Kõik, mis Aaro postitas
-
FL udutuled
Ega vast paremat hinda kusagilt mujalt ei saagi kui hiinast. Muidugi pole õrna aimugi, mis kvaliteediga need plastik jurakad on. http://www.aliexpress.com/item/For-E30-1982-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-car/32382721478.html?spm=2114.01020208.3.59.NSv1y9&ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kes need suured tuuningupeded on? Oled asjaga kursis või kirjutad niisama mis pähe tuleb? Selgitan siis oma küsimust, kuna näen taimaal liikuvaid autosid suht tihedalt, siis tuuningupededeks taikaid pidada on küll liialdus. Üldiselt on (räägime siin E30-st) autod "tuunitud" enamuses klaasfiibrist tehtud mtech koopiatega. Silmale ilus vaadata ja ka suht originaali lähedane. Ok, isegi jaapani autodel pole mingeid hüper super soperdusi eriti näinud. Pigem kui avada auto24.ee on seda pedetuuningut hulgim võrreldes taimaaga. Aga kui kurikristjan nii väidab, siis äkki on kuskil interneti sait kus on mingid hullud tai tuuningupedede üllitised reas. Ma ei tea ju, sellest ka küsimus.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Taimaal on selline tuunitud pill saadaval 1200 euriku eest. Ega autol ju viga polegi aga miks krt ta selle vist tagastange sinna ette on toppinud? No ma ei tea kui viltu peab seda vaatama, et silmale ilus paistaks.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Eix-iga nõus. Kui ikka tead kuidas midagi liigutada või kuidas asi lahti käib, siis avastad, et siiski inseneerid on asja ülilihtsaks ja inimsõbralikuks disaininud. Mida ei saa mitte õelda teiste sama ajastu automarkide kohta.
-
325e 11/1986 - kuri
Väga huvitav, ise sellist asja ei oskanudki vaadata. Aga jah, enda masinal on küll visuaalselt ta madalamal:
-
Lobamokkade rubriik
No ei tea, seal piltidel on küljed ju täiesti viimistlematta ning tagaspoila alumine äär lainetab mõnuga. Arvestades veel, et pilte tehakse siiski parimatest mis on välja kukkunud siis selline keskmise detaili kvaliteet võib küll jube olla.
-
O: Stange liistud ja akuklamber
Ostan fl masinale tagastange kõik 3 stange liistu ja ette esimesele vasakpoolse liistu. Lisaks ka aku kinnitusklambri. Vaja saata Pärnu. Pakkumised PS.
-
2016. aasta kalendripildid
- 2016. aasta kalendripildid
- M: rehvid 205/45R16
- Lobamokkade rubriik
soonikx replika ju täiesti olemas siin foorumis.- O: el katuseluugi mootori osa
Tere, soovin osta el. katuseluugi mootorit. Väga vabalt võib mootor olla kokkujooksnud, vaja on mootori küljes oleva reduktori küljest ainult suurt plastmassist hammasratast. Hammasratta hambad ei tohi olla kahjustunud. PS hinnasooviga.- Kes, kus ja keda nägi
Pärnus täna rulle hulgim. Ajaliselt siis 12.00 ja 14.00 vahel. Pärnust Paikuse poole sõitis must cabrio blond neiu juuste lehvides roolis. Riia mnt statoilis oli must touring, vist isegi ix Vanal sillal hõbedane facelift sedaan.- 325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Istuvad üks ühele.- Tagasilla camber ja toe plaadid
Eix super, kui asi hakkab ajaliselt kriitiliseks minema siis saab nii teha.- Tagasilla camber ja toe plaadid
Kaugel nende valmimine on? Mul hakkab asjade kättesaamisega tiba kiireks juba minema.- M: rehvid 205/45R16
Müügis kasutatud hiinakad "Westlake" 205/45 R16. Ühel rehvil muster tundub treppis olevat. Esisillale ei soovita, taha käravad küll. Asuvad Pärnumaal. Hinda paku ise.- MÜÜDUD OBC koodipulk pre 325i/325ix TYP 3-9
Prel peaks olema 55L paak sellest ka vale kütuse arvestamine.- 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Krt see oli lahe jah, ma just hoidsin tankuri püstolit kui vaatasin, et mida mida, kas eile joodud õlu paneb toppelt nägema. Eest tundus sinu must oma mustade tuledega nii sarnane minu omale. Hääled olid su masinal küll muhedad.- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Mina olen juba Valkas ootamas. Auto on küll nutuselt rokane sellest ilmast.- Tagasilla camber ja toe plaadid
1 komplekt ka mulle palun kirja.- Teelpüsivus.
Laagrid on head, neid mitu korda juba loksutatud ja kahinat kuulatud. Tagumised tugilaagrid sama vanad kui amordid. Esimesed on vanad, teadmata ajast aga olen sõitnud katkise esimese tugilaagriga seda küll E36-el ja see sellist ujumist küll ei tekitanud, pigem kolksus mingitel momentidel.- Teelpüsivus.
Flantse ei ole, veljed on õiges mõõdus E30-nele. Aga mida teha tagasillas, et saaks rattad kokku jooksma? Reguleerida seal ju ei anna midagi.- Teelpüsivus.
Ühel jooksul on uued ja teisel kasutatud rehvid. Ei muutunud midagi.- Teelpüsivus.
Mure selline, et auto hakkab teel lainetama alates kiirusest 120-130km/h. Hakkab loopima paremale-vasakule ja tuleb päris tugevalt mõlema käega roolist kinni hoida, et teelt välja ei veaks. Test sõite teen siledal ja uuel asfaldil. Autol on kõik powerflex puksid. Alla 5000 km sõitnud B8 amordid. Vedrud ostetud kasutatuna ja teadmata läbisõiduga. Rehvidest ja velgedest asi ei olene. Proovitud 15 tolliseid kui ka 16 tolliseid. Miskit ei muutu. Tehnilisel ülevaatusel sillast vigu ei avastatud, sillastendis avastati tagasillas väike lahkujooks, reguleerida seda muidugi ei anna. Omale tundub, et viga justkui tekkis peale tava rooli asendamist võimendiga rooli vastu. Mingeid lokse roolisüsteemis ise ei ole täheldanud, rool on täpne ja konkreetne. Kellegil äkki on ideid, mida ja kuidas veel kontrollida? - 2016. aasta kalendripildid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus