Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
    341
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

16

Kõik, mis ryan postitas

1. To ken 112 Ole hea mees ja kustuta oma postitus siit ära
  2. Seda ei saa eelmisega isegi kaugelt võrrelda
  3. auto24 võetud üks pilt ka . Ja üks kodanik jäi 20 min hiljaks
  4. Aga kes täna auto24-st hõbedase 325iX Touring ära ostis ?
  5. Aga see on kolme laia kodaraga rool , millel on juba vanal originaalil näha naha kortse ja pingeid ja sellel lõike ise tegemine ei saa mitte lihtne olema . Ja kui keegi soovib , siis ma võin teha , aga igal asjal (oleneb asjast) on ka oma hind .
  6. Pole sellist veel teinud . Kui ülemisi labasi vaadates , siis on näha et isegi originaalil tekivad sinna pinged , ehk naha korts paistab siiani välja . 63,91 euri , aega peaks siis varuma paar nädalat , oleneb kui kiirelt lõike paika saab . Kui sul midagi seniks asemele panna on , siis võin proovida .
  7. nüüd saadaval ; e36 M-Tech II M-Tech I E34
  8. e36 M3 rool mõned vanad pildid ka ;
  9. Mõned uued pildid e34 roolist
  10. tean seda nuppu küll aga selle naha ära keeramine sinna korgi alla ei jää päris hea . Nahk on paks , üritades seda klahandada jääb tulemus kui p***e auk olen neid teinud kuskil tükki 3 Kui päris tagumine häda on käes ja selle asja eest raha ka tahetakse välja käia , siis on võimalik spets pingis lasta nahka koorida õhemaks , mis kahandamise käigus peaks tunduvalt nägusam välja nägema . Enne kõikke tasuks uurida sauelt romulast , ehk on kohapeal vastava mudeli oma olemas , mis maksaks kokku kõigest kuni 150 eeku :wink:
  11. Hind sama 800.- :wink:
  12. Kui sul nii palju aega on , kuni lõike paika saan ja valmis teen :wink: (paar nädalat ) .
  13. Alacantrat mul pole . Ja miks seda kõige tipuks loetakse > ei saa ma ka aru . Nime pärast vist
  14. e30 sport , esimesed 4 K. Tagumised sama hinda . Kui tagumine on koos peatugedega siis + .
  15. Üldjoontes pean just see laup tööl olema :evil: ..aga õnneks võimaldab ametikoht ka maja-välist külastust . Minu küsimus , et kas või mis on kindel marsuut , kella aeg oleks ka hea ...püüaks teepeal kinni ja haagiks sappa (parkla teema on veel lahtine vist :roll: )
  16. Keegi hea mees võiks veel need ülemised 2-piltti pisut väiksemaks teha , et ei peaks lehekülge kruvima .
  17. Kui sul kõik plast detailid on olemas (alumine rõngas konsoolile + ülemised mis fikseerivad kõrguse) , siis saad selle , mis on antud pildil valmis kujul !
  18. Rool 800.- kang 100.- võtad mõlemad 850 .- :wink:
  19. Pilt roolist ja käigukangiümbrusest Pilt 2 roolist ja käigukangiümbrusest Pilt roolist Hetkel nahatan e30 ja e34 M versiooni roole . Käigukangidele on ka võimalik valmistada uusi katteid .
  20. Sai käidud esimest korda , katrsin hullemat kui asi tegelikult oli . Teema järgi arvates , et rullikad saavad kokku , kartsin näha suurte moosiriiulite , prügikott klaaside , leedu tuuningus masinaid :twisted: Tegelik vaatepilt oli aga supper kena 8) Hoopis selline tunne jäi , et mu oma auto on viimane peldik :oops:
  21. Peaks ka end kokku võtma ja peale talve pidurikettad puhtaks sõitma :twisted:
  22. Vanemal vers. on originaalis tagumised koopaservad kõrgema kaarega . :wink:
  23. Aastaid tagasi sai omale eesmärgiks võetud ..ehitada üks e21 M5 mootoriga (mõlemad olemas) , tõsta sinna peale ümber tehnikat nii palju kui kannatab Sellise projektiga vast ei maksa üldse ark-i jutule minnagi :roll: ( )
  24. Ega sealt midagi suurt ikka välja ei loe ! Pigem küsimus selles , et kas keegi kinnitab õeldut (ARK) või jääb ja on see nii rohkem " keegi rääkis ..kuskil " versioon :roll: Fakte oleks vaja 8) Ma pigem kaldun arvama , et ark lähtub (nagu praegu) tehase andmetest endiselt . Kõik mis tehasepoolt ..see võib olla ja ei enamat ..olgu aastaks või 65 :evil:
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus