa ei tahtnud, et me näeks, mis seisus tegelikult see põhi. Võid põhja liivapritsi hinna PS panna (pakub huvi). Edu!
  24. Kindel, et kastis siduri osad korrektselt paigas ja see tald liigub kenasti, mille astu kasti küljes olev silindri hoob liigub? Sh ka survelaager ok ja ei poo? Mõtlen seda, et paljudel sellise swapiga pole sellist probleemi esinenud vms.
  25. Loodetavasti saad endale sobiva ruloo. Said moto nüüd kenasti käima (pärast seda ülevaatuse teemat)? OT: Räägin umbisikuliselt. Vahetustehingute osas kehtib EV-s üldine kord, et kui oled kellegagi mingi vahetusdiili kokku leppinud ja teine pool on sulle omapoolse asja ära andnud ning sina ei suuda talle anda endapoolt lubatud asja (a'la läheb puruks, kaob ära jne), siis tuleb kas maksta rahas saadu kinni või saadu tagasi anda. Ei saa jätta asja endale põhjendusega, et: "Sorry, pidin sulle mingi X asja vastu andma, kuid mul kadus see/ läks puruks vms". Sellist põhjendust võib esitada mingi krdima debiilsele tsüklisolevale külajoodikule ja loota, et ta endapoolt antud asja tagasi ei soovi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.