Hüppa postitusse

kotkas1

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kotkas1 postitas

1. kotkas1 vastas kruusmann teemale, kohas Muud mootorid
    m57 on vene foorumitest läbi käinud e30 peal. sama teema mis m52 mootoritega ehk kui odavalt tahta siis doonori pealt koos immoga ja võtmega, muidu saab lasta ka ajust eemaldada immo küsimise, el. gaasipedaal ja veidi lüliteid tuleb niikui nii üle tõsta. kui doonor on kohe kõrval siis keskmise raskusastmega on see mootori swap, kui ostad ainult mootori koos juhtimisega siis tõenäoliselt sa seda valmis ei saa kuna eeldab palju aega juppide otsimisele ja skeemide uurimisele
  2. ma ostsin endale sellise kui mul veel valge touring oli http://www.mudelautod.ee/?cat=&item=7207&show=7207&setlang=est&ava
  3. endalgi sellise reisi mõte peas olnud ja tahtsin see suvi ära käia lisaks siis ka nümburgil käia sõitmas. soovitan kaasa võtta diagnosti ja ka väikse tööriista kohvri e30 siiski üle 20 aasta vana juba. kui vaja siis ka kütusepumba ja mõne vända anduri (need on minu reisidel kõige tüütumad rikked olnud). grupi sõitjat minust vaevalt on aga kui satub samale ajale sattuma siis võin ka veidi aega samas grupis liigelda
  4. paar cataracs veidi vanemat lugu kainetele sohvritele
  5. 4. Sedaan/touringu täiskomplekt (12 detaili) - 399€ kui palju sellel oote aeg on ja kas on mingi hinna eest juurde pakkuda ka touringu mtech tagaklaasi spoilerit
  6. kotkas1 vastas Raints teemale, kohas Probleemid
    asukoht? las keegi viskab korraks arvuti taha ja siis reaalajas andmeid jälgima õhulugeja näiteks ei anna tihtilugu ültse veakoodi aga reaalajas jälgides on kohe näha kus on nö surnud punkt. aa üks võimalus on veel: mootori ja kere vaheline massi juhe see on ka igasugu naljakaid anomaaliaid põhjustanud. mis muidu silindri surved on ja kütuse rõhule pane kell vahele ja jälgi mootori töötades ca 10minutit erinevate koormuste all
  7. kotkas1 vastas Raints teemale, kohas Probleemid
    alusta lihtsamatest asjadest - kas kütusse rõhk normis, õhuluugeja ja gaasiklapi asendi andur korras ning muidugi eelpool nimetatud süütesüsteem. uuri tuttavad läbi järsku keegi saab korra arvuti taha visata see lihtsustab oluliselt vea leidmist
  8. teema juba vana aga ehk tegeled veel nende puksidega oleks vaja siis tagasillatala pukse, taga õõtsa pukse ja difripuksi
  9. http://www.auto24.ee/used/1081713 kas keegi sellest autost teab midagi rääkida?
  10. hea jäärajal hullamise lugu
  11. asukoht ?
  12. kotkas1 vastas sass teemale, kohas Vaba teema
    minu masinatest vana 320 jetronic ei kobise midagi lukoil ja muude kahtlaste küttete peale, kuid kuudid ei seedinud seda kütet, eile sain ka põlva olerexist tankides mingit jama paaki 5km peale tankimist suri auto välja kodus lasin paagi tühjaks ja ostsin favorast uue kütte sisse. vahetasin 4kuud vana kütuse filtri välja ja auto nurrub jälle
  13. originaalis ei ole aga järelpaigaldatavad on http://www.heatedwindscreen.com/acatalog/bmw-heated-windscreens.html hind ka suht normaalne
  14. eix mis hinnaga plokisoojendus elemendi soetasid ? ja kui palju gavaanika läks, muidu ühel tuttaval 524td jooksid pihustid seesmiselt läbi
  15. mõistlikum ja ohutum kasutada eraldi läbi pesu õli ja eraldi filtrit,see veidi ohutum mootorile kui vana õli + pesuaine
  16. geneka-starteri juures juhtmed üle kontrollida samuti, kütuse pumba ja aju releed
  17. seda pead realoemist vaatama mis motronic sul kasutusel on ja siis otsid sama versiooni m30 aju ja õhulugeja (kui vaja siis ka tühikäigu mootori). levinumad on muidugi motronic 1.3 omad so 1988-1992 omad nii m20 kui m30. ma arvan et kui muidu ei saa siis käi eix22 juures ja otsi 1.3 juhtmestik ja juhul kui sul 2 klemmiga tühikäigu mootor siis 3klemmine juurde siis valikut rohkem otseselt tabelit ei ole netis silma jäänud aga mul paar vene raamatut e30 kohta seal enamik mõõte olemas kui vaja siis anna teada milliseid vaja vast saan häda pärast sisse skannida
  18. Pihustid võtsin 440 lõppuga ehk siis 328/528 m52 omad need olid tabeli järgi ca 250cc/min õhulugeja võtsin m30 kuna on suurema läbimõõduga seest ja aju sest standart aju ei oska midagi tarka peale hakata suuremast õhulugejast tuleva infoga. Kui süsteemi kokki laod siis käi pärast diagnostis või muretse ads kaabel endale ja kontrolli mootori tööd igast asendist, tuleb kõvasti odavam kui hiljem purunenud tükke vahetada. Muidugi parimaks lahenduseks oleks m50b25 õhulugeja kuna sellel puudub nö takistav klapp aga see eeldab originaal ajul suht kallist kiipi, aasta tagasi pakuti UK 499 naela eest vastavat komplekti. Ega odavamaid lahendusi suurt rohkem ei olegi järgmiseks juba nukkvõll, kaane portimine, silindrite puurimine ja standalone ajud koos parema süütesüsteemiga, selle otsustab rahakott kui palju mootorist hobuseid saad :-)
  19. väike elektroonika upgrade ka pihustid õhulugeja ja aju. enda mootoriga käin kevadel dünos siis oskab rääkida reaalseid jõi numbreid, muidugi m20b25 plokk kannatab päris ilusti ka 86mm peale puurida kui eta vändast väheks jääb
  20. mis sul siis kõrgenenud tühikäiku põhjustas, mul üks mootor suht sarnane eta alumine ots ja 885 pea koos m30b35 elektroonikaga aga pihustitena on mul m52b28 omad samuti viib kogu aeg nägu naerule eks järgmisena tuleb siis silindri puurimine 86mm peale ?
  21. Kuna talv tulekul ja auto vaja maast lahti saada, siis kas keegi teab mis vedrudega tõsta tagumine ots võimalikult kõrgele Ette tänades andrus
  22. http://www.the12volt.com/installbay/vehiclewiring/2/yeard/BMW.html see kõige lihtsam alarmide jaoks
  23. kui saladus ei ole siis mis see teine vähe levinud e30 on, egas ometi mõni baur või ix

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.