Kõik, mis eix22 postitas
-
M: 318i (m50b25) 141kw
Ma ei tea millest te siin räägite, m50 pole vormistanud, aga rullika originaalmootoreid 3 korda ja mingit dokumenti mootori päritolust pole tarvis olnud, see oleks üsna absurd ka, kui ostad lammarist mootori näiteks. Ilmselt sellisel moel anaalitakse ainult Tallinnas ja Pärnus. Silver, milline m20b20 mootor on 80kw, e21?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui see sind natuke lohutab, siis sisu jõudis ringiga minukätte, kus selle ümber olnud autogi, tagasi ta sellesse kõverasse keresse enam muidugi ei lähe. Ma ei tea milline see enne oli, aga sisu on üsna käest lastud ja väga rokane.
-
318iS '90 - m20b20
Ära iial ütle iial!
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Mis helisüsteem täpsemalt tuleb? Ja jupid said ikka Lauri1 käest, Lauri_L on diisli kunn
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
sellel juhiistme tagumikualusel osal lõiked sees, mitte terve iste pole räbal, kere tundus üsna ok, põhjamati alt ei tulnud roostet, isegi esinurgad ei olnud salongi veel roostetanud.
-
316i kupee (m42b18) '90 - Toomas
mingi ühenduse teema või harjad. Loksuvaba oli, harjasi ka ju jätkus, kui järel käisid.
-
K:318karpa vs 2,5l 141kw
Panustan siiski valesti ühendatud mootori pistikule, nagu telefonis rääkisin.
-
k:kuidas teha vahet mootoritel
Siiani kõikidel 125kw mootoritel, mis e30 pealt pärit, on õlivarras ikka plokis, e30 mootoritel pole ma seda karteris näinud. e34 m20 mootoritel tuleb varras karterist. 2.5 olen kaane peal ja kohanud just facelifti mootoril, pre mootoritel on olnud see 2.5 ja 2.7, kuigi mootor ise on juba 125kw olnud (1987a autod)
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
minu jutt käis originaal asjade kohta, kupee ja kabrio laiendite erinevused, sul oli miskid klaasplastist jurakad, need kõik eraldi detailid ju ja pole omavahel seotud nagu originaalid, ses mõttes et originaal küljelaiendiga läheb kokku veel tiiva paneel ja tagumise tiiva paneel, kõik seotud omavahel.
-
Lobamokkade rubriik
Mario ajab jälle mingit jura suust välja...
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
tiiva ja ukse oma sobivad, tagumised küljepaneelid ja karbikatted on teised. Karbikatet vaevalt "modides" paigaldada saab, see tuleks kõigepealt puruks lõikuda ja laiemaks teha, kindlasti on ka muud erinevused veel
-
325i '87 - CH
2.5 on 3bar rõhk. Lambda pole mul ühegi r6 bensuka käimist oluliselt mõjutanud, kindlasti ta teeb seda, aga nii üle küll ei ujuta. Umbes tagasivooluga olen ka kokku puutunud, mingist hetkest käib auto paremini edasi, tühikäik on vaevalisem ja ei jõua käia normaalselt, aga vabalt võib sul see viga olla.
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
No ma ei tea, olen isegi mitmeid tulesi proovinud küürida erinevate ainetega ja miski pole peale hakanud.Ühe helkurpaneeli sain imekombel atsetoniga puhtaks..
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
õige jutt, need toonitud tuled on ikka väga ropud, eriti selle värske auto peal...need toonitud jurakad sobilikud rääbakil rullnokkade peale
-
Bensiini näidik.
bensuseier ise lahti kellaplokis, mutter taga kinni keerata ja korras.
- andurid?
-
andurid?
väga lihtne on sul omal sekunditega täpne vastus saada, auto käima ja vaatad millise juhtme lahti tõmbamisega vee seier nulli kukub.
-
M: Esispoila ja sportroolid
- Kalendri pildid 2013 arutlus
Sellest pole kasu, olid talvepildid ka olemas, rahvale ei meeldinud ja ei valitud. Tegin ise samamoodi eelmisel aastal talvepilte selle aasta kalendri jaoks, ju siis oli si*tad pildid,- 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
täpselt nii...kabriodel ei ole neid tüüpilisi nurkasi, nagu tava e30, seal teistugune ehtitus. Muud kohad ei tohiks nagu roostetama hakatagi väga, eriti suve autol- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Kulunud mootor, liiga kiire differ,tuksis andurid..lambda...- BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Ei, klaas üleni roheline, rohelise ülaribaga oli pisut kallim. Tule näita ette jah, jäta mõned asjad minupoole maha ka, seal pidi paar huvitavat asja olema sul...- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
9.5 sajale on natuke palju jah...- BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Et las siis olla, lähen koju ja viskan uue klaasi ette jah?- BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Ei lähe ma kellegile kallale...Vastan samaga! Ajudega vend ei soorita selliseid manöövreid kruusateel või lahtisel killustikul, muudel juhtudel on arusaadav, et oli "õnnetus" .Jutt oli purustavast kivist, mitte lihtsalt vastu autot põrkavast kivist, neid lendab nagunii koguaeg... NB! Ei pea vastama tsiteerides ja kellegi pikka juttu lambist kordama. Vaatasin just järgi, kabrio roheline klaas maksab 150e. See masin on 2-3 aasta ettevõtmine, mitte et oleks kiirelt vaja homseks tagasi teele. - Kalendri pildid 2013 arutlus
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus