Hüppa postitusse

Gup Tuning

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    13
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

623 profiili vaatamist

Kasutaja Gup Tuning saavutused

Algaja

Algaja (2/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Tundub, et väga suurt huvi ei ole...
  2. Kupee kapoti pealmise osa vorm olemas, samuti stange. Kas tegemist on kahepoolsete vormidega (luugid)?
  3. Eeldatav tagaluugi maksumus võiks jääda 150-200€ kanti, olenevalt detaili keerukusest (ei ole konkreetset toodet näinud). Eesmärk oleks võimalikult OEM - hingede, lukustuse, amortide kinnitused jne. Kellegi raha me pahatahtlikult omastama ei hakka. Silwer, palun täpsusta millise kere luukidest jutt ning kus need vormid asuvad, saaks üle vaadata ja asja arutada.
  4. Eesmärk oleks OEM luuk igapäevaseks kasutamiseks ikka.
  5. Jah, vormi tegemisel on mõtet juhul, kui oleks kohe 4-5 ostjat. Või toode millel oleks potentsiaali müüa suures koguses. Sai Traxiga suheldud teemal touringu tagaluuk. Palju oleks fiibrist luugi huvilisi? Samuti oli juttu M-tech tiivast touringule.
  6. Kahjuks ei ole leidnud sellist toodet järelturult.
  7. Kliendil on alati õigus pöörduda meie poole kaebusega ja leiama ka lahenduse - uued tooted, osaline kompensatsioon või raha tagasi. Aga kasutaja mmadis pole pöördunud ega ka vasta kõnedele. Jällegi kuuleme rahul olematusest läbi foorumite, mitte kliendilt otse.
  8. Kui ma ei eksi, siis Tanel ostis need suhteliselt ammu. Sellest ajast saadik on paranenud toodete kvaliteet läbi kogemuse ning kasutuses on ka uued vormid. Võimaluse korral soovitan tulla meie juurest läbi ja toodetega tutvuda. Hetkel on küll komplekt koha peal olemas, kuid läheb edasimüüjale, seetõttu palume ette helistada ja üle küsida, kas on valmis kujul näidata.
  9. Eelmine nädal valmisid uued kupee/kabrio küljepaneelide vormid, mis on paremad kui eelmised. Peagi ka uued küljelaiendite vormid.
  10. kas peate silmas M3 komplekti? Pilte ei ole, kliendid pole saatnud. Vormid on värsked, umbes 2-3 kuud vanad. Võetud kabrio M3 pealt. Kinnitusi ei ole nagu enamus fiiber stangede puhul. Vähemalt sellises hinnaklassis. Kvaliteet on hea. Meie edasimüüjad Soomes ja Rootsis müüvad neid komplekte kordades kallimalt ja oleme saatnud kümneid komplekte, tagasi pole saadetud, kliendid on rahul ja saadavad oma tegemistest pilte.
  11. Meie pakutavad karbid samad, kuid jah, kabrio puhul on vaja veidi sättida ja sobivad külge.
  12. Võtke esmaspäeval ühendust ja vormistame tellimuse ning reedeks on olemas. Touringu tiiva kohta peab esmaspäeval uurima, ehk leiame. Kas peate silmas sellit toodet?
  13. Tere, firmal Gup-Tuning OÜ on hea meel teatada, et toodame Tallinnas koha peal E30 M-Tech II bodykite nii kupee/kabriole kui sedaanile/touringule. Samuti saab eraldi osta esistangesid, tagastangesid, küljelaiendeid ja küljepaneele. Kuna tegemist on populaarsete toodetega meie edasimüüjate juures Soomes ja Rootsis, siis järjekord võib aeg ajalt olla umbes 1 nädal. Käesoleval hetkel on uuendamisel ka vormid, et pakkuda veel paremat kvaliteeti. 1. Esistange - 89€ 2. Tagastange - 89€ 3. Küljelaiendid ja -paneelid kupee/kabrio (8 detaili) - 191€ 4. Küljelaiendid ja -paneelid sedaan/touring (10 detaili) - 229€ 5. Kupee/kabrio täiskomplekt (10 detaili) - 355€ 6. Sedaan/touringu täiskomplekt (12 detaili) - 399€ 7. Kapoti pealmine osa ilma raamita - 84€ 8. Kahe osaline tagatiib - 70€ Lisaks pakume ka M3 conversion kiti kabriole (saab paigaldada ka teistele keredele) - 313€ M3 stange replicaid nii tavalisele E30'le (209€/tk) kui M3'le (219€/tk) Hinnad sisaldavad käibemaksu. Asume Kesk-Sõjamäe 24, Tallinn 5 651 671
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus