Kõik, mis eix22 postitas
-
Tagasillatala kõver?kardaan jookseb imelikult sisse
Diffripuks ei mängi mingit rolli diffri asetuses tala suhtes. Kui sa nüüd võtad selle diffri ette ja sinna peale vaatad, siis saad ise ka aru, et see ei saagi keskel asetseda tala suhtes.
-
1986 pre E30 sed. võti ja pult kadunud,sisse ei saa!?
Sellisel viisil venitate ukseraami ära ja lisaks kahjustate liiste. Tean ise ka ,et nii teevad nad, aga see on porr.
-
Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
Suvel kattub nagunii iga nv mõni üritus, et pole vast mõtet kuupäevi muuta.
-
kas on võimalik mootorit vahetada ... ?
Võibolla on kõnealune "projekt" e34 m20 panna e30 peale hoopis? Äkki täpsustad?
-
K:kardaani kohta
Sa pead teadma lisaks pikkusele flantsi auguvahet. 324td ja esimese otsa 325e on suure flantsiga, hilisem 325e ja 325i on näiteks väikse flantsiga. TD kardaani pole lihtne leida, ümberehitajatel on eestimaa suht puhtaks ostetud neist, pikkusega oskab iga treial mängida.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Terv,on sealt siis reaalselt roosteta keredetaile vötta? Kas realiseerid kiirelt vöi jääb seisma? Tuleks ka siis paarile asjale jaole, kui linna satun.
-
m20b25 klõbin(tiks)
Mina olen küll vaikseid mootoreid kohanud...
-
Lobamokkade rubriik
Seelikuall on kõigil naistel vist vaigistamise nupp
-
Lobamokkade rubriik
Pole vaja klikkida, see jama segab niisama ka täiega ja vahest saab sinna kogemata ka klikitud.
-
Lobamokkade rubriik
Savi see birks
-
Lobamokkade rubriik
Heheh, see kellele see postitus oli, on oma postituse ära kustutanud, nii et mu postitus on teiste vahel suva mölana
-
M:M-TEHC 2 rool
pildil tundub väike, aga mitte e30 rool üldse?
-
Lobamokkade rubriik
Tee oma kere korda siis jutukas istumise asemel
- MÜÜDUD
-
MÜÜDUD
Seda tuleks küll vaatama, kui mõne nädala pärast alles veel on. Lukku pole mõtet puurida, see liiga tülikas tegevus. Pane aku peale , autol ju kesklukk. Või võta tagaistuja seljatugi ära, seal suusboksi või supaka auku pole, siis lükka see plekk sisse ja on paras auk pagassi ja väiksem inimene saab käega seestpoolt lahti teha.
- MÜÜDUD
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Kellegil äkki kasutaja seal ja saab kopeerida jutu siia?
-
M: 325 126kw+chip 87a
Kõige lihtsam, mitme realise pistikuga on aju ja kas käigukast on kahe anduriga hooratta juures? 86 lõpp ja 87a autodele pandi juba facelifti mootoreid. Ma näen pildil lambdat ,mida 126kw mootoril pole.
-
M: 325 126kw+chip 87a
See on ju facelifti mootor, ehk 125kw?
-
Lobamokkade rubriik
äkki tõi Tanel talle pre facelifit stangesi??
-
Lobamokkade rubriik
Kere tegemise kohapealt ei taha ilmselt pikka aega näha lähedalt selle tegemist (roostet võin huvilistele näidata ) Algselt suht hea kerena tundunud osutub lõplikus perspektiivis ikka parajaks raipeks. Kas on tõesti minuga siin nii läinud selle autohunniku otsas olles või tõesti ei võeta neid keretöid nii põhjaliku pilguga... Selle põhja korea kohta selline nali, et mul töökaaslane ka suht jäärapäine pujään ja temale ma pidevalt iga asja peale õelnud, et põhja koreas oleks sind selle eest maha lastud Nii et mind oleks ka selle eest seal ammu maha lastud... Esiteks ma ei viitsiks iialgi käia sõjaväes 12a ja suure juhi surm ka mulle pisaraid silma ei tooks, seega oleks mahalaskmine garanteeritud. Ja muidugi 100 muud asja veel, mis seal keelatud või kohustuslik. Sünnid ilma orjana ja selleks koolitatakse sind väiksest peale, seega on ainuke tõekspidamine riiki teenida, käskudele ja seadustele alluda, teisi ilma süümepiinadeta vabalt maha nottida jne. See on lahe elu.
-
M: Bmw 318 92a. Kabriolet
Sellise auto puhul töesti kasulikum tervikuna äri, aga kui ümber mötled, siis tead mida minulgi vaja läheb
-
Lobamokkade rubriik
Nagu näha ja arusaada, siis Metal on juba vastavad treeningud/koolitused/mõjutused läbinud Seda on paljudest poolehoidjatest kohe aru saada ja see toob muige näole...Eks huvid ja hobid on erinevad, mulle meeldib nende plekikärakatega tegeleda, mõnele on suureks huviks ja hobiks relvad ja tapmine ning sellealane koolitus ja treening.Ei vaidle vastu, et riigi julgeolek ja kaitse on vajalik, aga neid niisama huvilisi on piisavalt palju ja ma ei näe sellisel rangel kohustusel mõtet, millega seod end praktiliselt kohe kui siia ilma sünnid. Kodaniku vabadus puudub täielikult, see riik teeb kõik selleks, et oma elanikkond läbi trukkida lahedate seaduste ja kohustustega. Kusjuures tol ajal, kui mind sõtta kutsuti, ei olnud mul aimugi, milleks selline asutus ja organisatsioon üldse loodud ja miks sinna inimesed minema peavad. Polnud aimugi, et lähed sinna ennast tapjaks treenima, kus vaimselt ja füüsiliselt su ajud ja keha "läbi tõmmatakse" Õnneks avastati mu juures paar defekti ja defektsed asjad praagitakse alati normaalsete juurest välja Mõnele pakub kindlasti see jutt siin nalja või kõva vastuolu, aga vaba rubriik ja ei näe probleemi.
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
OK, arvasin et luugispoileri üllatus on