Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    No pilte teen ma mobiiliga ja nendel paistab ta seisukord natuke nagu parem - värv pastelsem ja iluvead ei torka silma. Reaalsus on see, et vasakpoolse külje avarii on taastamata (tiib, küljekarp, uksed muljutud) ja kuigi see esmamulje ehk kõige hullem polegi siis ennast häirib nüüdseks juba küll. Lisaks on mõlke veel kapotil, see on üldse nagu kivirahe alt läbi käinud ja parempoolsel esitiival ka nurgas mõlgid mis üritatatud terava esemega seestpoolt välja suruda. Et päris viisakaks saaks ta vaid ülevärvi ja sirutamise teel. Kui näiteks Kaspar L universaali kõrvale ajada - just kuna sama värvi masinad ja FL-id siis poleks seal eriti midagi võrrelda Roostet on ka ja nt tagaluugi tihendiserv koos nr. tulede pesadega vajaks täitsa väljavahetamist. Vajalik doonori abi... A noh, ehk jõuan kah kunagi nii kaugele A rullikas ongi selline masin, mille puhul emotsionaalne laeg kaalub üles need iluvead ja töötunnid. Uuema liisingumasina omanik vaatab seda tegemist nõutult pealt ja küsib, et mis mõte sellisel bensiiniröövlil on, milleks aega ja raha raisata?
  2. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kui juba auguta polstrid, siis tuleb vist komplektina neid otsida... mul musta nahaga Pre ruudulised sees hetkel - plussiks on see, et need on päris korralikud, pole kuskilt naha-riide piiri pealt venima andnud nagu FL omadel tihti näinud olen. Originaalis olid aga sinise nahaga, neid ei saanud istmetega kokku sobitada:P Äkki vaatangi Fixusest esimesena mis seal pakkuda ka on.
  3. Mu kaheliitrine ei käinud seepärast, et üks väljalaskeklapp oli ära põlenud, auk sees Nii, et kompressioonitesti teeks enne ära kui rahaga pilduma hakkad.
  4. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ah jaa, tänud Vaatasin, 4.12 on h2.ee-s tükk. Kui kuskilt varem ei leia, siis mingi aeg pean nagunii uue õhulõdviku tellima ja siis need ehk kah.
  5. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Nii ja täna hommikul sain ühe täienduse veel, mida külge kruttida : Esimesed aknatõstukid koos korrektse sedaani kerejuhtmestikuga. Kuna ustesse juba eelnevalt el. akna valmidusega juhtmepuud sisse tõstsin, loodan et kõik laabub probleemideta. Tänud kasutajale m30b35! Võite soovitada, mida saaks kasutada aknavända aukude sulgemiseks uksepolstris (ehk midagi originaalilähedast kuskil saadaval) või kellel lausa originaale pakkuda!
  6. Mina olen ka selle värvi poolt, lachsilber FTW Ja kas velg on Exipi toode? Igal juhul tundub lootustandev masin ja edu tegemistes
  7. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Riste peaks saama ju vahetada ka. Kuigi liiiga lihtsaks see tehtud pole. Stantsitud kinnitused peab treipingis lahti lõikama, dremeliga freesima vms. Uued ristid asemele ja vanade kinnituste kohad keevitusega punktida. Jälgima peab, et kardaani pooled samasse asendisse jäävad, muidu krempel tasakaalust väljas ja asi mokas. Kardaanide sobivust vaata bmwfansist, millel sama tootekood 320i-ga oleks siis. Kuigi loogika ütleks, et Getrag 240 kasti ja väikse difriga kombinatsioon peaks samade kardaanidega olema läbi mudelite, ehk siis 316, 318, 320? Muidugi mootorite pikkus erinev nii et ma ei julge pead anda.
  8. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ah kui ilus ta ikka tuleb... saaks keskmisse sõidukorda ja natuke komplektsemaks, siis olen rahul Hiisi masinaga võrrelda pole kahjuks midagi Vahepeal pole nii kiirelt edenenud kui tahtnud oleks aga üks põhimõtteline muudatus siiski: rool. Nimelt plaanisin jätta küll originaalse 380mm sportrooli aga väiksem ratas hakkas nagu ka meeldima. Ainus asi mis ei meeldinud kohe üldse, oli selle välimus - liiga ufo, kummine ja plastine. Hakkasin lähemalt uurima ja guugeldama, mis too endast üldse kujutab. Igal juhul leidsin tootja, mudeli, vahetüki kohta infot ja ka vastavad sertifikaadid. Siis õnnestus aga väikse lükkena üks teine rool maha müüa ja osta asemele odava raha eest üks kulunud rool pekkikeeratud vahetükiga (GM), mis pildilt ja müüja napisõnalise kirjelduse järgi tundus, et peaks sellele vahetükile külge istuma. Saingi selle kätte, sobis õnneks kah ja kulunud välimuse taastamiseks värvisin tolle üle nahavärviga. Tulemus jäi siis selline: Jällegi, originaalne lahendus pole aga sellegipoolest jäin rahule. Vanakoolikas, palju mugavam ja välimus pole nii silmakriiskav, sobimatu. Pildi nurgas piilub ka kokkupandud juhiiste. Kuna riiet oli piiratud koguses siis sadulsepp jäi hätta, et sellega välja tulla ja tehaselähedane tulemus saada. Vanade õmbluste jäljes teha ta ei saanud, läks uus õmblus kõrvale natuke. Aga noh, siiski on päris tore, et enam p*rsealune lihtsalt ribadeksistutud pole. Küljetugede jaoks läksid käiku doonoristmed. Konkreetne juhiiste polegi tegelikult see mis hallist võetud, vaid keevitatud-parandatud ja korralikuma pudiga (amordid, relsid, plastikud-kangid) komplekteeritud sedaani iste. Hallis oli üks ligadi-logadi kupee iste. Nüüd vaja vaid kunde iste samamoodi koostada ja selle etapi võib ka kordaminenuks lugeda Järgmise korrani
  9. Mis kollastest tuledest sai? Ja millise [size=1]Fordi [size=4]tükke kasutasid? [/size][/size]
  10. Õliradikas paistab jumala kaheksas olema, kas see õli ka peab? Või on see radikaraam hoopis? Suverehvid panid muidu samadele velgedele? Päris mõnusad vanakoolikad on
  11. Lase passi värvuseks mitmevärviline panna. Siis ei tohiks politseil otseselt ütlemist olla, kui just mingi moepolitsei ei tule. Iseenesest rooste maksimaalne pindala detaili kohta on määrustes kirjas ka.
  12. No aga mine reguleeri siis mõne sümboolse õlle eest ära Aitaks isegi aga ma vähe kaugel.
  13. Segu rikas. Lambda sinna käivitushetkel ei suuda sekkuda, küünalde viga on ka vähetõenäoline. Tagasivoolutoru on ikka lahti? Kütuserõhu regulaator vigane? Jahutusvedeliku temp. andur toimib?
  14. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Polnud endal ka enam meeles, nii et tegin sellest paberivaba ARK majandusest kiire screenshoti Vargusel ja kaotamisel vist siis vahet pole. Kunagi Türi ühika juures lasti hallil bemari nr. märk rotti siis tegin paberivabas avalduse ja kohapeal märki kätte saades pidin vist seletuskirja ka kirjutama lisaks Oma sõnadega ja paari lausega, puhas formaalsus.
  15. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Taotluse tegin paberivabas ARK-is. Vanu numbreid polnud huvi omale jätta, kui panna linnuke, et numbrimärgid varastatud siis teed küll väikse pettuse aga kes sind ikka välja räägib kui sa ise karistust küsima ei lähe Kui korra on euro väljastatud ei tohiks enam vanu nagu saada aga seda kogemust mul pole kas ehk õnnestub. Igatahes kui nullviiele kunagi numbreid võtsin siis helistati ARK-ist veel eraldi (peale kohapeal avalduse esitamist) ja uuriti et miks ma ikka euronumbreid ei taha ja äkki ikka tahan, ühesõnaga mis sul viga on Nüüdseks paistab, et uudsus on hajunud, selliseid telefonikõnesid ei tulnud igatahes.
  16. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Mul vist ei ole see viga, olen küünlaid ka vahetanud... Igatahes, midagi on jälle vahepeal toimunud ja loodan, et ehk õnnestub selle kuu lõpuks auto siiski juba liikuma saada. Täna sain kätte esiistmete paigatud põhjad. Midagi ilusat nad nüüd pole ja pilte ka ei teinud aga siiski piiratud eelarve ja materjalidega sai istumisealuse pisut viisakamaks. Nüüd siis vaja kõik doonoristmed osandada ja parematest tükkidest midagi kokku lapata. Küljest võtsin esitiivad. Alumine serv suht piiripealses seisus ning et ühte nurka keevitada oli vaja paremat ligipääsu: Kõige mõistlikum oli see mädakoht lahti lõigata, keevispunktid lahti lihvida ning sai ühe suht kummalise asendustüki ka asemele meisterdatud. Imekombel olid tõstmiskohad veel kõvad, pritsisin need seestpoolt kerevaha täis. Edasi sai siis tükk külge keevitatud, lahtist roostet maha käiatud, roostesurmaga pluss 2 korda roostekrundiga pintseldatud, nüüd punast värvi ja siis kivikaitset, peale kerevaha. Loodan, et aitab. Stange alt tahtsin ka teha, aga et kuuskantpoldid end kätte ei andnud, kruttisin kupatuse amortidega tükkis maha. Täna olid üldse nagu pooleldi jõulud, kõik sebitud kraam saabus ühel päeval. Viimasena istmed, kõigepealt sain aga tööriistakomplekti kullinokad ja kolm lehtvõtit. Vahetasin need ühe viienda seeria bemari omanikuga ilukilpide vastu Kusjuures ennem polnud teemas oleval masinal enam tööriistakasti küljeski. Teiseks sain oksjonil võidetud kassetiadapteri kätte, saan nüüd selle Bavaria juustuga oma pleierilt muusikat kuulata. Kvaliteet on parem kui FM-transmitteriga igatahes kuid kassetimängija lintkaablil on vist üks kanal tumm Raadioga mängivad igatahes kõik kõlarid. Tagumist poolt hakkasin juba kokku tagasi laduma. Esiteks rulooga aknalaud, siis survekaga pestud ja päikse käes kuivanud tagapink. Vaipa proovisin selle väiksema tüki peal mustaks värvida ja tundub, et tulemuse saab üsna normaalse. Nipp on selles, et peale esimest kihti tuleb nailonharjaga vaip uuesti pehmeks harjata ja karvad teistpidi ajada, et värv ühtlane oleks. Kestvuse kohta ei tea, eks aeg annab arutust. Uued numbrimärgid tulid ka viimaks, ilma europlärakata nagu tahtsin. Vanad olid üksjagu kõverad ja tagumine kuidagi kollakaks pleekinud, pildilt ei paista: Uued kinnitan nii ette kui taha tugeva kahepoolse teibiga. Enne paigaldamist tuleb liimi väheke soojaks ajada, et kenasti tööle hakkaks. Arvan, et püsib küll ja välimus on mõnus clean Eks kui esistange panen, siis saab näha. Kusjuures on märgata, et numbreid ja musti piirjooni on hakatud taas jämedamalt tõmbama. Jääb selline mõnus vanakoolikas: Kapoti alt ka üks, solgutasin seal mootoripesuvahendiga natuke (mitte eriti põhjalikult veel), et tuleks tuju sinna ka näppe pistma hakata ja ühtlasi vahetasin vl. kolle tihendid ka ära. Veel jäin ühes postituses võlgu pildi made in garaaž õhutusniplist: Teisel poolel võtsin ka tiiva maha, kuid seal keevitust vaja polnud. Tiival alumised ääred olen lamellkettaga paljaks lasknud, roostesurm ja nii edasi Paar kohta siiski veel keevitada vaja. Ja noh, selline ta on siis hetkel: Järgmine kord ehk juba natuke komplektsema ilmega. Suur suvi varsti käes ja õudsalt tahaks sõitma ka hakata juba
  17. Millegipärast julgen arvata, et keegi on seal sigaretisüütli juhtmetesse midagi ühendanud ja see siis "tuld" võtnud. Olen seda rebi-lõika-kleebi stiili juba liigagi palju näinud, omalgi üks põlenud armatuurialusega Lada korda tulnud teha. Kas said nüüd keskluku ka toimima?
