Kõik, mis eix22 postitas
-
P: bensupaagi paisukas
Ära unusta siis kruvikat kätte võtta peale pesu Nagunii läheb sul keretöödeks ju.
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
Kas said kusagilt originaali ,mille järgi vorm teha, või leiutasid ise miskit põnevat?
-
Lobamokkade rubriik
No juhtmestiku väljavõtmine on kõige lihtsam selle asja juures. Õnneks ma ei tegele selliste "sõjaliste lollustega" ja ei oleks nõus selle riigi eest surema ka...
-
Lobamokkade rubriik
Tee ise, jäta üks autodest seisma ja vaikselt hakka nokkima vabal ajal.
-
99% kindel, et kinnitustel kõigil mäda kallal,ülemine paagi oma kõige pehmem ja kukub ära varsti, pese koopad pesuriga ära, siis vaatame edasi
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen mitu aastat väikseid panuseid teinud Erx, kaugel keretööd on? Võin sulle tulla uusi põnevaid roostekohti näitama...Enda auto keretööde saaga ei lõpegi vist ära, täiesti müstilised kohad on roostes.
-
See on paagi ventilatsiooniga seotud ja eest taha tuleva ventilatsiooni toruga, mis laseb läbi söefiltri kütuseaurusi tagasi. Ise tegutsen ka hetkel sellest probleemses koopas, seal alati kõik kinnitused ära mädanenud ka, lisaks sellele plekile.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siis peab ootama veel ja varsti ise ka vaatama minema.
-
Lobamokkade rubriik
jäta veel alles, kui ruumi on, mul oleks mõningaid jubinaid vaja m40 motole, või ärid kogu mootori ära, jääbki karter ka siis tagavaraks.
-
Lobamokkade rubriik
osta uuena, kasutatuna pole väga mõtet loota sellist asja. Või uuri saue bemmi lammarist, seal ehk 10a seisnud ja saad enam vähem variandis.
-
324Td tahhomeeri paigaldus
Kas muidu on peal ikka elektriline pump? Kui temp seier enne töötas ja uuega ei tööta, siis viga kas temp näidikus või kogu kellaplokis. Tahhoka signaal peaks juhtajust tulema.
-
324Td tahhomeeri paigaldus
Ostsid ikka õige ploki? 324td oma? Samas polnud enne ka seal õige asi ,kuna td on tahhokas ikka standardis.
-
Camber Plaadid
Mina olevat tookord ainuke huviline olnud ja ma pole neid siiani kätte saanud Pidingi täna ps kirjutama, aga nüüd võeti vana teema üles.
-
Lobamokkade rubriik
Kõige lihtsam, võta oma vedrud alt ära ja mõõda kõrgus ja keeru läbimõõt ära. Vedrusi palju erinevaid e30 touringutel, r6 touringu vedrud peaks ka kangemad olema.
-
Lobamokkade rubriik
sellest august on palju juttu olnud
-
1,8 mootor
Sai nii isegi IXil võetud koos kasti, vahekasti ja summuti esimese osaga. See eeldab kanali olemasolu r6 puhul kindlasti, ilmselt ka r4 ei nökerdaks ilma kanalita välja.
-
Lobamokkade rubriik
Kas mitte m tehniku paketi vedrud pole lihtsalt jäigemad ja kangemad, kuna m-tehnik teeb auto raskemaks nagu näiteks konditsioneer, mille korral ka eraldi esivedrud kohe. Lisaks on autodel igasugu m suspensioone jne lisade lehel, need peaks olema madalamad variandid. Kindel ei ole ja pead ei anna. Igatahes minu 325ia lisalehel on märge sport suspension ja auto on madalam,kui tavaliselt.
-
Kiire küsimus M30B35 mootori kohta
Ma ei tea mei saa vist aru,mis torust sa räägid. Aga võta laser termomeeter ja vaata kas mootor on esimese silindri juures jahedam kui viimase.
-
Kiire küsimus M30B35 mootori kohta
Miks peaks siseringluse puudumisel mootoril kehvem jahutus olema ja eriti 6 silindril? Veepump ajab ju mootoris jooki ringi koguaeg. Termostaat peab sees olema.
-
E30 pildid internetist.
Tagarattad ka keeravad,mingi haruldus jälle
-
K:Piduriketta kruvi
??? http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/4-doors/Europe/325i-M20/LHD/M/1990/january/browse/brakes/front_brake_brake_disc/
-
www.h2.ee
Enamus saavad, kes rohkem peale on käinud seal, Eestis max 15% arvutuslikult (nende jutu järgi 10%) Muidugi ,kes saab käibe ka tagasi, sellele soodukas suurem siis.
-
Liikmete haridustase?
Mõned koolid läbi käidud, aga ometigi olen piisavalt loll arusaamaks ülal oleva postituse sisus kasutatud lühenditest Haridus ei tee meist neid, kes me oleme.
-
Lobamokkade rubriik
Kui sa ei tea, miks siis arvad et ainult sakslased on purjus olnud antenni asukoha määramisel Tegelt peaks ka lihtsamalt saama, kaku sirmid lahti, käesang lahti, esimesed piilarikatted lahti (paremalpool jookseb ka antennijuhe nagunii, uksetihendid lahti, laeriie lahti kereküljest ja peaks ligi saama.
-
Lobamokkade rubriik
Miks,kas mõnel muul katuseantenniga autol saab selle kätte ilma lage eemaldamata?