Kõik, mis eix22 postitas
-
Lobamokkade rubriik
aa, ei mäletagi. igatahes peaks see pealt küll korralik olema, ükspäev lõin jala ära . palju raha ei küsiks ilmselt. ise ostaks ma tutika, ei viitsi enam eriti jännata poolpiduste asjadega.
-
Lobamokkade rubriik
Mul peaks ka miski üle olema, ei mäleta kas 1.6 või 1.8 oma. Tallinna ei satu.
-
K: Bensiinipaagi töötlemine
Miks sul seestpoolt vaja seda töödelda? Miks sul väljastpoolt vaja seda töödelda bensiinikindlate asjadega? Benss on paagis ju mitte väljaspool paaki. see on tavataks, et kui seal roostet nühid,siis tulevad sinna nõelasuurused augud. Mina keevitasin need kinni lihtsalt, see ikkagi plekist, mitte vasest et jootma peaks. Nühi sealt peenikese tuulutustoru juurest ka, kohe auk sees
-
Lobamokkade rubriik
Kellele mõttetu, kellele mitte. Kellele tütar, kellele ema...mõnele isegi isa. Minuarust põnev asi, kabriost saab kupee Sinna peale käivad igasugu raamid ja boksid isegi.
-
M: plekkveljed rehvidega
kas lisa on stangega ühestükis või eraldi teema, aga lisatud stange külge?
-
k:ix automaat ja manuaal vahekast?
Ikka jah, vaevalt sa vahekasti ühepoole kaant ja võlli kusagilt eraldi leiad või uuena ostaks. Hiljem võid mulle selle kasti ärida, kui on EH.
-
Streetrace.org Season Opening "Avalaks" 2013 20Aprill
Pole kunagi käinud, ei oskaks sinna kohalegi minna ilma probleemideta ilmselt. Pool kuulutuse juttu ka täiesti arusaamatu, nii et kui tehakse mingi klubiala ja koos sinnasõit, siis võiks isegi tulla.
-
Mootori swapp
3 otsa on sellega seotud.
-
K: välimine sarniir.
Äkki teemaalgatajal 325 touring, siis ei saa vahetada, ainult taastada lasta.
-
Head muusikat autosse :)
HUd ikka tean. Need ka ei meeldi ve? vana hea kosmos Muusika oleks enamvähem, aga laulab nagu algaja http://www.youtube.com/watch?v=I0ZL0ofeeAk pole hu aga kannatab ka kuulata
-
Planeeti tean. Tuvastamata üks eelmine aasta kuuldud eestikeelne lugu, mingi naine laulab..meeles sellised sõnad nagu "uus päev" üks päev vms
-
Eesti dnb Teab keegi veel miskit taolist? Mõned lood siiani tuvastamata.
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Kas sebisid uue õhulugeja või sõidad ilma nagu teemas kirjutasid?
-
esimesed poritiivad
Need minu mainitud 65e tk klokkerholmid sobivad igatahes hästi.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Olgu mis on, aga läti plastik seda autot m-tehnikuks ei tee.Suure tõenäosusega pole see auto isegi 325. a24 varustuse list on ka igati üle pingutatud.
-
Keegi ei tee teemat maha ,sa kujutad ette ainult, sest sa tahad ka ilgelt seda mootorit ja oled ilgelt heade eelarvamustega selle mootori suhtes Te kõik teete siin m40 maha, sellest ka sellised vastuargumendid. R6 ja IS ei puutu üldse asjasse. Võin emalt selle peale padruneid küsida, aga selle m43 mootoriga te ökomalt küll nüüd liikuma ei hakka. Kui saan enda m40 korda, siis võime testida mõne m43 mehega. See on teil siin nüüd julm hullustus järsku tekkinud, kuna kõik muud mootorid uuemate pealt ju järgi proovitud. Keegi ei olegi kellegi tegevuse vastu, lihtsalt toote koguaeg võrdlusesse kui halb on m40 ja kui hea hakkab olema m43. Kõigel on omad plussid ja miinused, perfektseks saamise nimel on kõvasti raha vaja matta igasse autosse ja igasse mootorisse.
-
esimesed poritiivad
Klokkerholm on kallimaotsa tiib ja seda müüvad vähesed just. klokkereholmi on mõlemat varianti kindlasti. Balti autoosad peaks olema maaletooja ja vana kataloogi järgi on letikas pea 100€ Firmad saavad -30% seega -65€ tk hind, vaevalt seda poed veel odavamalt müüvad, pigem kallimalt. Igasugu Fixused ja muud edasimüüjad saavad rohkem alet, aga vaevalt nad seda sellest hinnast ise odavamalt müüvad.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Huvitav, kas mendid sellise auto puhul ka sportrooli pärast kisa teevad? e30 puhul ka tehtud seda vinget tuuningut, kapott koos tiibadega üles
-
esimesed poritiivad
Polegi kuulnud sellist ettevõtet. Kuskil mingi päringuleht olemas või lihtsalt kirjutate kõik poed läbi?
-
esimesed poritiivad
usun, et ta teeb head tööd. Siiski plaan jätta originaaltiivad, isegi vana tiiva remont plaanis ilma eemaldamata, kuna need veel tehaseseades ja silikoniribaga kaetud Plastiktiiva nõrkuseks oleks kindlasti esimesed otsad, kuhu põll kinnitub ja see põlle osa kuhu prillid-neerud kinnituvad. Kerge kõks vastu põlle ja tiivad katki, mul seda kuhugi otsasõidu probleemi vast poleks, aga ära iial ütle iial
-
Väike tiks on normaalne, mina pildi järgi igatahes ei tuvasta kulunud nukka, kuigi see neil enamustel probleem. Kust see 600e hind tuleb ei tea? 150e saaks ebayst kätte nuka-nookuri komplekti, kaane tegemine r4 puhul max kuni 150e. Laote sellesse m43 mootorisse täpselt samamoodi raha- ketid tallad jne. Pole praegu veel kuulda olnud mõnest ilusti tööle saadud mootorist.
-
esimesed poritiivad
Mis hind seal on, kodulehel neil miskit üleval pole? Rullika jupid seal vist laojäägina olen kuulnud.
-
esimesed poritiivad
Jah, seda nägin ise ka, kui sisse login muutub hind 50€ millegipärast.
-
esimesed poritiivad
Kust neid võiks uuena kõige soodsamalt leida, paika sobivus pole oluline.
-
m20b25(2,7i) stroker
Kaas -kaane - kaant plokikaane ,plokikaant