Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. võta lahti see mootor ja puhasta ära ja uus määre sisse.
  2. Ja logari ära võtmine on siis keerulisem, kui tiib kõveraks painutada ja sealt vahelt n*ssida? Seal logari all on ka kindlasti omajagu roostet nagunii, eriti kinnituskohtades üleval, tagasipanek tiival ka ei õnnestu sellisel viisil, siis on vaja ju reguleerida jne
  3. Tuled jah, klaas ikka ees, aga küll tuledki pannakse värvimise ajaks ikka tagasi
  4. Kuulsin külapealt, et selle pilli kallal tehakse ülep*erse tööd, värvimise ajaks ei võeta ei tulesi ega klaase ära, võõbatakse lihtsalt väliselt kõik üle ühe lauluga (nagu minu kabrio )
  5. Pole nüüd mõtet nooli loopida minu pihta, aga üle värvimine ja kere keevitus nüüd küll mingi taastamine pole. Auto remonti/korda tegemist ei saa ju taastamiseks nimetada Tekib jälle küsimus, kuidas tiiva kätte saad ilma logarit eemaldamata ?
  6. Tee pilti ka, kuidas lühemaks tegid
  7. Mul ixil on alu strut ja punase struti stiilis need kannupealsed osad. Ixil on kannu ring suurem ja augud suuremate vahedega, et jäi isegi sellises variandis kuidagi pehme.
  8. Baaskered on ikka samad ju, see erinevus saab olla siis pre facelifti ja facelifti vahel näiteks. Ei viitsi seda juttu googles tõlkida ja nagunii ei saaks siis ka aru, aga siiamaani olen neid mõõtnud ja pole veel kohanud väiksema vahega. Mul on olemas hartge strut, mis tõepoolest ei istu hästi vahele ja oleks nagu mõeldud väiksema vahega kannudele. See 2cm on nii lihtsasti kokku minema, nagu kirjutasin, ära üldse pelgagi. Ei määra see "kerge" m40 ka siin midagi, mõned suuremad hüpped ja on korras. Tüüpviga on kaitsmekarbi alt ära roostetada , mis hoiab oluliselt kannu paigal. Kui su autot näeks, ütleksin kohe ära peale vaadates selle ilmselt
  9. Tee nende ketaste kõrvad siis ikka kaugemale selle nikerdisel, on kasu rohkem
  10. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Räägi räägi välja, ära hoia ennast tagasi, meil kõigil on nii parem äri teha edaspidi ja olla informeeritud.
  11. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    väga paha...oleks ikka mõni sedaan võüi kupee võinud olla,
  12. 1001mm peaks see vahe olema kõigil ikka. See 2 cm on nii nalja teha seal kokku vajuda. Mul on olnud isegi rohkem kokku vajunud variandi püstakutega auto ja pole ka siis miskit oluliselt näha kohe silmaga.
  13. No ma ei tea, kui sa ei hooli õigetest andmetest ja kõikidest täidetud lahtritest , eriti see raha mis sa pead riigile lampi välja käima, siis muidugi savi, pole vast midagi sinna reg tunnistusele vaja peale nime.
  14. Strutte müüakse hindadega 20-200 euri, kõik oleneb ju sellest kui head ja millist tahad. Ise olin sunnitud 170 eurise ostma IX `ile, sest kusagilt ei saa seda.Tasuta asju ei jagata ja kõike ei saa nii odavalt nagu sa selle diffri said näiteks
  15. Mis erinevused plokis olla saavad?Plokid on ikka samad. Kaantel on need 88 ja 83 raudselt aastaarvud, 88 ei saa kuidagi enam olla 92kw variant. See 92kw sai olla umbes 86 aastani. Kataloogi ei saa paljudes asjades uskuda, näitab tihti samu asju 83-94, aga reaalis on ikka täiesti erinevad asjad. Samuti seal kataloogis näidatud asjad on tehtud universaalseks, näiteks kui tegelikkuses on ix vahekastid erinevad teatud aastatel (sisu poolest), siis kataloog annab nüüd kõigile uuema ja parema variandi.
  16. See peegel pole üldse haruldane , igal kolmandal e30 on see peal.
  17. Ah mine nüüd e30 on juba mitu erinevat süsteemi eri aastakäikudel.
  18. Arvele võttes lase ikka kõik lahtrid ära täita, tüübi lahtrisse e30 jne. Kindlasti hakatakse vastu ajama, aga sa hakka ka vastu ajama
  19. Sama küsimusega teema oli sul ju mõniaeg tagasi ka? Seal peaks olema üsna ammendatud vastused juba? Relee ja lüliti said samuti minukäest juba tükkaega tagasi.
  20. kui sul on kupee el akende juhtmestik ehk siis esimeste akendega ainult, võin vahetada 4x el akende oma vastu.
  21. Kuidas see võimalik on, et otse lõhe on keerulisem ja kallim teha kui ümarat? Kõik muu jääb samaks lihtsalt sirged lõhed vaja teha. Ma ei saagi aru, mida selle ovaalse variandi regullid, keerulisem on ju reguleerida. Selle minu pakutud variandiga regullid mõlemat asja eraldi, aga selle ovaaliga peab mõlemaid regulle korraga timmima... See passenger side peaks tähendama ikka seda, et see tükk ise käib sinnapoole, mitte et selle suunas peab selle panema , mina vähemalt saan nagu nii aru.
  22. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ja kui sa 50 alas 60 jalus venid, siis mõtlevad kaasliiklejad ka raudselt, et kuradi bemmiraibe tolkneb siin jalus ja häirib liiklust,saaks ometigi linn puhtaks nendest , kihutades oleks samamoodi pinnuks silmas. Ma olen küll ja küll tutikate nooblimate masinate omanike ülbeid pilke saanud, umbes et mis sa tolkned siin oma raipega, ei jaksa autot osta ve, vaata mis pill mul on...
  23. rataste kokkujooksu reguleeritakse ikka rooliotstest.
  24. 2 infokleebist on ka kaasas

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.