  18. Mingi ebakõla on siin tõesti... ehk siis kui tahan, et kindlustus mulle uue stange ostaks siis ootan teeääres taskus, kuni mõni mulle ette parkima kavatseb hakata ning siis vajutan talle külje pealt sisse? Eixi mõtte arendusena olen üsna sel nõul, et analoogses olukorras aga autode kohtade vahetudes oleks sa ikka süüdi olnud Ainsa plussina näen siin seda, et kannatajana peaksid nüüd hakkama kindlustusest läbi ussi m*nni mingit vähegi aktsepteeritavat remondiraha välja ajama, seda muret vähemalt pole.
  19. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mõni mehhaanik paneb teinekord oma sahtlisse ka viisakamaid kasutatuid laagreid, nt kui klient võtab terve uue komplekti ja vanu laagreid tagasi ei taha - iial ei tea kus need marjaks võivad kuluda. Ma oma mehhaaniku aegadel hoidsin küll sellist paremat kraami alles. Proovi nt. Rattamaailmast või Hawaii Expressist mõne vanema kala käest nuiata Küsija suu pihta ei lööda. Ja teine asi - mingist laagripoest võib ka jopata, rulluisu rattalaagri mõõt peaks olema täitsa saadaval. Võta vana näppu ja jällegi, küsija suu pihta ehk ei lööda . Hinna kohta jään vastuse võlgu.
  20. Selle põlle koputaks päris kindlasti nii sirgu, et plastiku paigaldusel mingeid muresid poleks. Ma neid juba mitu tükki painutanud ja kuigi tööriistadest on vaid suured ja väiksemad haamrid ning kruustangid kasutada siis midagi saab ikkagi kodusel teel ka tehtud. Ainult aega läheb palju
  21. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kinnituspolti käiasin hästi natukene küljelt kanti, et soone asukoht rolli ei mängiks ja pingutasin sellega kardaani ikka kinni. Lahtiseks ei jätnud midagi, kui seda mõtled Tolmukatte värgi jätan meelde, ehk läheb vaja
  22. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Nii, katkise velje teema lõppes siis sedasi: Eixilt sain kraami! Aitäh Nii... suuremate tööde juurde ka E30 vs E36 roolilatid, näha on ka 14mm distantsseibid Ja e36 latt juba auto all: Rögane on see pool, kuna RV voolikute lekkimine on seal jubedat moodi reostanud. Hydroscandist tõin uued teist tüüpi klambrid ja loodan, et voolikuid vahetama esialgu ei pea. Teiselt poolt ka: Mootoripadjad, nagu näha on ka uued. Õlilekked (see on ikkagi M20 ju ) loodan ka kunagi pidama saama. Peamine kurivaim paistab olema klapikambrikaane tihend ja selle alused neli kummikorki. Veel on näha omapärane karteripunn, nimelt poolik süüteküünal Üldiselt läks teise roolilati paigaldus lihtsamalt kui ette kujutasin. Roolikardaani polnud vaja isegi auto küljest eemaldada, liikus vaid ülessepoole veidi. Nüüdseks voolikud ka ühendatud, värske Valvoline ATF õli sees ja süsteem õhutatud. Rooliotsad jäid kõik E36 omad ning autol on hetkel räige kokkujooks Aga selle vastu leiame ka rohtu, ma ei viitsi enam kõhuliasendis suusakeppidega jännata ning kui auto aktiivselt liikuma hakkab, lasen ta kindlasti ära ka stendida. Kohe näha, et vanad sõbrad : Ja ega viimasedki õhtud tühja ole passitud. Radika probleemid võiks ka nimekirjast maha tõmmata, katkine lõdvik sai asenduse, katkine ja lekkiv tühjenduspunn uue vastu vahetatud, uus tosool ka sees ja õhutatud ka. Õhutamise tarbeks treis töökaaslane mulle uue nipli ka sinna Vana sai küll kätte aga tööd poleks sellega enam teha küll saanud. Ja teisest masinast istmed tulevad ka siia autosse. Viisin nad kohaliku sadulsepa juurde arstimisele. Riiet olin aegade jooksul varunud vanadest sama mustriga istmete seljatoetükkidest. Eks saab näha, mis ta mulle kokku õmbleb sealt Muret tekitab aga vaip - oleks vaja korralikku halli või musta aga on korralik sinine. Värviks lausa ise aga aerosool tundub kuidagi jõhker lahendus asjale. Mõtleme - otsime, niipea veel liikvele ei saa nagunii ja muid probleeme veel jalaga segada. Numbrimärgid on ka tellitud, tulevad kaks uut ilma europlärakata märki. Ühesõnaga, midagi liigub
  23. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kerejuhtmestikke on mul kahjuks ainult sedaani omi ja nendel ainult keskluku juhtimine... Aga hoian silmad lahti, kui el. akna valmidusega kupee kerejuhtmestiku peaksin leidma, siis annan märku!
