-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
41
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis Leks postitas
-
up Tere, ei saa kahjuks
-
küsi kas ainult juhipoolset mati cabriole saab ? mul hooajaga veits kulunud jalgade all kus kannad toetuvad.. teised kolm on uued
-
sulle läheb laager oe koodiga 33416762317 SKF vaste sellele VKBA3682
-
pole siis kellegil kõverikut vedelemas ?
-
Otsin vana esipüstakut, 51 v 45 - vahet pole. Võib olla kõver, roostes, peaasi et oleks rummu/laagri sõrm keermega terve. Tuleks võtaks sooja käepigustuse eest ära. Tallinnas. Kunagi oli endal kõver püstak olemas, viskasin vanametalli, nüüd hädasti vaja.
-
mul see kotkas olemas, kui tahad ps
-
Mina näiteks olen täiesti zaddam'i pakutava pildi poolt. Olen seda pakkunud ka mõned aastad tagasi kui teema oli aktuaalne. Rullika kerekuju võiks täiustada veidi, aga kahjuks mina seda teha ei oska.
-
Mootori kraana, Koopa rullija RENT
Leks vastas kasutaja Leks teemale asukohas Kasulikud kohad E30 omanikule
Saime kraana ilusti kahekesti auto peale tõstetud ja pärast ka maha. Rentnik võib tulla üksi, mina või mu paps aitame peale. -
Mootori kraana, Koopa rullija RENT
Leks vastas kasutaja Leks teemale asukohas Kasulikud kohad E30 omanikule
75 kg vist kui saladus pole - miks küsid seda ? -
Pakkuda rendiks mootoikraana, max tõstejõud 1 tonn Hind: 1-3 päeva - 15eur /ööpäev 4-6 päeva - 10eur/ ööpäev 1 nädal - 50eur TAGATISRAHA 200.- (mida võtan rendi alguses ja tagastan koheselt tööriista tagastamisel, kui kõik on OK. Kõik OK = tööriist on puhas, terve) Asukoht Tallinn, Mähe. Rentnik tuleb ise järgi ja toob tagasi. Kraana on kergesti lahtivõetav, seega mahub ka näiteks Yarisesse Kraana selline: KOOPA RULLIJA RENT 15.- ööpäev Rentnik tuleb ise järgi ja toob tagasi TAGATISRAHA 100.- (mida võtan rendi alguses ja tagastan koheselt tööriista tagastamisel, kui kõik on OK. Kõik OK = tööriist on puhas, terve)
-
Tvrp aka "martin" tâna lasnamâel narva mntl 17 paiku
-
James BOND
-
Väga levinud probleem - kütuse voolikud omavahel segamini. Toitevolla ühendatud tagasivoolu külge ja vastupidi Kontrollida saab lihsalt - peale suuremat käiamist keera küünal maha - kui on kuiv siis kütet lihtsalt pole
-
Nooo eesti ikka váike
-
Reedel tln-tartu mnt tanel645 sõitis vastu miks katus peal oli ?
-
Jah, oleneb palju seal ruumi on, kontserdile tuleb päris palju rahvast kohale..
-
Keegi homme Scooteri kontsertile ka läheb ? Tartlased - kas lauluväljaku juures kuskil parkida ka saab või pole mõtet sinna torkima minnagi ?
-
2015 Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Leks vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
vahet pole, lae üless ja pista link siia -
Kuna videot võib näha ? -
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/fotod-isegi-kohalikud-polnud-kuivastus-nii-pikki-praamijarjekordi-nainud-kui-tana?id=71898283
-
kusjuures mul samamoodi üleeile tuli kütetoite volla torust lahti, terve põrand oli bensu täis -
pigem võtta kaasa lisa õllekastid -
annan 6 pakki, mul raami vaja