Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. Legaalsuse rubriigis võiks selle kohta teemat arendada :
  2. Metalli sisse augu puurid , selle ümbert hakkab ju roostetama :shock: Mis selle heaks ette on võetud ? ..usu ! augu ümbert läheb kiirelt
  3. Mis mootor nüüd aiste vahele läks ? ..jäi kuidagi arusaamatuks M50B25 ? :roll:
  4. Palju läheb maksma 4-uksel e30 lihtsalt ülevärvimine , st püstol kätte ja värv selga versioon ? (ilma värvita , tehtud eeltööga , kinni kaetuna) Peale kere oleks vaja ka üle lasta m-tech 2 pamperid + ix karbi ja tiivalaiendid . Värvus peaks jääma valge , kas met või tavaline >> pole veel otsustanud!
  5. Tänapäevased Ehitusmeetoodid meenutavad mulle mu omi vanu aegu , kui sai kaubeldud välja delta raam ja sinna mini pealt asjad ümber visatud , raam ratastel müüki >> leidis keegi teine omale uue projekti . Nii see ringlus külavahel käis ..Aga vähemalt polnud kunagi igav , sest järgmisena sai ju siklid soetatud :twisted: (ja millele järgnesid omakorda sapakad ) ..ehitusjõudu ! :wink:
  6. Seda ma mõtlesin , miks need pollarid siin mingi kuu tagasi top 10 -s olid :roll: ...Ju neile ka meeldib lugeda meie lobamokkade rubriiki
  7. Ilma tiivata pildil on kumm juba nii siledaks aetud , et pole enam vahet kummat-pidi all ringi käib Universaal rehv 8) (pahtlit pane ikka rohkem :wink: , kui lõpuni käega valmis ajad >> siis ka palju jõudu ! )
  8. Väike nõu ; Korista spoilardised sealt na*** , osta korralikud valukad lase auto kenasti madalaks :wink: Saad kolm korda ilusamaks masina kui maasa jubinatega Pärast ei saa enam ise ka magada , käid ja imetled Kui ettekujutus puudub , siis otsi > meil kasutajatel on siin mõned tõsised pärlid 8)
  9. Kui tsinkkeredega masinatel kipub nii samagi värvi latakas küljest kukkuma , ma ei usu , et pahtel seal väga kaua püsib :roll: Pahtel ja värv jäävad kõige paremini külge ikka met. pindadele > kasutades met. pindadele mõeldud kruntte ja vahendeid . Kui roostet kätte ei saa korralikult , lase parem tinaga üle , see peab 2x kauem vastu , püsivad ilusti pindadel ka ülejäänud materjalid :wink: Kui keretina pole või ei saa , võid võtta kasutusele ka tinapasta ..ikka parem kui tsink !
  10. Ära pahanda , närisin lihtsalt ühe tähe kallal (.. vastu "logarit" õrnalt ) Pointi ei olnudki !
  11. Saan ma õieti aru , et lased haljale pinnale aerosoolist tsingi peale , hiljem pahteldad kohad üle ..jne :roll:
  12. Kui need ära sõidetud saabad siis siis kas 205/55/R15 pragu nagu hirmsad balloonid all ja kui rattad täiesti viltu keerata lähevad esimesed vastu logardit õrnalt. Logard oli vast see mees , kes tööd eriti ei viitsinud teha
  13. Sõidu puhul jäävad sulle vist magamata ööd
  14. On küll ...sigakõva :twisted: Koos madalduse ja valudega tundub , et isegi kerget toonklaasi pole vaja 8) Pole toonklaasi ka minu autol , ega paneku peale enam vist ei panusta ka . Isegi e34 näeb väga hea välja ilma "toonita" ..lihtne kombinatsioon = stock kere + ilus valu ja madaldus 8)
  15. Kas velgedele oled mingid tükid (flansid) ka alla surunud ? Azev on ikka nagu rusikas e30-ne all , tuleb omale ka sellised kevadeks soetada . Kas sirgeid Azev valukaid tänapäeval ka müügis ringi liigub ? :roll: (..ja mis hinnaklassis ).
  16. Kas mõnda masinat võiks linnapeal ka liikumas näha :roll: Kogu aeg käib tõsine töö 8) ...kokku - lahti , varuosadest võib rekka vabalt silmini laduda :shock: ..panga arvele pole tahtmist pilkku visata juba viimased aastad
  17. Tõstsin vahepeal oma M5-e pealt rooli ümber e30-ne peale , mingit probleemi ei tekkinud :wink: Airbag verioone ei saa minuteada tõsta ümber , kuna nuut ei sobi (M5 -e rool ei istunud sõbra e36 peale !) .
