Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

K:m50b25 e36 latt

Milleks? Ainult löppröhk on suurem 20 bar. Toimib see pump ka.
  2. eix22

ÄRANDUSINFO

Kui nad peale vargusi lihtsalt kusagile vedelema jäetud või lihtsalt tahetakse maha põletada, siis nagu varuosad jäävad mängust välja ju. Üles on aetud ainult mitte midagi tegijate palgad ja kõik muud kaubad.
  3. eix22

O: kupeele istmed,polstrid

tervitus, siniste kupee asjade vastu on mul suur huvi, kahjuks musti pole vastu pakkuda, kui peaksid mustad saama ehk annad PS teada nende loobumisest?
  4. Ta otsib soundsystem helisüsteemi osasi, hi-fi ehk 8 kõlari ja võimendi ja originaalhelisüsteemi! Siin pole lihtne leida, inimesed ei saa arugi mida otsid, tweetreid on osad näinud eraldi, helisüsteemist pole enamusel aimugi. Touringu tagimised kõlarid ja remonti vajav touringu juhtmestik oleks mul üle.
  5. eix22

ÄRANDUSINFO

Järsku siin keegi jälgib mängu ja karistuseks eelmise auto avastamise eest võeti sinu masin järgmisena ette? See põlema paneku lugu on ikka väga julm, niimoodi teise vara põletada, peale satuks ,paneks vastutasuks koheselt käed põlema. Siin on palju neid maha põletatud autosi, nimetatakse rüüstamiseks koguaeg, reaalselt võibolla enamus enne tühjaks varastatud ja siis jälgede peitmiseks maha põletatud.
  6. Need on aastate lõikes kõik erinevad, ehk täpsustad mida vajad??
  7. eix22

Lobamokkade rubriik

Lisaks on olemas veel miski AGM kabrio, arvutis pilt olemas, aga netist ei leia hetkel. Taolise katusega nagu see e21
  8. eix22

Lobamokkade rubriik

ei ole neid ribisi ise ka kohanud, on sul pakkuda ehk? Koostöös bauriga tehtud "masstootmise" seeriast kohl coupe on siiski haruldasem nelja eksemplariga
  9. eix22

Lobamokkade rubriik

Koledad asjad e30 puhul on huvitavad ja üldjuhul ka haruldased
  10. eix22

O: E30 fl porilapid

Soovitan ka soojalt tutikana osta, kõik kinnitused on siis terved ja kinnitusvahendid kaasas. Esimesed peaks ca 45e komplekt olema, tagumistele löödi otsa ja on üle 60€ , need hinnad väikse soodustusega, aga kui vaja võin aidata tellida selle hinnaga.
  11. Seal ei loksu midagi, põhilise vee hoiab luuk niisama ära, niipalju kui seda jagub nelja äravooli peale ja neist 2 karpi, siis see nii väike kogus. Karbi äravoolud/tuulutus peab niisama ilma nendeta ka lahti ja korras olema. Võid ju riski peale esimesed äravoolud pimedaks teha, voolab tagant ka ära, kuigi see pole vast hea mõte Kuigi e30 on palju nõmedaid vigu tehtud, siis 80`date insenerid olid ühed parimad
  12. eix22

Lobamokkade rubriik

Jh, enam ei saa neid ka, sest ükskõik mis hind panna, ostetakse kohe ära. Peab veel suurema panema Mingi aeg tagasi üks kompakti vend tahtis võlle, ütlesin 20e tk, imestas et nii kallis , et tavalise e36 pakuti talle 5e tk ,aga see sobi Milles nagu võrdlus seisnes?
  13. eix22

Lobamokkade rubriik

Käigukast on ju sama, lõppkiirus oleks lihtsalt suurem, pealegi hoiaks sa kütust kokku madalame pööretega.
  14. eix22

Lobamokkade rubriik

Seda muidugi, õnneks on see ainult arvamuste arutelu, reaalsus on ikka 400€ diffrite lainel :D OO7, sul ongi ju eta kahepoolese kaanega ,kõik on õige Ilma katita 325i ülekanne on 3.64, mäletamistmööda ajasid sa mingit suht imelikku ülekannet taga, kas seda üldse suurt korpust on tehtud
  15. eix22

