Hüppa postitusse

PriitV

Foorumikasutaja
    77
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

1

Kõik, mis PriitV postitas

1. PriitV

Lobamokkade rubriik

Päris hull agregaat, ma vist käiks ära küll, pikalt mõelda ei tohiks, muidu hakkaks kõhklema.
  2. Ma käisin ka talvel, detsembris. Et jääpeal lollusi teha, ei tahtnud müüa viiesajaga siis, ei taha ka nüüd ilmselt
  3. mulle tundub, et on sesama nimetus, mis sul teema pealkirjaks
  4. PriitV

esimesed poritiivad

Ma omale ostsin autospetsialistist ühe tiiva. Hind oli 30-40 vahel alega. Ja selle raha eest tuli ka paras käkerdis, kõvasti pidi viilima puurima, et paika saaks+valsitud oleks nagu käsitsi, ühesõnaga enam sellist kindlasti ei ostaks. Tootjat ei suuda meenutada küll praegu. Aga ega selle raha eest pole midagi nõuda ka
  5. PriitV

K: vedrude jäikus

Reeglina diislitel on jäigemad vedrud. Mootor raskem, agregaate rohkem. Ei pruugi kehtida e30-ne kohta tho.
  6. PriitV

M: 318i touring '90 must [1300€]

Mis numbriga bilsud seal all on? Tee sisust ka pilte
  7. PriitV

Lobamokkade rubriik

http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/318is-M42/LHD/M/1991/april/browse/bodywork/side_panel_tail_trim/#14 detail nr.14
  8. Tänud
  9. Vaja lükusüdamik ära vahetada, aga ei saa südamikku välja. Võti sees ei tule, võti väljas-ikka ei tule Mingit tihvti ka pole, mis edasi aitaks. Kellegil ideid?
  10. PriitV

M: E30 318is M50B25(Müüdud)

kus see pill asub?
  11. Mis põhjusel see uuematel on? Kas sama asja pärast mida Tiit ütles, või on see mõni niiöelda kangem süsteem?
  12. PriitV

Lobamokkade rubriik

http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-String-Tanga-318-320-325-Alpina-Motorpsport-NEU-/230647211513?pt=DE_Damenunterw%C3%A4sche&var=&hash=item35b3a525f9#ht_1215wt_952 pole veel hilja prouale üks asjalik jõulukink teha
  13. Jutt siis sellest nupust http://home.comcast.net/~cdeegan9/dashboard/dashboard_4.html pildil ohutulede lüliti kõrval. Saan aru et sellest regullid kuhu poole heli läheb aga mis variantidel või mis põhjustel seda nuppu võib leida?
  14. Keegi preface meestest on tõsiselt huvitatud sellest lisast? Mis selle väärtus võib olla? Mulle pakub tuledepesu huvi, äkki kannatab kamba peale siiapoole lompi lohistada selle.
  15. ma võtan ka ühe tagavaraks Edit: Kus Metallsüda ise toimetab? Kui geograafia klapib siis suruks kätt ja jätaks postifirmad pika ninaga seekord.
  16. m-tech 1 ka mul. Mis maksab ja kuna teha saaks?
  17. PriitV

www.h2.ee

Rõõm kuulda, et arved makstud ja kaubad teel. Hea teema ka, edaspidi võiks siin kambakesti mingeid tellimusi planeerida. Ühekandipoisid saaksid kergemate asjadega transporti poolitada ja muid sääraseid vigureid. Või on säherdune nurk juba kuskil?
  18. Kas see mees veel roolide nahatamisega tegeleb?
  19. PriitV

M: 325i Touring , M-Technic 2

Kas see auto veel müügis?
  20. PriitV

M: BMW 320 (M50B25) -89

lisade kohta mingit infot?
  21. kas veljed veel müügis? ja kas sellel autol mille all nad on on ka mingi madaldus või on standard? küsin et saada aimu kui kõrge/madal mu enda auto nendega jääks.
  22. Ostan kulmud faceliftile. Pakkumised siia või pm.
  23. PriitV

M: esilisa 25.-

on see originaal vigur? kus asub?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus