Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. selline moodul elab ees vasakul esimese kõlari piirkonnas, ehk selle all.
  2. ma ka loomulikult kohal
  3. selle jaoks tuleb tuttava perearsti kutsuda
  4. 5+ kandossi ka kasutad kui valmis saad ?
  5. Tere uuesti. Vaikselt aretan heli ja tekkisid mõned uued küsimused. Mis on olemas: makk 1Rca out 4k võim 4x75w 2k võim 1x150w rms woofer 150rms taga kõlarid 2x75w Rms ette plaan osta need http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/1983/ ehk siis 2x80w ja tweeterid + filtrid. Mida tahan teha: ette panna uued kõlarid + filtrid ja orig tweeterid ühendada esi kõlaritega kokku. taha jäävad morellid. Kuidas õigesti ühendada esi ja taga kõlarid 4k võimuga ? minu mõistus ütleb seda, et maki taga või esi kõlarite juhtmed ühendada hi/low konverteriga, rca'd sisse ja teine saba 4k võimu sisse. Niimodi peaks 4k võim jagama ette ja taha oma signaali. Saan ka aru, et reguleerimis võimalus esi ja tagumiste kõlarite suhtes kaob ära. lisaks läheb pagassi woofer mis omakorda saab toidet 2k võimult. Woofri võimu rca ühendamisel on kaks varianti - kas vedada rca juhtmed 4k võimult OUT väljundist 2k võimu sisse või teine variant - tuua maki õigest rca OUTist võimu juurde eraldi juhtme paari. Samuti minu mõistus ütleb seda, et kui teha esimese variandi järgi - kaob vist woofri eraldi juhtimine makist. Ja teise variandi puhul see juhtmine peaks toimima. Loodan, et jutt pole väga segane.
  6. punasel on ikka seks värv. Imolarot 2 ? plaanin enda oma ka selle värviga üle kasta.
  7. peale keretöid võtad selle puki lahti või viid endale ?
  8. Kert lihtsalt ärimees ja samas ka meie abiline. Oleks ka võimalus head E30 nodi tuua, tooks ka. Tema abil saavad keegi endale korraliku Mt2 rooli.
  9. 40.- koos rooliga
  10. Leks vastas m20b20 teema asukohas Autod
    keegi klubist ?
  11. Leks vastas m20b20 teema asukohas Autod
    kas tal pehme katus olemas ? ei sakslasel ega sinul ühtegi pilti sellest
  12. Leks vastas m20b20 teema asukohas Autod
    minul ka =)
  13. Leks vastas m20b20 teema asukohas Autod
    hardtop ka kaasas ? )
  14. kus sa -1C leidsid ? )
  15. kas hinnast tingida saab ?
  16. Minu mäletamist mööda Eixi eesmärk oli saada võimalikult odavalt uued tiivad. Eesmärk on täidetud. B osa ei saa kunagi olla samaväärne nagu A osa. Asja nad ajavad ära auto küljes ja on 20 korda ilusam sõita natukene teise kumerusega tiivadega, kui roostes kortsus ja auguga asjadega. Seda kumerust auto küljes ei näe keegi. Ärge unustage, Eixil on teised nõudmised asjadele.
  17. Alates üleeilsest ametlikult teedel.
  18. Tänud! Eks hakkan vaikselt otsima 4k võimu
  19. Tulevikule tõeldes tekkis selline küsimus: Praegusel makil on 1 rca väljund. Rca kaablid on topelt, ehk siis 4 kaabli otsa koos. Seda maki väljundit kasutan hetkel tagumiste kõlarite jaoks läbi 2 kanalise võimendi. Kui ma tahan lisada ühe võimu juurde, mis hakkab toitma esimesi kõlareid, kuidas ühendada? Kas saab panna 4 kanalise võimu et see toidaks 1 rca kaabliga esimesi ja tagumisi kõlle ?
  20. hilja jah ) ise vaatasin ka seda õpetust, aga tunduvalt halvemas kvaliteedist.
  21. Nii, lõpuks sai valmis kõige olulisem töö. Alustasime sellega esmaspäeval õhtul ja lõpetasime alles täna õhtul. Aega kulus selleks ca 30 tundi järjest õmblemist kahele inimesele. Nagu ikka, kaks esimest õhtut olid sellised proovimis õhtud, kus õppisime. Edasi läks kiiremini. Korra võtsime pool alumist õmblust uuesti lahti, kuna oli liiga lõdvalt sisseõmmeldud. Lõpptulemusega olen päris rahul, vanaga ei anna võrreldagi. Mõni üksik korts on sees, aga loodan et päikse käes paraneb olukord. Samuti sai parandatud juhi iste, ehk see sama probleem, millal parem pool on tagasi vajanud. Nagu ootasingi, oli parem seljatugi ülevalt keevitusest lahti tulnud, ja üks vasakpoolne seljatoe kinnitus oli katki läinud. Mõlemad kohad sai keevitatud, kokkupandud ja tulemus hea. Nüüd iste seisab sirgelt ! Pilte sellest kahjuks pole.
  22. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    katus elektriline ?
  23. mulle ka sobib minu L. aga kui kellegil olemas M helesinine, ja see on temale väike, vahetan sinise L vastu ) Minu särk on puhas ja 1 korra selga proovitud
  24. Hetkel käib tagaakna vahetus\sisseõmblemine... lihtsalt soovitus - ärge tehke seda ise. mitte kunagi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.