Kõik, mis m20b20 postitas
-
Lobamokkade rubriik
Kas ma olen ainuke kes raaliga hoorumisse sisse ei saa? Nutikas mölafon vahel laseb, vahel mitte .
-
K:M40b16 müstiline käimishäire
Kontrolli massid üle. vbolla mootori ja kere mass kehva
-
Lobamokkade rubriik
Tal tuleb see suhteliselt otse. Vaadates kellaaega siis tal mingi 6pack juba sisse valatud.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Pähkel tuleb talvel turbopudinaid vist osta?
-
BMW 316 '89 - m20b20
Ükspäev tundus et pill 2-4 käiguni 1000rpm-1600rpm vahel sõites jõnksutas kui kiirendama hakata. Sai moepärast küünlad maha võetud ja nii koledaid 2 ja 4 silindri küünalt pole kunagi näinud Klapisäretihendid tilguvad päris palju läbi ja küünlad olid põlenud õliga paksult koos . Kiire puhastus ja nüüd laulab jälle hästi. Ajasime Marko_S`iga juttu ükspäev ja tegin paar pilti.
-
BMW 316i 2D sedaan '88 - Marko S
Libe punane ja kole valge mida pole 3 kuu jooksul keegi muu pest kui vihm (vbolla margo ka ei mäleta) Viisakad tulerõngad Eix jaTiit eks ole ?
-
mb40b16 kuumeneb üle
kellade temp andur on sisselaske all, salongipoolne. kontrolli see üle.
-
mb40b16 kuumeneb üle
see kui silmini täis valad ja lased rahulikult tiksuda ei aja sul seda õhku välja. Pill käima, radika õhutuspunn lahti, salongis soojendus peale ja veidi pööret seni kuni enam õhutusnipplist õhku ei tule välja. Kui temp keskel ja salongist sooja ei tule, siis veel õhk vahel ilmselt. Kui peale seda sooja tuleb aga kohapeal temp üle keskmise ronib, siis vaheta ventika sidur ära. Kui peale seda ikka jebib siis mootorile kuuma juba palju andnud.
-
Jahutus
Mul oli sama mure et Motonetist saadeti sama vidina murega laakosesse Sai endalegi forssist toodud.
-
mb40b16 kuumeneb üle
Kui sõites läks kuumaks siis on õhutamises viga.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Mis kastil häda oli siis? Mulle see diiselloom meeldib
-
BMW 316 '89 - m20b20
Nii nüüdseks üle 4500 km maha kangutatud ja võiks öelda et ei mõista nende hala kes vinguvad et 1.6 või 1.8 ei kannata möödagi sõita ja sada muud häda. Õppige sõitma lihtsalt. Hetkel mõlgub mõttes et kui keegi soodsalt teeks põhja ja karbi niipalnu ära et üvks kõlbaks siis viskaks sääretihendid ka uued ja paugutaks aastakese veel. Täna muidugi kiiremal käiguvahetusel kurvis otsustss mootoripadi kildudeks lennata, aga see väike ja odav mure. Üldiselt olen väga rahul selle kühvliga. 2h20 mn sõitu Valgast Tallinna 240 km ja täispaagi süsteemiga 7.9 kütusekulu. Normaalselt sõites vist kannataks 6.5 hakkama saada ma usun :-)
-
Kui ma enda pilli homme korda saan siis võin õhtupoole läbi tulla :-) kaks lolli pead ehk annab nii palju kokku et mõtleb vea välja :-)
-
No siis sul ilma lambdata. Võimalik et kytusesurve viga nagu minuomal oli.
-
Sul katiga ja lambdaga variant või ilma?
-
318iS '90 - m20b20
Polstris vist oligi 2 tüübli koht rohkem kui luugil.
-
318 Touring '92 - Edoman
Ehk nägid väga kiirelt Pärnupoole liikuvat Slk mersut :-)
-
318 Touring '92 - Edoman
Seda sa seal teeääres seisidki pühapäeval :-) oli kiire laevale, muidu oleks tulnud juttu ajama.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Kuna Viljandis nägid? Siiani sõitnud igapäev selle autoga peale värvist tulekut ja tehnilise poole pealt pole olnud veel ühtegi muret. Läbisõitu paari kuuga 6000km kanti Täna oli üks vahva 323i E21 parklas ja ma kohe pidin pildi tegema
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Eee viljandis ? äkki nägid leksi oma, tal ka see kandoss kapotipeale venitatud
-
Assa nuga veel üks soomlane foorumis Seda autot sai isegi kiibitsetud, aga kuna neid rulle mitu siis surusin soovi alla
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Mis hinnaga jagaja kaas liigub ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Vihane relv müügis http://www.nettiauto.com/bmw/316/4953739
-
M: Bbs 15 korralikud
Võib vastu pakkuda suurt komput komplektset, LSD diffrit korraliku 3,64-3,4... ja maksab komp või olenevalt asjast maksan ise komp
-
318iS '90 - m20b20
Rreims ei ole nagu aru saan. need moe pärast seal