Kõik, mis sõge postitas
-
316i kupee '89 - eix22
poleks uskunud, et selle autoküljest niipalju auke leiab.
-
Kiire küsimus M30B35 mootori kohta
kui on külmapeale keeratud siis peaks olema see ringlus katkestatud vähemalt e30 ahjul minuteada on see nii.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
pärnu pätte püütakse ford transistoriga
-
Liikmete haridustase?
ühtegi jobu bmw omanikku ei ole veel liikluses kohanud. debiilikutele meeldib nüüd audi
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
eelviimasel pildil ees tõmbeaas kes see originaal või ise aretatud. mul sellist polnud
-
k:typ168 vs 188 flanside sobivus
ei sobi minuteada
-
Lobamokkade rubriik
vähe tainast panid mario
-
P:Süütelukk
siit peaks aimu saama mida vaja teha ise jebisin tundaega enne kui küljest ära sain. naiste juukseklamber on selletööjaoks väga hea.
- M: BMW 320i E30
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
arvatavasti mõni andur või piirab miski kütuserõhku. andurid saad nõnda ära proovida, et ükshaaval võtad pistikuid küljest ära siis aju võtab sellekohapealt mingi keskmise väärtuse ja proovid kas läks paremaks.va vända andur. lisaõhku kusagilt saab siis võib ka sellist nalja teha tavaliselt siis lõdvikul praod sees
-
sinise peaga annab infot ajule ja teine annab näidikule. kui sa juba mainisid mustapeaga andurit siis see peaks olema mõeldud e36 kerega masinale mille takistus ei sobi e30 kerele. otsi pruunipeaga andur ühe klemmiga ja ma usun ,et su mure on lahendatud
-
K: vedrude jäikus
stabikatega saad ka jäigemaks. väikese motoga masinatel taga tavaliselt ei olegi ja ees keevitatakse kinnitused püstaku külge siis pidavat ka paremaks minema või siis otsida jämmemad neid ka liigub vahest.
-
Lobamokkade rubriik
vaatasin oma vana auto registriandmeid ja kehtiva ülevaatuse all seisab: Majanduslikus mõttes hävinenud. Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus. mis see tähendada võib, et sõideti panaaniks või?
-
andur peaks olema pruuni värvi ja ühe klemmiga. takistust peast ei mäleta aga kuskil paarisaja kanti jäi.
-
Lobamokkade rubriik
see viimane auto joob piima
-
K. Jäme püstaks vs Peenike püstak
laager on sama.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
hinda päris korralikult krutitud, muu paistab nagu sama olevat
-
Udutulede kasutamine
sellele mendile oleks võinud öelda MINE NURGATAHA JA TEE ENDALE SANITAARLASK
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
ma poleerisin ka ühed kärjed ära ja kuuajapärast olid need juba koledad. kivitäkked ja kriimud jäävad alumiinijumile väga kergesti peale. vb mingi lakk aitaks aga kas seegi alukülge tahab jääda. lõpuks läksin ikka poodi värvijärgi
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
veljetöö on jube. sa poleerid või värvid?
-
BMW 318i '89 - m50b25
hetkel jah midagi uut e30 valikust silmapiiril ei ole. kunagi tahaks kindlasti jälle, aga siis juba midagi võimsamat ja rohkemate lisadega.
-
BMW 318i '89 - m50b25
Auto on müüdud võib liigitada endiste alla.
-
Lambda tööpõhimõttest
tark oleks kohe õige asi osta kus pistik otsas ja juhe õige pikkusega. hinnad kõiguvad seal 100 euri kandis
-
Lobamokkade rubriik
tegu mul kül bemmiga ei ole aga paistab et vähene bensiini kogus ei tee lihtsale diislile midagi ja läheb niisama paaki mis ma siin ikka aurutan