Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Need originaal bbsid jäävad suht välja tegelikult.
  2. Ja läinud nad ongi. Lukku! Müüdud!
  3. saab ikka. eile jutukas bmwfansist näitasin talle
  4. Trükk vist läheb kähku jamaks ?
  5. Naine: dream-(umarkaelusega-pikkade-varrukatega-sark) valge M 1tk Laps: Regent Kids(Tavaline t-särk) 4a Valge 1tk Mees: Player Polo särk valge M 1tk Regent tavaline T-särk M Must 1tk Story kapuutsiga vabaaja jakk L Must 1 tk Mulle meeldiks suur logo seljale aga tuleb kuhu tuleb.
  6. Foorumi logo võiks ka olla! Mina tahan pusa ja särke paar tk .
  7. Mtx jagu see. Esimesest tegemisest oli see.
  8. Aastalõpus kogunenud piltidest hääletus ja olemas oleks kõige parem minu arust. Võiks mingisuguse Dropbox konto ka näiteks teha kuhu need pildid kohe üles laetakse et Kalendrisepp ei pea taga otsima suure resoga pilte vaid võtab kohe sealt?!
  9. Vaata kas kapoti all kere nr ja passis olev kere nr kokku lähevad. tundub väljast nagu fl. Esipõll, stanged, tagumine põlle-paneel. Pre tuled ainult ees.
  10. Mul ka vedeleb kusagil 1,6 ilma katita variandi aju kui vaja peaks olema
  11. kuna mul raal suurena pilti ei näita siis esimene arvamus E34.
  12. Ja margiesindus ei riski sellega et annab sulle sellise tõendi! Täpselt nagu paremalt rooli ümber ehitamisega vasakule.
  13. Veljed endiselt saadaval
  14. ja töökäigus https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252156_531954700162080_1570301655_n.jpg
  15. 800 ASC vanad nrid müüa mul. 50 € per cash kätte.
  16. mis nr kombinatsioon oli ?
  17. Kui sul vana auto peal olnud numbrid ja ostad uue siis saad NEED SAMAD NUMBRID uue auto peale tõsta ümber. Arvan et oli mingi huvitavam kombinatsioon või omanikule lihtsalt emotsionaalse väärtusega numbrid
  18. paar pilti ruudulised jah aga olen rahul tänud Arele ennast ohverdava töö eest
  19. selle võib julgelt ära lukustada ja kustutada :-)
  20. Aadress jumala õige ja Gsm mul kaasaskantav Sellele nmt klotsile juba huviline ka tekkinud
  21. NMT on to. Realset otstarvet tollele ei leia ja ilutiluliluks ei plaani autosse jätta toda. Kui töötaks nii nagu peaks siis jätaks aga nmt ei toimi vist enam kusagil.
  22. Hetkel pole matti siis soodne võimalus müra summutusi vist juurde pookida ja vedada uued heli süsteemi juhtmestikud. Hetkel ei suuda otsustada kas panna tavakõlarid ka võimu järgi(plaan uued osta ikka) või vedada maki juurest tavalised kõlari juhtmed. Telefon kogu täiega lendab minema ja sellega seoses on keskkonsooli tagumist osa uut vaja kus pole kassetti taskut, vaid laegas. Matt oli ikka kole must
  23. ega keegi teda osta ei ole tahtnud ka :-) naeruväärseid ettepanekuid tehti ainult :-) g
  24. Eestist ikka jah :-)
  25. See teema suht soiku jäänud, aga ega suurt midagi pole juhtunud ka. Autost on välja kisutud põhjamatt ja pestud ilusaks ning täna ilmusid mulle sellised vidinad pildipeal.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.