Hüppa postitusse

Chulo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Chulo postitas

1. Kas Airi veel mingi päev Tallinnasse satub? Jäi see postitus kahjuks õigel ajal märkamatta.
  2. Mis ÜV tumedate tagatulede kohta ütleb? Või need on MHW-d?
  3. Tere, Kel vedeleb sportistme tükke, täpsemalt istme põhja külgmised poroloonid, siis võib julgelt pakkuda. Tänan tähelepanu eest!
  4. Hinnanguline turuväärtus 7500? Mitte et päris nulliga mööda pandud oleks, aga wtf?
  5. Sooviks 2 kleepsu
  6. Süüteluku põhi võib ka loomulikult süüdi olla, aga vaata c101 pistikusse minevad juhtmed ja ühendused ka kriitilise pilguga üle.
  7. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jätkuks roostetõrje teemal. See Locktite mögla on tegelt päris hea, seda tuleb ainult õigesti kasutada. See pole mitte nn roostesurm, aga roostemuundur.
  8. Mootori maasijuhe on ikka korralikult üle vaadatud? Mul ol täpselt sama situatsioon. Selle vahega, et kui pikalt starterit käivitus asendis hoida hakkas mootori juhtmesari kärsama. Mootori mass oli puudu ja massi sai läbi mootori juhtmesarja, nii et voolu starterile tuli, aga mitte piisavalt.
  9. Endal oli ka plaan BC Racingud alla panna. Kunagi sain ühe komplekti soodsalt, aga olin sunnitud need rahavajaduse tõttu maha müüma. Nüüd said aga uued veljed alla ja on püstakule nii lähedal, et ma kahtlen kas üldse saangi neid kasutada ilma flantsideta. Ma oleks väga tänulik, kui sa viitsiksid vabas olekus näiteks pikkuse vedru alumisest otsast camber plate-i ülemise otsani ära mõõta ja ka sealt, kust ta käendmiku külge on keevitatud pikkus vedruni. Viimane on küll seadistatav pikkus, aga mingi referentsi saaks ikka. Ja viimaks ka, mis mõõduga see keermestatud osa läbimõõt on.
  10. Tegime sõbraga live podcasti mõned nädalad tagasi. Ca poolteist tundi mõnusat bassimussi ja minimaalselt möla. Nii et kui pikem sõit kuhugi, siis kõlbab taustamuusikaks ideaalselt.
  11. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas kellegil Tallinna kandis 5x120 15mm flantse ei vedele kusagil garaaži nurgas ja pikki polte? Laenaks neid korraks...
  12. Palju õnne sulle 40 kõrgusega 225 17" rehvi leidmisel. 235 veel midagi leiab. Loobusin ise just sellel põhjusel 9" laiadest tagavelgedest ja tellisin terve ringi 8" laiad.
  13. Jüris, Auto küljes veel.
  14. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jälle panin pange. Kui tiiva pealt vaatasin seda alumist kruvi, siis oli mitteaktiivne. Aga üldiselt jah, siis viskan need kaarega kruviämbrisse ei hakka pikemalt pead murdmagi.
  15. Sellise plastikkatte võin pakkuda. Värvimatta, must plastik.
  16. Saab, aga paari päeva pärast.
  17. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sellepärast küsisingi. Ja muide kui ma vin-koodi järgi võtan, siis see kruvi mis sinna alla peaks käima on üldse mitteaktiivne. Proovi AA22222.
  18. Saab ikka 2,8 arvele. Sillad ei koti neid vabsee tegelikult. Seadus lubab silladetaile omavahel vahetada, kui need pärinevad sama tüüpi auto pealt. Ka pidurite kohta kehtib tegelikult sama, kui pärineb sama mudelitüübi pealt, siis ei loeta seda ümberehituseks. Pidurite ümberehitus on teadupärast tegelikult üldse keelatud. Olgugi et sillad ja kõik tuleb kõrgema kandevõimega autolt, siis passis seda keegi sul muutma ei hakka ja juriidilises mõttes auto kandevõime ei muutu. Sellest aga võib M50 legaliseerimisel näiteks probleem tekkida, nagu minul oli. Auto kaal kogu varustuses, kõikide tehnovedelike, täis paagi ja 5 reisijaga, mis on tinglikult 68kg per kärss pluss 7kg pagasit, ei tohi ületada täismassi. Minu puhul oli selleks 1560 kg. Lõpuks pidin millegi arvelt 27kg leidma.
  19. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tean jah et ei saa, aga kataloogi järgi käib see.
  20. Seadused minuteada teise margi mootorit paigaldada ei luba.
  21. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Küsimus. Kuidas see junn õigesti käib? Tegemist siis karbikatete tiivapealse osa kinnituskruviga. Ühes diy õpetuses nägin kuidas tüüp lõikas karbikatte kõrvale kääridega vahe sisse, et see asi panna paika, aga see ei saa elusees õige lähenemine olla.
  22. Tere! Pakkuda 280mm (tsentrist mõõdetud) sportrool. Vahetükki eraldi ei müü. Minimaalselt kasutatud 60€
  23. Theroson 9220 on väga hea kereliim. Meenutab veits klaasiliimi.
  24. Need pildid on pm seebikarbiga tehtud. Kuni küljes on b-osa tiivad, ei luba ma sellest ühtki teravamat pilti jäädvustada. 😁 Mul õemees juba ammu kibeleb oma fäänsit kaamerat kotist välja võtma. Nagu näete, siis ise ma eriline pildistaja ei ole ja minuarust mainisin ka kohe teema alguses selle ära. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, aga mul lihtsalt ei tule tavaliselt pähe midagi pildistada või jäädvustada, olen selline hetkes elaja tüüpi tuulepea. Mõni lihtsalt on selline. Samas mul üks parimaid sõpru on selline tüüp kes igat jumala asja pildistab, talle ma panen küll rämedalt puid koguaeg. 😀 Ma ei imestaks kui tal mu pillist rohkem pilte on kui mul. Minuarust on kõik pigimati paigalduse pildid tema salvestatud, ehk sii julgelt 25% siin teemas.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.