Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Need originaal bbsid jäävad suht välja tegelikult.
-
M: Bbs 15 korralikud
Ja läinud nad ongi. Lukku! Müüdud!
-
M43 mootori paigaldus E30-le
saab ikka. eile jutukas bmwfansist näitasin talle
-
Uued klubiriided
Trükk vist läheb kähku jamaks ?
-
Uued klubiriided
Naine: dream-(umarkaelusega-pikkade-varrukatega-sark) valge M 1tk Laps: Regent Kids(Tavaline t-särk) 4a Valge 1tk Mees: Player Polo särk valge M 1tk Regent tavaline T-särk M Must 1tk Story kapuutsiga vabaaja jakk L Must 1 tk Mulle meeldiks suur logo seljale aga tuleb kuhu tuleb.
-
Uued klubiriided
Foorumi logo võiks ka olla! Mina tahan pusa ja särke paar tk .
-
BMW 316i 2D sedaan '88 - Marko S
Mtx jagu see. Esimesest tegemisest oli see.
-
2014. aasta kalender - ideed, ettepanekud, arvamused
Aastalõpus kogunenud piltidest hääletus ja olemas oleks kõige parem minu arust. Võiks mingisuguse Dropbox konto ka näiteks teha kuhu need pildid kohe üles laetakse et Kalendrisepp ei pea taga otsima suure resoga pilte vaid võtab kohe sealt?!
-
BMW 316/320(M20B20) '84 - taurts89
Vaata kas kapoti all kere nr ja passis olev kere nr kokku lähevad. tundub väljast nagu fl. Esipõll, stanged, tagumine põlle-paneel. Pre tuled ainult ees.
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Mul ka vedeleb kusagil 1,6 ilma katita variandi aju kui vaja peaks olema
-
Lobamokkade rubriik
kuna mul raal suurena pilti ei näita siis esimene arvamus E34.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ja margiesindus ei riski sellega et annab sulle sellise tõendi! Täpselt nagu paremalt rooli ümber ehitamisega vasakule.
-
M: Bbs 15 korralikud
Veljed endiselt saadaval
-
Lobamokkade rubriik
ja töökäigus https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252156_531954700162080_1570301655_n.jpg
-
Lobamokkade rubriik
800 ASC vanad nrid müüa mul. 50 € per cash kätte.
-
Lobamokkade rubriik
mis nr kombinatsioon oli ?
-
Lobamokkade rubriik
Kui sul vana auto peal olnud numbrid ja ostad uue siis saad NEED SAMAD NUMBRID uue auto peale tõsta ümber. Arvan et oli mingi huvitavam kombinatsioon või omanikule lihtsalt emotsionaalse väärtusega numbrid
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
paar pilti ruudulised jah aga olen rahul tänud Arele ennast ohverdava töö eest
-
M: Alpina originaal 16 tolli veljed
selle võib julgelt ära lukustada ja kustutada :-)
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Aadress jumala õige ja Gsm mul kaasaskantav Sellele nmt klotsile juba huviline ka tekkinud
-
NMT on to. Realset otstarvet tollele ei leia ja ilutiluliluks ei plaani autosse jätta toda. Kui töötaks nii nagu peaks siis jätaks aga nmt ei toimi vist enam kusagil.
-
Hetkel pole matti siis soodne võimalus müra summutusi vist juurde pookida ja vedada uued heli süsteemi juhtmestikud. Hetkel ei suuda otsustada kas panna tavakõlarid ka võimu järgi(plaan uued osta ikka) või vedada maki juurest tavalised kõlari juhtmed. Telefon kogu täiega lendab minema ja sellega seoses on keskkonsooli tagumist osa uut vaja kus pole kassetti taskut, vaid laegas. Matt oli ikka kole must
-
ega keegi teda osta ei ole tahtnud ka :-) naeruväärseid ettepanekuid tehti ainult :-) g
-
Eestist ikka jah :-)
-
See teema suht soiku jäänud, aga ega suurt midagi pole juhtunud ka. Autost on välja kisutud põhjamatt ja pestud ilusaks ning täna ilmusid mulle sellised vidinad pildipeal.