  18. Kas m30b35 pihustid + aju annavad miskit märkimisväärset tulemust ka ? Või suureneb küttekulu ja paraneb lõpptulemus ? Võtaks omale teadmiseks , ehk leiab ka minu m20b25 mootor parema lahenduse (kui teostus suht valutu olema peaks) .
  19. Kahe käega poolt 8) Ja kes üldse on võtnud plaaniks ehitada linnavahel rallitamiseks puuri ja igast vidinatega masina ? Autol peab olema võimsust ( igaühele oma kogus kw ) , maanteel möödasõiduks kulub alati ära kui on võimalik paar korda veel kaasi juurde lisada . Turvakaar on autos sinu enda ohutuseks , kui peaks midagi juhtuma mitte oma süü läbi ( mõttlematust kihutamisest ) . Praeguseid liiklusolusi arvestades , kus igapäev läheb keegi kasti kellegi süü läbi >> lihtsalt kaldub vastassuunavõendisse :roll: vanemal E30 nel minuteada pole varustuses turvapatja või lõõki neelavat (leevendavat) keret :roll: Kui nüüd keegi laseb endale pildi ette korraks sellest kopikast , millele rallisõitja oma volvoga otsa sõitis >>> selline näeb peale laksu välja ka sinu e30 ! (paneb mõtlema ?) ..ja kiireks sõiduks on meil igasuguseid teisi kohti kui linna tänavad . (mille kohta ma õelda ei tahaks , et vahest võib ka linnas kaasi anda )
  20. Ise mõelnud , et omale ehitan 2- ühesugust autot , üks on nn. pahtli - magrofelksist ehitatud ülevaatuse masin Mida saab iga kell käepäraste vahenditega roostevabaks muuta ! ..teine , mis vastab sinu nõuetele ; suur katel ( või turbo!) , puur või mida iganes ...saad funnida rahulikult ringi 8) Kui pekski vahele jääma , pole erilist probleemi kordusülevaatusega : Sõita tuleb loomulikult vastavalt eeskirjadele
  21. ..mille kuramuse pärast ei või olla puuri :evil: (fuck the ... ) Jeebi raibetega sõidavad küll , torujupid ees-taga ..küljepeal . Tundub nagu vähe ohtlikum jalakäiale , kui puur salongis . Kui jalakäia reeglina klaasi lendab ..pole sel ju midagi pistmist turvapuuriga . Nagu Tartu mnt ..puhul ei või ka kunagi teada , kes või millal võib sinu elu ohustama hakatakse :wink: Puur peaks käima salongis ikka enese turvalisuse pärast ( ..et omal hing sisse jääks ) . : Pealegi hoiab puur salongi osa tervena ( kus sa ise oled ) ..esiosa deformeerub enivei . ..kui suudetakse nn. jalakäiatele ohutumad torujupid ette ..jne teha ..siis mis moodi ei ole võimalik ehitada legaalseid tänavapuure ??? Puur tuleb üritada peita , valada kondlid ümber ..ja mis neil õelda on ??? ..pole ju puuri ! ..lagi ja ülejäänud on lihtsalt nii ..kuna mulle meeldib ! ( ...emasele ..sauaga ..sõbrale :evil: ) . Stagana aegne ühiskond või kellegi jonn ...midagi targemat mul küll sellepeale õelda ei ole tuleb lihtsalt ignoreerida 8)
  22. Käib ikka kiirelt küll , mõtlesin , võtsin , tegin ..ja valmis ! 8) ..saaks ise ka nii , mis siis viga oleks Seega respect ! Pean vist oma 5-st ühe masina maha müüma
  23. .. meenutab veel seda aega ( auto ) kui tänavatel uuemaid mudeleid (e36) vähe liikus ja liikvel e21 ja e30 äsja saksast Blondiinid tungisid lusa aknast 8) Päris heas korras , ära sellega rallit küll sõitma hakka :wink: Mõni korralik e30 võiks ju klassikaks ka jääda (laseb silmal puhata).
  24. Mul seisab üks e28 2,0 , silmajärgi peaks võim pump+kronsa e30 peale istuma ilusti ? m20 2,0 mootori plokk peaks ju päris sarnane olema ? :roll:
  25. Palju rahaga optimaalselt hakkama saaks ? (viiks taara ära ) . Lati eest küsiti romulas (sauel) 3000.- , + roolikardaan ka e36 oma > veel mingi raha . Paigaldamine siis jämedalt 2000 ja ongi olemas ? aa .. pump , rihmaratas , õlitotsik voolikud ka veel . Kas M20 2-se mootori rihmaratast ja pumpa annaks ka kasutada ? Hea uudis , et manual lati roolivardaid ka edaspidi kasutada kannatab (seisavad karbis) ..mõtlesin juba turustamise peale .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.