eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Väga ropp
-
Mina ei pese jälle üldse, mõttetu seda soola seal igalepoole veel rohkem sisse uhada Roostest ei pääse nagunii...Niikaua kui keevitus ja plekk vabamüügis, pole probleemi.
-
See pole mingi viga, igasugu e30 sellise hinnaga juba küllaga müüdud eestis.
-
K:arvelt maas auto tagasi arvele
eix22 vastas kasutaja kruusmann2 teemale asukohas Küsimused - Vastused
See pole auto arvele saamine Kere ja seaduse rikkumine -
Ei usu eriti, seal kõik loomamoodi laiali lõhutud, eesmärk ilmselt ainult mootor kätte saada ja ülejääks metalli
-
Kui kaup käes, siis jääb mul 3 särki üle, oleneb mis mõõdud sobivad paremini ,kas siis xl või xxl.
-
Aga võiks ju ja 318 sa teda teha ei saagi, lihtsalt töömaht ja kw muutuvad
-
Mitu paaki nii kinni "pa*andanud" ja probleeme pole, kui vaja ehitad keevituse pealt järjest edasi ja pole probleeme Kui keevitatakse velgi, torusi ja muid lekkeid ja rõhku pidavaid asju, siis ei näe mingit probleemi.
-
Huvitav, miks keegi nii ei tee, et vormistavad mingi suva moto passi ja topivad hiljem oma soovitud asja peale? Igalpool saab passi näidata ja viidata ümberehitusele. Näiteks teed oma 1.6 passis 2.5 125kw. Märkustesse läheb ümberehitus ja seda vaevalt mendid või üv punktid veel eraldi kontrollima hakkavad.
-
ma tõesti ei kujuta ette seda tallinna korda. Mind ajas juba tartus marru see aeglane vormistamine. Kolmel korral mootorivahetused läinud üsna ludinal, pikk paberitäitmise ooteag ajas ainult marru. Kuna kõik on mootorite puhul ka bolt-on, siis pole mingit anaali olnud, ega uuringuid veermiku ja sellise asja muutmisest. Teie jutt siin on pannud mind hämmelduma lausa sellise lihtsa toimingu puhul. Odavam sul siis tartus see ära teha, vaja ainult co lehte ülevaatuspunktist. Kõik see eelpool kirjeldatud jutt kehtiks võibolla siis, kui sa hakkad ise mingit sõidukit ehitama. Sellist lihtsalt asja pole mõtet üldse keeruliseks ajada, a-la 1.6 asemel püüda passi vormistada 1.8 jne. Ütled juba kohe,et tehasest on sinu autol kõige kangemad jupid küljes jne, et kõik on ühesugused, loobid ise püstakud ja õõtsad ringi õhtuõlle kõrval ja asi vask. Mingisuguste Um spetside jms tõendeid pole tõesti mõtet loota, sealsed profid on spetsialiseerunud rohkem uuematele masinatele. Selliseid mitukümmend aastat vanu ronte nad vaevalt läbi ja lõhki tunnevad. Niipalju kui UM juppe tellinud olen, siis pean alati ise neid näpuga igalepoole juurde viima jne, eks muidugi varuosamüüja ja remondimehel on vahe, aga ikkagi ei näe ma seal asutuses spetsialiseerunud pädevust vanadele sõidukitele.
-
Ei ole kõigil r6 mootoritel taga ketas ja ees jäme püstak! Lisaks ei kontrolli nad veermikku, vaid mootorivahetusega seotud asju. Minuteada veermiku,pidurite jms asjade muutmine on lausa keelatud, mis siis et e30 puhul on see nagu kuluosa vahetus
-
bmwfansis kõik torud millimeetri täpsusega kirjas....
-
jh, siis garantii ei kehti
-
aa, ei mäletagi. igatahes peaks see pealt küll korralik olema, ükspäev lõin jala ära . palju raha ei küsiks ilmselt. ise ostaks ma tutika, ei viitsi enam eriti jännata poolpiduste asjadega.
-
Mul peaks ka miski üle olema, ei mäleta kas 1.6 või 1.8 oma. Tallinna ei satu.
-
Miks sul seestpoolt vaja seda töödelda? Miks sul väljastpoolt vaja seda töödelda bensiinikindlate asjadega? Benss on paagis ju mitte väljaspool paaki. see on tavataks, et kui seal roostet nühid,siis tulevad sinna nõelasuurused augud. Mina keevitasin need kinni lihtsalt, see ikkagi plekist, mitte vasest et jootma peaks. Nühi sealt peenikese tuulutustoru juurest ka, kohe auk sees
-
Kellele mõttetu, kellele mitte. Kellele tütar, kellele ema...mõnele isegi isa. Minuarust põnev asi, kabriost saab kupee Sinna peale käivad igasugu raamid ja boksid isegi.
-
kas lisa on stangega ühestükis või eraldi teema, aga lisatud stange külge?
-
k:ix automaat ja manuaal vahekast?
eix22 vastas kasutaja onurain teemale asukohas Küsimused - Vastused
Ikka jah, vaevalt sa vahekasti ühepoole kaant ja võlli kusagilt eraldi leiad või uuena ostaks. Hiljem võid mulle selle kasti ärida, kui on EH. -
Pole kunagi käinud, ei oskaks sinna kohalegi minna ilma probleemideta ilmselt. Pool kuulutuse juttu ka täiesti arusaamatu, nii et kui tehakse mingi klubiala ja koos sinnasõit, siis võiks isegi tulla.
-
3 otsa on sellega seotud.
-
Äkki teemaalgatajal 325 touring, siis ei saa vahetada, ainult taastada lasta.
-
HUd ikka tean. Need ka ei meeldi ve? vana hea kosmos Muusika oleks enamvähem, aga laulab nagu algaja http://www.youtube.com/watch?v=I0ZL0ofeeAk pole hu aga kannatab ka kuulata
-
Planeeti tean. Tuvastamata üks eelmine aasta kuuldud eestikeelne lugu, mingi naine laulab..meeles sellised sõnad nagu "uus päev" üks päev vms
-
Eesti dnb Teab keegi veel miskit taolist? Mõned lood siiani tuvastamata.