  24. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Spido taustad on alles... ainult käiku ma ei tea, kas neid enam laskma peaks. Las nad olla mälestuseks möödunud aegade tuuningusuundadest Tänud heade soovide eest kah, nokitsen praktiliselt iga päev midagi ja tööd on veel jube palju. Niipalju uudist, et tagumise velje sain taastamisest kätte, nüüd peaks siis veel ära värvima. Ülejäänud kolmel veljel lihvisin aga "äärekivilööbe" juba maha ja need on värvitud. Tegelikult käib iga päev mingi nokitsemine, sest iga asi tahab selle masina juures tööd ja sättimist. Sellest kirjutamine on aga nüri töö ja teilegi ehk igav lugeda. Esipõlle sirutasin oma oskuste ja vahedite piires ning tulemus on noh, selline harju keskmine. Uhke olen aga selle üle, et peotäie plekikruvide asemel on kõik kinnitatud nüüd õigete klambritega: Udutuled on ka hallilt sedaanilt võetud, kuna sel autol olid mõlemad mõras klaasidega ning liiga täkitud. Ehk saan neile uued klaasid kunagi. Ja sellele katkisele suunatuleklaasile peaksin ka õige pea asenduse saama! Karbilaiendite proov kah. Vaip autost ammu väljas aga asjasse süvenedes leidsin vaid ühe suhteliselt väikse augu kunde poolses tõstenurgas. Uued mootoripadjad ka soetatud: Vahetamise põhjus: PS: see auto oli igapäevases kasutuses ning teine mootoripadi oma samasugune. Imestan, et mootor pole veel radikas ära käinud Hallil läbielatud kunagi ammu. Tagaustes juhtmestik vahetatud elektriakende valmidusega variandi omade vastu: Kui kellelgi soodsalt pakkuda 4x el. akende valmidusega kerejuhtmestikku, kuulaksin huviga! A ja tagumised rehvid leidsin mõõdus 215/50ZR15 Kapotialune tööpõld ootab töökäsi. Ainuke asi mis seal siiani teinud olen, on kahe priske juhtmetripiga sl. kolle külge tõmmatud juhtmetrippide küünlajuhtmete renni kinnituste parandamine ja normaalsel viisil kinnitamine. Aga Gregerilt sain täna korralikud vl. kolle tihendid, nii, et need ausõna peal rippuvad seakõrvad saab ka varsti asendatud. Veel olen vahetanud antenni, selle juhtme ligi 2 meetrit lühemaks teinud (levi paranes märgatavalt), RCA kaabli tuleviku tarbeks ilusti kinnitanud (enne oli vaipa auk lõigatud ja üle kardaanitunneli veetud, aga panin selle hoopis piki juhipoolset karpi seal olevaid klambreid kasutades.
  25. Ei ütleks, et jube lakkumine on. Ma endal täiesti peeglisse ei viitsinud küll ajada aga igapäevaselt sõites nendega nii palju küll rohkem jamamist pole. Pesus peab vaatama, et mingit eriti agressiivset pigieemaldit kauaks peale ei jäta (võib laigud sisse söövitada), kevadel enne allapanekut tegin pinnad alumiiniumipastaga veel üle ja olemas. Ainult liivapabereid kasutades poleerimisel säilib ka võimalus, et hea maaler need ära lakib. Siis veel muretum. Pigem on tüütu neid kodaravahesid puhastada, aga see iga veljega nii

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.