Hüppa postitusse

RaidoM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RaidoM postitas

1. RaidoM vastas RaidoM teema asukohas Veljed - Rehvid
    Veljed huvi ei paku ja kahjuks jääb mustrit natuke väheks. Tahaks rehve, millel vähemalt 5mm.
  2. RaidoM vastas RaidoM teema asukohas Veljed - Rehvid
    215 võiks ka ilmselt sobida. Saada pilte ja infot postkasti.
  3. RaidoM lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    Ostan heas korras jooksu suverehve pealkirjas nimetatud mõõdus. Vastu võin pakkuda ca 1500km sõitnud Nankang NS-2 rehve mõõduga 195/50/R15
  4. Tagumisi ei maksa ära kaotada. Udutuledele peaks siiski valmidus olema. Vaata, kas näed kuskil pistikut rippumas. Vaja ainult releed, kaitset ja uut lülitit, kus 2 nuppu. http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Retrofitting_Front_Fog_Lights
  5. Siin natuke aru saada.
  6. Võimuga roolikardaanil on need mõlema nuudi augud ühesuurused. Võimuta variandil on roolilati poolne auk aga väiksem. Muud vahet ma eriti ei näinud. Pikkus vist ka natuke erines.
  7. Kas kellegil vanarauahunnikus katkist/kõverat/kasutut püstakut ei leidu koos rattarummuga, mis veel ühes tükis püsiks? Hea kui Tallinnas kandist.
  8. Kas E36 lati paigaldamisel peaksid seibid minema lati alla või peale? Erinevates foorumites kolades olen mõlemat varianti näinud.
  9. No selge. Panen ta õigesti kokku ja peaks korras olema.
  10. Selge. Seega kui panen ta nii kokku siis teoorias see balanseerimist ei vaja enam.
  11. Võtsin kardaani lahti, et vahepukk ära vahetada. Tegin mõlemale poole märgid peale nagu Bentley õpetuses oli mainitud aga avastasin, et kardaan on juba varem kellegi poolt valesti kokku pandud. 2 valget täppi, mis tehase poolt on märgitud olid kõvasti nihkes. Kas nüüd kokku pannes peaks lähtuma tehase märkidest või sellest, kuidas ta mul all oli?
  12. Pead vaikselt lihtsalt ühest otsast kangutama hakkama.Kaltsu ja kruvikaga nt. Üsna kergelt tulevad ära. Juhipoolt tuleb kojamees ka ära võtta.
  13. Õpetuse leiab nt siit: http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=97139 või siit: http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Replacing_Fuel_Tank Linkidel ilmselt kupee/sedaani kohta käiv õpetuse ning võimalik, et IX-l on paak veidike teistsugune ja mõni polt-mutter teises kohas aga üldjoones saab aimu. Eix oskab ilmselt täpsustada, kas IX-l protseduur sama nagu tagaveolisel.
  14. Pigem tasub alustuseks vb kerega tegeleda. Mootorit jõuab hiljem ka tuunida. Odav pole kumbki neist asjadest.
  15. H2-st vahepeal mõned asjad tulnud. Akualus Juhtmete katte üks osa Polstrite tüüblid Akujuhtme kinnituse üks pool. Vastaspool tuleb UM-st, sest H2-s polnud saada. Rattalaagri tolmukatted Katuseluugi mootori plastikkate Piduritorude klambrid Käigukasti hoovastiku kinnitusklamber Kapotiamordi kinnitus sai vale tellitud.
  16. H2-st saab vist ainult A-osa asju. Tiib ca 220euri tk sealt.
  17. Kas kellegil H2-st on plaanis tellida lähiajal? Ühte jublakat oleks vaja ja ei tahaks ühe asja pärast tellimust teha.
  18. Vahepeal pole väga palju küll juhtunud aga päris niisama pole ka passinud. Üldiselt iga nv töökojas ja nokitsen midagi. Võtsin terve esiosa paljaks ja sõbraga tõstsime mootori maha. Esipaneelil oli palju väikseid roostetäppe ja need sai maha käiatud. Esisillatala oli ka kergelt roostes. Lasin relakaga üle ja panin Hammerite peale. Esipiduritele ostsin remondikomplekti, puhastasin suportid ja tuiskasin värviga üle. Roolivõimust olen algusest saati puudust tundnud. Praegu kui kapotialune puhas, on seda üsna lihtne paigaldada. E36 roolilatt + uued sisemised ja välimised rooliotsad ja kaitsekummid. Roolikardaan tuli ka välja vahetada roolivõimuga masina kardaani vastu. Kaido käest sain akujuhtme, et aku pagassi paigaldada. Õudne jebimine oli seda paika panna. Teist korda tehes läheks tunduvalt kiiremini kuigi seda enam teha ei tahaks. Ülejäänud jublakad, mis akujuhtmega komplektis on, tulevad H2-st ehk: akualune plekk ja plussjuhtme kinnitused tulemüüri külge. Akukate tuli ka siitsamast foorumist. Eile sai velgedega tegeletud. Üritasin mingi aeg tagasi home made soodapritsi teha aga ega ta hästi välja ei kukkunud. Võtsin poest soodapritsi kuid sooda asemel kasutasin peenikest klaasipuru. Ettevõte, kes seda mulle müüs ütles, et nad ise kasutavad ka klaasipuru velgede puhastamiseks ja see ei pidavat velge nii krobeliseks tegema nagu liivprits seda teeb. Tulemus jäi päris hea. Minu õnneks oli velgedel mingi lahja valge spreivärv vms, sest see tuli üsna kergelt maha. Velgede kapslitele, mis olid originaalvärvi all, ei teinud see prits mitte midagi. Tõmbas natuke matiks ainult. Kapslid saab õnneks käsitsi puhtaks. Natuke on muud nodi ka soetatud: Z3 shortshifter survelaager esimene rattarumm siduri töösilinder käigukasti simmerlingid käigukasti hoovastiku puksid karteri tihend E65 pealt pidurivõimendi Varuosade list hakkab õnneks varsti otsa saama
  19. Vajab "veidike tegemist"
  20. Eks sellest sain aru jah, et see vahepukk on kutu Samas sõites ei olnud mingit vibra. Suvel küll vibra oli kiirendades aga see kadus ka peale leevendusmuhvi vahetust ära. Aga see rõngastihendi moodi asi seal pani pead kratsima. Keegi vist omaloomingut teinud. Eks vahetab selle vahepuki ka ära.
  21. Vaatasin korra auto alla, et näha, mis kardaan mul kasutuses on ja nägin sellist pilti: Mingi jurakas rõngastihend vahtis sealt vastu ja kuigi ma ei ole seda kardaanilaagrit varem näinud ega näppinud siis minu meelest ei tohiks seal küll sellist asja olla. Selline korralik loks oli ka tervel kupatusel sees:
  22. Tähtsamad asjad olemas. Väikseid pudinaid veel vaja.
  23. Avalaksul saab siis joonele panna ja vaadata kummal rohkem kilovatte alles on
  24. Kui katus maas siis paistab päris äge. Katusega veits kahtlane
  25. krt, on jah

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.