Lobamokkade rubriik

Pead ikka suure korpuse tagassi panema. Spetsiifilist ülekannet otsid kaua. Neid eta diffreid siin foorumis hiljaaegu 2tk 100€ eest olnud müügis, see pole üldse palju, kui kaane eest 70 tahetakse.
  16. eix22

Lobamokkade rubriik

Kui hoida ei möista ,siis muidugi. Ma olen elu jooksul ühe diffri kokku lasknud ja seda omast lollusest kohapeal pöletades. Sellise teoga saavadki siin enamus oma diffritest kiirerlt lahti ja selleks ei pea 25a vana kraam olema, uus läheks samuti. Kas te ei ole siis näinud, et kogu elu on juba 1€=1eek?? Minu arust suht absurdne arutelu, foorumi reeglidki teil nii välja möeldud, kui hind ei sobi, ära virise, jäta ostmata!
  17. eix22

Lobamokkade rubriik

25a vana differ on just väärtuslik, sest sa ei saa sellist enam kusagilt isegi uuena tellides. Pooled uuena tellitud jupid ei ole enam samasugused nagu olid 25a tagasi autodele peale pandud asjad. Ise te tahtsite seda eurot, nüüd nautige neid euro hindu Margo on mul selgesti meeles 100% euro toetajana, kui see arutelu oli 2011 aastal Niikaua kui ostjaid jagub, on kõik õige ,paar virisevat koid ei muuda midagi :D
  18. eix22

Lobamokkade rubriik

e30 küll ei saa ja element ainuüksi pole differ. väiksed korpused ju heal juhul kuni 50e lahtisena. Suurtega muidugi teine lugu, asi polegi otseselt nõudluses, pole neid kusagilt enam väga võtta ju, tagakaas ainuüksi juba 70e väärtuses, mis selles 120-150e diffri hinnas imelikku. Tavalisi lsd diffreid pole ma siin üle 350e kohanud, kui on miskit kallimat, siis on juba remonditud vms. Ma tunnen isiklikult muret pigem muu eluks vajaliku kauba üle poodides,kuhu koguaeg juurde kirjutatakse. See rullika kraam ei ole ( enamusel ) eluks vajalik ja seda võimalus leida erineva hinnavahemikuga, kui aega otsida.
  19. eix22

Lobamokkade rubriik

See ongi pms 320is replika, mitte aretis ega meenutus Enamus siin foorumis olevad 316i`d m20b25 või m50 mootoriga on aretised ja meenutavad 325i`d
  20. Kui nööri mängudega pole tihend peeti keeratud ja hiljem silikoniga üritatud asja parandada, siis on tegu originaaliga. Tegemist üldjuhul nurkadesse pandud liimhermeetiku taolise möginaga mis on nagu näts, kile on ka peal. Ehk oled kogemata kile ära tõmmanud ja siis on see kleepuv mass alles jäänud. Tihendi rant nendes kohtades suurem,kui kere rant , selle soovitaks sinna ikka tagasi orgunnida. Tavaliselt on see pandud esiklaasi alumistesse nurkadesse, mõnedel juhtudel ka terve alumine äär. See sõltub ilmselt aastakäigust ja/või tehasest, kus e30 tehti.
  21. eix22

E30 pildid internetist.

22. eix22

Lobamokkade rubriik

Niisama ei tuvastagi, r6 probleem on see üldiselt, vajuvad isegi niisama ära ilma roostetamiseta. Mul touringul hõõrusid mõlemad juba vastu, kuigi jah ,rooli see kergemaks ei teinud.
  23. eix22

Lobamokkade rubriik

Igal pool on võimalus, kered pole ju ka enam esimeses nooruses, lansekas kokkupool jne. See pingi punane saab reaalselt olla millimeetrite küsimus ainult. Kui rool tagasi ei keera, siis on asi kas latis ,püstaku tugilaagrites või ülimised taldrikud on ära vajunud nii et tugilaagri alumise osa vastu käib juba.
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

Märk valesti, karista teda ööse
  25. eix22

Sportnukk ja progeaju

Uue seadusega võib isa või poega ka
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus