eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Tehasest ei ole kärukonks ja m-technik ehk siis kärukonksu variandi tagastanget pole .KUi sul peaks leiduma keegi, kes külgedele eraldi soovi avaldab, siis ülejäänut võid mulle pakkuda.
-
Loomulikult on see mõne fordi või jaapanlase laest pärit kell
-
Peame raha koguma ja ära proovima need 600 pumbad. mul käivitusprobleeme pole, aga igasugu muud probleemid. Teil on kindlasti mehhaanilised pumbad juba peale topitud, need ju töökindlamad ja saab ise pumbast regullida kütust jne?
-
O:Pre-Faceliftile M-tech 1 tagastanget
eix22 vastas kasutaja DioX_e30 teemale asukohas Tuuninguks vajalik
Sellist asja pole toodetud ju ei originaali ega vuhvlina. Pre faceliftile läheb ikka m-tehnik 1. -
Mis siis viga oli lõppude lõpuks?
-
see on ju aasta vana teema, kui nüüd vaatate??
-
Selle auto hinna puhul pole siin foorumis reaalseid ostjaid juppidele, mis tooks raha nii tagasi, et sel pointi oleks. Tahetakse väga odavalt need asjad kätte saada, pärast istud selle pre face sodi otsas.
-
Enriko, ma olen sulle 100x õelnud, et sellised istmed on bmw enda toodetud sportistmed, mitte recarod. Neid sportistmeid kohtab pea iga rulliku peal juba, recarod on väga haruldased asjad, sinu käest ostetud punasel 320 olid recarod - suuruse, istumise ja mugavuse vahe on ka öö ja päev, tulepesuritest on küll nüüd väga väike kild alles, kui seda üldse siin olnud on, aga see selleks. Viitsid viska siia või pm selle auto vin koodi seiste viimast,
-
Siis saab igaüks pilte küsida iga päev ja "tasuta" teemat uppida :)
-
Ära sa nüüd puruks midagi lõika, ei viitsi skeeme uurida, aga see jäme roheline peaks voolu paljudele asjadele andma. Paigaldatud signade korral on sellele rohelisele relee vahele pandud käivitustakistuseks. Ehk siis katkestuse korral on kellaplokk ja kogu süüte majandus tumm.
-
Miks nii? EH kastiga toodeti neid rohkem, kui tava automaatkastiga.Piltide järgi tundub juba päris palju vigu olevat, aga selle raha eest see kaua ei seisa seal müügis vast.
-
Alles üks viisakas is oli siin müügis, see nüüd eilse seisuga vist müüdud ka.
-
Tegu ise tehtud diisliga? Või lihtsalt e28 pump peale pandud? E30 tuli tehasest elektroonilise pumbaga ju? Diisli skeeme on siin paljud otsinud, netis on üleval ainult usa variandi bensukate skeemid, ehk saad seal abi. Kui muud üle ei jää, siis vea juhe ise otse salongist
-
Mul sama kogusega katse juba 9a tagasi ära tehtud
-
Üks tüüpiline viga on pihustijuhtmete ümmarguse pistiku klemmide oksüdeerimine.
-
Siis on ikka minu eelpool pikalt lahti seletatud probleem, muud ei saa olla. Radika ees olev klapp ei sulgu.
-
Osta tagasi sinna peale originaalmootor ja ei pea pead vaevama niipalju ja selliseid küsimusi küsima.
-
Kindlasti läheb paremaks, aga see ei saa olla radika süü, et ühest august tuleb kuuma, teisest külma. Millisest kohast saab 17 euri eest tutika radika?
-
Kas sulle ei tundu ebatõenäoline su praegune jutt? Salongiradikaid on ju üks, kui jalgadele ja aknale lõhub kuuma, siis ei saa ju radika viga olla. See ei pruugigi olla , et trossid valesti reguleeritud, vaid lihtsalt tüüpviga. Alusta sellest, et võta soojendusmootor eest ära ja vaata, kuida see klapp sul liigub, mis radikal eest ära läheb, kui kuuma peale keerad. Kirjutasin ju siin, et ahi on sellise ehitusega, mis soodustab sooja peale keeratuna jalgu ja akent, isegi servise raamat näitab seda. Minul on nii, et kondi variandi ahi ja lõhub kuuma igaltpoolt, vähemalt siis oli see nii kui auto oli täitsa soe juba, enne ei proovinud. Kogu süsteem on varem üle käidud ja puhastatud ning mõned uues tihendid.
-
Kui viis velge maksab 250, siis arvutuslikult on juba ühe velje hind 50 euri, see 30 euri ei motiveeri teda ilmselt isegi vastama sulle. Kui ikka tahad seda väga, siis paku normaalne hind või osta kõik ära ja hiljem pane ülejääk 4 müüki Siit foorumist pole ka üldjuhul siis midagi osta, kui on suuremad rahad olemas, ikka tuleb terve auto koju tassida või vaadata ebayd. Sorri OT.
-
Kui sind mootoriga üle lasti, siis mul ka tulemas
-
pool lisade nimekirjast on väljamõeldis, võibolla ka mudelitunnus väljamõeldis...
-
See sul usa variant , ei näita küll et ilma katita variant oleks. Reaalselt saab e30 puhul ise kõik asjad üle kontrollida, kusagil peab viga olema. Tuleks kataloogis võrrelda igaks juhuks ega usakal miskit teisiti pole, samuti kontrollitud asjad üle vaadata. Lampi pole mõtet bensupumpasi ja asju vahetada, kas bensu survet oled mõõtnud? Mootori silindrisurved korras? Midagi ulmelist seal olla ei saa.
-
viitsid ehk oma auto vin koodi 7 viimast anda, vaatame ,millisena tehasest tuli.
-
Üsna imelik küsimus teil, summuti keevitamist saab mõista mitut moodi, vaja ainult paar auku kinni lasta või uus väljalase ehitada. Mille põhjal ta teile vastab ja pakkumist teeb??