Kõik, mis eix22 postitas
-
320i (m20b25) '90 risto21
Chulo naine räägib vähemalt tött. Tavaliselt eristavad naised automarke ja nende ilu värvuse järgi.Meestel siis peitub ilu velgedes ja madalduses
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See on ju m20, ikka istub kogu täiega. Imelik, et eelmised tuuningmehed seda ära pole vahetanud
-
324td Touring '89 - grimes
Vaata küljekarbi äravoolud ka üle põhjaall, need tavaliselt umbes/ära muljutud. Tavaline asi, et karp on sees poolest saadik pori täis juba ja mädaneb seestpoolt väljapoole. Just seda survepesu silmas pidades, kus kõik see vesi jookseb karpi ja sealt peaks välja jooksma. Kui võimalus uha need äravoolud ja karbid ka üle, hiljem peale keretöid nagunii läheb karbiõli sinna.
-
Lobamokkade rubriik
No kuulge??? Ratas tuli vist alt ära, mis edasi teha või kuidas ma aru saan, et viga ikka rattas on?? Sellises stiilis küsimustega on kohe selge, et iseenda ja teiste tervise huvides on remont AINULT teeninduse lugu. Mida keerulist on ilma lolle küsimusi küsides ise vaadata järgi ,kuhu loks sisse tuli. Mis pagana selgeltnägemisvõimetega keegi peaks oskama õelda siin, et loks on kardaanis, latis või rooliotstes??
-
jõhker rooliloks
Mootoris vaja saaled ära vahetada
-
316i (m50b28 Turbo) '90 - Razer
Ei ei, mõtlen kere nn liitekohtade ülekeevitamist, mitte lisatugevdusi või lihtsalt paigatud kohti.
-
O: Tagastangelisa, spoileri
Oleks siis huvi faceliftile mõeldud tagastangelisa, spoileri vastu. Pakkumised paluks PS või 55570186
-
Suunatule kangid facelift ver. pre
Enamus asjad on uuematel ja vanematel (just sellel kõige vanemal) erinevate koodidega ja reaalis natuke teistsugune ka,aga töötama peaks ikka. Samuti need koodid muutusid toodetel niisama ka juba aastate lõikes ja on ka vastupidi, kus koodid samad, aga tooted erinevad. Samas on need ikka paigalduskõlbulikud kõikidele variantidele, ehk universaalsed. Võibolla sul lihtsalt kang vigane. Milline pistik sul süütelukuga kokku läks, kas valge või pisike must? Lisaks ilma midagi järeldamata on e30 enamus juppidel peal tootmise aastaarvud.
-
316i (m50b28 Turbo) '90 - Razer
Ei tea kui palju selline üle keevitamine kerele jäikust/tugevust juurde annab? Puuriga auto peaks ilma selletagi vast jäik saama, aga just tavakasutuse autot silmas pidades, mis vanusega üsna ära amortiseerunud juba
-
Suunatule kangid facelift ver. pre
Järsku vahetuse käigus miskit muud jäi lahti või sai "kannatada" Pre ja facelift on väga lai mõiste, kuna see mida rahvas räägib pre faceliftina ja mida reeglina tänavatel palju rohkem liigub (86-87a pillid) on sisuliselt facelifti tehnikaga ja erinevad rohkem 82-85a pillidest, kui see 86-87a pre facelift erineb faceliftist. Kas vahetasid süüteluku põhja ka ära? Nende kangide koodierinevus seisnebki ilmselt süütelukga kokku minevas pistikus, mida olen kahte varianti näinud ise ,pluss usa kang on erinev. Reaalis toimimise erinevusi olla ei tohiks, samuti annab kataloogi ka esmapilgul kõigile sama kangi, et kust sa mitu eri varianti leidsid?
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
peaks vastupidavam olema, tehtud ju võimsamatele pillidele Kardaani pead ka siis leidma 325 oma, see 2.0 makaron ei sobi.
-
Lobamokkade rubriik
Seda küll, aga kergeid remonte korvatakse rullidele siin vabalt juba 500-1000€ ,mõttetu lasta sama raha täiesti kõlmatuks muutunud auto eest maksta
-
Lobamokkade rubriik
Mis masin vastaseks oli? See ilmselt sõitis ise minema veel Ärgu siis kindlustusel pähe lasku istuda, ikka mitu kilo tuleb nõuda
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
siis on midagi ümber tehtud, sest 2 releed saavad massi starteri küljest, kui seda pole, siis ei tööta ei vent, el aknad, peeglid jne.
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
100x läbi räägitud teema juba
-
L: M10 pritsungi tükke
mul on mõned Võid tagasi tuues autole peale jätta :D
-
E30 Touringu ajalugu
See oli kohe arusaadav, aga sellise nurga alt ei saa haruldusi liigitada, nagu postituses kirjutasin.
-
E30 Touringu ajalugu
Seeriatootmise arvude järgi on tõepoolest m3 üks haruldasemaid . Kuid kui arvesse võtta nüüd keretüüpe, modifikatsioone ,lisavarustust ,värvi jne, siis saame ikka väga palju haruldasi autosi iga nurga pealt e30 maailmas, mida toodetud vaid 1, sest täpselt samasugust ju rohkem pole Niimoodi haruldusi liigitades on siis näiteks automaatkastiga turbodiisel touring palju haruldasem,kui tavaline m3 . Ilmselt paljud imestavad selle üle, aga peale m3 on e30 maailmas seeriatootmisautode teine (kolmas)koht 324TD, mida toodeti palju vähem, kui 325IX`i näiteks ,kuigi vanast ajast juba räägitakse 325IX`ist kui haruldasest ja vähelevinud/toodetud autost.
-
Ostan M20B25
Väikse laagriga silda siis soovid?
-
325i '90 - GTA
Vaat kus meistrimees Mul peaks ka paar tk selliseid nuppe olema, annan mõne euri eest ära sulle.
-
Lobamokkade rubriik
Kui silda värvima ei hakka ja rooste osas savi, siis võib muidugi leegil möllata lasta. Mis diffreid puudutab, siis kõik nad on tehasest tulles samadest juppidest kokku laotud, aga ometigi erineva reguleeringuga, seega ei hakka ma ka oma arvamust peale suruma
-
Lobamokkade rubriik
Elemendi vahetusega sama risk valesti regullile nagu ülekandegagi ju?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tühjus?
-
M20 mootoririhma vahetus
Sul oli muidu alles ülemise otsa remont, siis jäi vana rihm? Radikas ikka eest, muidu ei pääse ligigi. Mina olen pisut peale pingutanud .Korraga vaheta veepump ka ära siis.
-
316 '87 - Mihkel
Kaua masin põhjatöödes on? Tuleks vaataks ka üle Tundub, et oled põhjalikumalt ette võtnud kui algusel plaanisid.