Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. originaal põll paistab stange alt ja udukad?
  2. Äkki oskad öelda palju see kässeri süsteem maksma läks ja tagasilla puksid Vastuse võid PS saata
  3. Proovi leida 225/40 kasutatud, uued aint. Ma ajasin 225/35 taga aint 17 tollist Aga muidu 225/45 on ka norm, pole mõtet rahvast vedada :wink:
  4. Madaldus on kül mehine Aga edu ja head viitsimist :wink:
  5. 500.- huvitav pakkumine
  6. jah kas 325 või 318is, mõlemad proovitud ja jäin uuesti 318is peale 325 on jah, et hääl mõnus ja kui vajutad siis võtab ka, 318is hääl pole just r6 aga liigub nobedalt
  7. Nägin sind, vastu tulid üks õhtu, küllapki ilus paistis
  8. Kui soovi siis võin enda esimesed 1cm maha müüa koos poltidega :wink:
  9. Veljed sobivad ilusti sinna alla, ilus universaal, peaks endale ka tagasi ostma
  10. Hea pilt ja mõnusalt madalad
  11. Sõbra bmw-ega käisime eel ülevaatust tegemas öeldi ka et esimesd mustad suunad ei tohi olla ja sportrool, sportpütad all ja nendekohta ei öeldud ka miskit, Enda Is-il oli meeltu müra aga mendid ei kirend isegi, ühekorra sõber peeti kinni öeldi et mix auto niimodi möliseb aga ettekäändeks ,et R6 on Endal see kuu vaja ül minna, sportrool aga bmw märgiga ja küllapki madal eks näha mis nad räägivad
  12. sry minuviga ei pand tähele :roll:
  13. Need veljed on Ilusad, Mitu tolli need on
  14. tahaks näha jahh pilte, vaatab äkki pärnuvahel omasilmaga nääb
  15. Ega vanad autot olegi nõrgad, enne need uued Aga tal vedas siis kärukonksuga :twisted:
  16. 30 liitrit, siis saab kül hästi hakkama Eks ma proovin ka tulla, hetkel seisab asi rahataga :evil:
  17. ma arvan et nii mõnigi tuleks ikkagi, kui kindel kupäev oleks olemas mingi kuupäeva võiks paika panna :wink:
  18. aega ja raha ajaks ka kohale end
  19. taha ka mtech 2 ja esimene korda on juba kena Aga jõudu ja edu siis
  20. Mmmm...kupeed on ikka ilusad kõik veljed võiks 9 laiad olla oleks kenam veel :wink:
  21. No su Bmw on kül prillkivi, ma hoiaks teda nagu s***a pilpapeal Edu edaspidiseks :wink:
  22. Ei Normaalne jälle üks universaal juures E36 korvistmed ma aretasin e30-nese, siinid oli vaja ümber teha natuke, mille peal iste liigub. Järgmine suve alguses ma võin müüa sulle oma madaldus vedrud 40mm :wink:
  23. Pääääris ilus
  24. kas see bmw on pärnust ostetud

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.