Kõik, mis PriitV postitas
-
Lobamokkade rubriik
Päris hull agregaat, ma vist käiks ära küll, pikalt mõelda ei tohiks, muidu hakkaks kõhklema.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma käisin ka talvel, detsembris. Et jääpeal lollusi teha, ei tahtnud müüa viiesajaga siis, ei taha ka nüüd ilmselt
-
K: tulede regull nupp
mulle tundub, et on sesama nimetus, mis sul teema pealkirjaks
-
esimesed poritiivad
Ma omale ostsin autospetsialistist ühe tiiva. Hind oli 30-40 vahel alega. Ja selle raha eest tuli ka paras käkerdis, kõvasti pidi viilima puurima, et paika saaks+valsitud oleks nagu käsitsi, ühesõnaga enam sellist kindlasti ei ostaks. Tootjat ei suuda meenutada küll praegu. Aga ega selle raha eest pole midagi nõuda ka
-
K: vedrude jäikus
Reeglina diislitel on jäigemad vedrud. Mootor raskem, agregaate rohkem. Ei pruugi kehtida e30-ne kohta tho.
-
M: 318i touring '90 must [1300€]
Mis numbriga bilsud seal all on? Tee sisust ka pilte
-
Lobamokkade rubriik
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/318is-M42/LHD/M/1991/april/browse/bodywork/side_panel_tail_trim/#14 detail nr.14
-
K: Pagasiruumi lukusüdamik
Tänud
-
K: Pagasiruumi lukusüdamik
Vaja lükusüdamik ära vahetada, aga ei saa südamikku välja. Võti sees ei tule, võti väljas-ikka ei tule Mingit tihvti ka pole, mis edasi aitaks. Kellegil ideid?
-
M: E30 318is M50B25(Müüdud)
kus see pill asub?
-
K: Kõlarite lüliti armatuuris
Mis põhjusel see uuematel on? Kas sama asja pärast mida Tiit ütles, või on see mõni niiöelda kangem süsteem?
-
Lobamokkade rubriik
http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-String-Tanga-318-320-325-Alpina-Motorpsport-NEU-/230647211513?pt=DE_Damenunterw%C3%A4sche&var=&hash=item35b3a525f9#ht_1215wt_952 pole veel hilja prouale üks asjalik jõulukink teha
-
K: Kõlarite lüliti armatuuris
Jutt siis sellest nupust http://home.comcast.net/~cdeegan9/dashboard/dashboard_4.html pildil ohutulede lüliti kõrval. Saan aru et sellest regullid kuhu poole heli läheb aga mis variantidel või mis põhjustel seda nuppu võib leida?
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
kas differ müüdud?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Keegi preface meestest on tõsiselt huvitatud sellest lisast? Mis selle väärtus võib olla? Mulle pakub tuledepesu huvi, äkki kannatab kamba peale siiapoole lompi lohistada selle.
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
ma võtan ka ühe tagavaraks Edit: Kus Metallsüda ise toimetab? Kui geograafia klapib siis suruks kätt ja jätaks postifirmad pika ninaga seekord.
-
Rooli nahatamine
m-tech 1 ka mul. Mis maksab ja kuna teha saaks?
-
www.h2.ee
Rõõm kuulda, et arved makstud ja kaubad teel. Hea teema ka, edaspidi võiks siin kambakesti mingeid tellimusi planeerida. Ühekandipoisid saaksid kergemate asjadega transporti poolitada ja muid sääraseid vigureid. Või on säherdune nurk juba kuskil?
-
Rooli nahatamine
Kas see mees veel roolide nahatamisega tegeleb?
-
M: 325i Touring , M-Technic 2
Kas see auto veel müügis?
-
M: BMW 320 (M50B25) -89
lisade kohta mingit infot?
-
M: valuveljed 17x7 4x100 150EUR-i
kas veljed veel müügis? ja kas sellel autol mille all nad on on ka mingi madaldus või on standard? küsin et saada aimu kui kõrge/madal mu enda auto nendega jääks.
-
O: Kulmud
Ostan kulmud faceliftile. Pakkumised siia või pm.
-
M: esilisa 25.-
on see originaal vigur? kus asub?