Kõik, mis m20b20 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
0261200153 on tal. 125kw aju peal.
-
NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru
Mina
- Tartu kokkutulek??
-
Valga-Tartu-Viljandi poolt kes tulevad? Teeks ühise mineku Kilingi-Nõmmest alates Laupäeval??
-
320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
karlerik siin foorumis mitmeid pre pille millel originaalis kervevärvi metallstanged, k.a. mu kabrio. Martin kas see plaan on punnis tiivad jne ?
-
Lobamokkade rubriik
see beez pill vai? jagab meile pilti ka
- Lobamokkade rubriik
-
Helsinkis häng?
Mõtlesin uurida kas oleks huvilisi, et aegajalt kokku saada? Helsinki-Vantaa-Espoo
-
Laup proovin kohal olla. Pähkel või keegi asjalik võiks e30 ala orgunnida!
-
Ei lähe käima
no jah m10 mootoripadi puru läheb siis surub jagajakaane vastu akut või kuhugi sinna viltu peale ja hakkab ka jamama.
-
Ei lähe käima
66kw pre mootor. prel pump paagiväline aga tunduks nagu kütusesüsteemi jama moodi. filter umbes, võttur must või pump kutu.(tsuulo muutis teksti pumbast ).
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kasutaja M30b35 auto. Mootor on pärit punase 325 pealt kus rool paremal oli(inglane Eestis arvel). Mõned teavad seda autot.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ikka jh. See kes Alpina velgi kunagi müüs Mul ei tule kasutaja meelde nüüd
-
Lobamokkade rubriik
Ahniii. Sind on väga raske mõista Aga minu väärtushinnangute üle pole küll sul vaja juurdlema hakata .
-
Lobamokkade rubriik
Olen ma väitnud seda? Julgelt lahmid!
-
Lobamokkade rubriik
Mis sul viga on? Kompleksid? Ebays jäi jalgu ja tulin näitama.
-
Lobamokkade rubriik
- BMW 323i 1983 - retspets
hea leht on http://bmwfans.info kus saab üpris palju infot. surved-mõõdud-varuosakoodid jne.- Põhjamati eemaldamine
kui ma nüüd ei eksi siis roolisammas läks läbi põhjamati(auk). Mina räägin siis kabriost. Ja põhjamati tagasi panekul on lihtsam panna nii, et tagumiste jalgade õhutorud paned kui matt on ahjualla paika lükatud. Samas vb lihtsam ära võtta ka kui ennem ära võtad(mul olid küljes).- Põhjamati eemaldamine
roolisamba augu juures 4-5cm lõigata vaja ainult. Ahju juurest pole vaja midagi lõigata, sealt libistab alt välja ilusti ja tagasi ka. Ma enda kabriol võtsin välja. armatuuri toe painutasin natuke eest veel ära ja väljas ta oligi.- BMW 325e '85
Tere. Mõnus, et taastamis teemasid muudkui juurde tuleb üks näide kuidas teha . Soovitan kogu teema läbi lugeda ja töötada Aga jaga meile vin koodi 7 viimast, saame tehase settingu ka teada Edu.- Tartu kokkutulek??
Miski punane pill rikub tumedate pillide rivi ära- Tartu kokkutulek??
Nõme päev deitimiseks. Nv poole väljamaal rügavad tavaliselt kodus.- Terve auto väriseb/hüppab
pakun et rehvid on nässus. tasakaalustades ja silmaga kõik ok, aga tegelikult nahkas omadega. jamasin kunagi samamoodi. proovi mingeid muid rattaid alla.- Otsin inimest, kes M42 juhtmestiku ühendaks
Usun et pani vähe puitu ja ajas m ja n tähe segi.Tiidule ka kaabelduse seks istub vist. - BMW 323i 1983 - retspets
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus