Hüppa postitusse

asd

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    52
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

asd päevavõit oli viimati 26. oktoober 2013

asd sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

Profiili info

  • Minu autod
    Bmw e28, Audi 80

Hiljutised profiili külastajad

897 profiili vaatamist

Kasutaja asd saavutused

Entusiast

Entusiast (6/14)

  • Pühendunud
  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud

Hiljutised märgid

2

Reputatsioon

  1. asd

    O: E30

    Ostan E30. Kupee/Sedaan/Touring - Vaatan kõik üle. Kriteeriumid: Hea kere, korras tehnika, võimalikult originaal, bensiin. Pisemad keretööd pole probleemiks aga ilma karpide, auklike koobaste ja pahtlist koosnevate tiibadega masinaid pole mõtet pakkuda. Pole vahet kas R4 või R6. Hind võiks jääda 2000.- piiresse. Vajadusel leiab ka muidugi juurde. Palun pakkumised saata koos piltide ja masina kirjeldusega postkasti. Esialgu jätakski suhtluse käima läbi postkasti. Sobiva pakkumise puhul suhtleme edasi kokkulepitud kanaleid pidi.
  2. asd

    O: E30

    Ennegi saadud sellise raha eest ja küll saab edasi ka. Ei otsigi korralikku!...lihtsalt täis vanarauda pole mõtet pakkuda.
  3. asd

    O: E30

    Oleks soov soetada taas üks E30. Nõudmised. Auto peaks olema alla turuhinna, mõistlikus seisukorras (läbi ussitanud käkke ärge pakkuge), peab omama ÜV ja olema võimeline liikuma omal jõul. Hinda pakun 700.- Pakkuda ainult kiirmüügi hinnaga autosid! Sobiva pakkumise korral toimub kohene ost. Pakkumised piltide ja kirjeldusega postkasti. Kirjelduse all palun välja tuua ka kõik puudused mis puudutavad pakutavat autot.
  4. asd

    Ostetud, lukku.

    .........................................................
  5. asd

    O: 4x100 15-16'' Valuvelgesid.

    Ootan ikka pakkumisi, võimalus ka peale maksta .
  6. asd

    O: Madaldus vedrusid R4 (alates -60)

    Võib pakkuda ka ainult tagumisi nt..
  7. asd

    O: 4x100 15-16'' Valuvelgesid.

    kas paremaid pilte oleks võimalik saada?
  8. Soov osta pealkirjas mainitud mõõdus valuvelgi. Võivad vajada tegemist värvimise näol..aga peaksid olema sirged. Asukoht Lõuna-Eesti, kaugemalt pakkujatega saaks ehk cargoga asju ajada... Auguvahe peaks olema 4x100, keskava vähemalt 57,1... Pakkumised teemasse või poistkasti.
  9. Ostaks madaldus vedrusid R4 mootoriga e30nele. Pakkuda võib alates -60mm Lõuna eestis tulen ise järele, kaugematelt pakkujatega ajame asja postiga. Kui keegi soovib vahetada, oleks pakkuda -40mm ring, koos kompiga nt?.. *Pakkumised postkasti.
  10. asd

    Bensiinipump undab.

    Pole pöördeid nii kõrgele nagu lasknud...aga kohekohe auto juurde minemas siis why not proovida. Bensiini paagis hulgim...pump kenast pmst üleni kütuse sees.
  11. asd

    Bensiinipump undab.

    Täpselt see sama esimene nr oligi mis mulle saadeti Raamile istutamine ei tohiks väga probleemiks osutuda...helistan laupäeval.
  12. asd

    Bensiinipump undab.

    Kaon ära, kuna mulle saadeti number millele korduvalt helistasin ja lõpuks käega lõin...pmst number polnud kättesaadav vms. Ja samal hetkel tuli pakkumine ka korralikule kütusepaagile ja otsustasin kui ei saa üht..saan vähemalt teise.
  13. asd

    Bensiinipump undab.

    Ee...pisemaid mõlke küll oli...aga paagis oleva reservuaari alt oli minu mäletamist mööda asi korras... Uus bensiini filter ostetud ja homme panen alla...kes teab kuna seda vana vajhetatud on...huvi pärast haarasin poest kaasa ka mingi kütuselisandi mis müüja jutu järgi võib aidata...kuigi kahtlen.. Igasugu soovitused veel teretulnud...vaataks kõik ühe hooga üle.. Homme plaanis: Pump maha, vaadata igaksjuhuks üle, ega pumba alt mõlkis pole, pumba küljes olev filter küljest ja vaadata, ega seal mingeid ummistusi pole, kütusefilter vahetada ja siis seda lisandit bensiinile lisada... Kui kellegil veel ideid andku teada...ja ikka otsiks Valgamaa piires laenuks küttepumpa...saaks proovida, kas tollega ka häält teeb
  14. asd

    Bensiinipump undab.

    Kuna nüüd päevake autost eemal siis proovida ei saa. Homme võtan filtri maha ja proovin läbi puhuda. Siiski ei taha ma kohe üldse uskuda, et pump läbi on.. Kuna nagu eelmevalt mainitud ei olnud enne uude paaki tõstmist absoluutselt pumba tööd kuulda...
  15. asd

    Bensiinipump undab.

    Välja hakkas ajama pumbast...kuna paagis oli miskipärast surve sees, pmst jäigi jooksma kuni bensupaagi korgi maha keerasin...Paagis oli ca 10l kütust. Pumba otsas olev sõel oli otstest narmendama hakanud. Filtrit ei vahetanud. Näppisin pumpa vaid seepärast, kuna oli vaja vanast paagist uue külge panna...ei kukkunud maha, keerasin käega lahti ja panin lihtsalt laua peale seisma. Kui pealevool ja tagasivool on vahetuses, kas siis on võimalik, et auto käib?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus