Hüppa postitusse
  • 0

trummelpidurist ketaspidur tagasillas.


tennu

Küsimus

Kuna plaan teostada 5x120 konversioon, ning plaanis kasutada e36 compacti tagasilda. Kuid kõik compacti tagasillad on trummelpiduriga. Kas on mingi lahendus välja mõeldud kuidas saaks trummelpiduri asendada ketaspiduritega. Plaan 325i originaal pidureid kasutada, et saaks 15" slikke kasutada. Kui kellegil pakkuda 5x120 tagasilla lahendust võib samuti kirjutada.

 

T.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0
16 minutit tagasi, zero ütles:

compactile on ketastega sildasi ka.

On küll, aga pole veel trehvanud ühtegi müügis. Odavama otsa compactid kõik trummelsüsteemiga ja ketastega variandid juba maksavad päris palju.

 

T.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

siin foorumis ka terve pikk teema olemas, kus seda sama teemat iga nurga alt lahatud on, trumlist kettaks tegemine tundub suht mõtetu töö ja aretamine mu arust, kui on juba suht bolt-on lahendused olemas.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul olemas uued e90 rummud, mis lähevad bolt on e30 tagumistele kettastage õõtsadele (NB tagaõõtsas peab käima "suur laager" mõõduga  42X75X37) Nende rummudega sobivad e30 originaal sadulad, klotisd, kässari süsteem ja kettad. Tagakettaid vaja ümberpuurida mõõdule 5x120

Kasutades velgi näiteks ET22, vajalik flants 12mm

 

60 /tk,

 

 

Muudetud , muutis Leks
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus