Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Lisasin eelmisel lehel selle kuulutuse küll, aga sr.orgias on sama kuulutus ja seal hinnaks vaid 900 eurot. Ma ei tea, keegi võiks klubisse ära rabada http://www.auto24.ee/used/1034277 http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=73391
  2. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Juhtmestik täitsa olemas kõik, ainult taga juhipoolne ukse sees olev tahab vist parandust saada. Kesklukk kipub seal nöökima vahel ja ukse nupust aken ka alla ei taha sõita ning valgustus ei säranud. Konsooli omaga töötab, kui uks kinni on - ukse lahti teed siis ei tööta enam sealt kah . Lüliti viga polnud, vahetasin neid omavahel ja kõik toimisid samamoodi.
  3. Lip-i paigalduseks soovitaks mingit korralikku 3M kahepoolset läbipaistvat teipi. Omal sellega Editioni karbilaiendid ja numbrimärgid küljes ja kui enne paigaldust pinnad puhtaks teha ja sooja ilmaga toimetada (ise lasin veel kaugelt gaasipõleti leegiga teibi peale kaitsekile eemaldamist pisut "nätskeks") võtab korralikult kinni. Ma sain seda kraami Amservist, võib küsida ka suvalisest keretöödega tegelevast töökojast. Nemad paigaldavad sellega tavaliselt uuemate masinate tüüblivabu iluliiste ja ostavad näiteks Würthist või kust iganes 50m rullide kaupa. Veljed on küll väga šefid, ma pole live's selliseid korralikena näinudki, alati oksüdeerunud või ülevärvitud. Sedasi on aga tõsine vanakooli bling ikka
  4. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Fakk jee Õnnestuski saada tagumised elektritõstukid, vajalikud lülitid ka:) Suure tuhinaga panin juba keskkonsooli lülitid paika. Ainus jama on, et nn. lapselukk, too pisike kandiline lüliti on seest tühi. Panin ta augutäiteks siiski paika ja pistikusse tegin vaskjuhtmest silla. Ehk õnnestub ka see nupp kuskilt leida tulevikus. Tõstukid ise veel ukse sisse tõstmata aga töökorra kontrollisin ära, toimivad küll. Peab silmad lahti hoidma, ehk leiab nende istmetega kokkukäivad el. akna variandi uksepolstrid kah, neile preface omadele ei raatsi nagu lüliti auke sisse lõigata eriti... Aga oi mul on hea meel!
  5. Huvitav, too on ju hoopis Paidest pärit masin ja liikumas nägin viimati siin veel veebruari viimastel päevadel või kuskil nii, ajasin veel omanikuga juttu ja küsisin mis tiiva-põllega juhtus. Olevat jäänud garaaziukse piida taha väljatagurdamisel. Omanikuks oli selline keskealine meesterahvas. Ülejäänud kere nägi üsna sile välja, ja enne tolle esiotsa mõlkimist möödunud aastal autot liikumas nähes nägi päris kenagi välja tegelikult. Karbilaiendid ja "Estonian Drift" kleepsud olid küll muidu maotu ilmega kuid noh, ilu ju vaataja silmades ja ülejäänud masin täiesti standardne. Sama auto on kindlasti igatahes, kuna numbrimärk oli mu rullikaga sarnase numbrikombinatsiooniga, 884 minul ja 885 siis tollel masinal ja jäi sellepärast ka hästi meelde. Et väga kaua too auto igatahes küll seisnud pole ja linna vahel mõistliku sõidustiiliga mitme aasta jooksul silma paistis siis ma soovitaks küll vaatama minna, päris romuga kindlasti tegemist olla ei tohiks.
  6. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    60/55 on, oleks ka heameelega coile tahtnud aga raha pani asja paika 160 euri koos koduukseni transpordiga, mis siin ikka pikalt arutada enam kui nagunii tahtsin tervet ringi uusi amorte.
  7. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Laseks heameelega, aga iga päev ei viitsi seda silda lahti lammutada Natukeseks jääb nii aga püüan ikka asja silmale meeldivamaks kohendada.
  8. Oleks huvi küll, ma üritan ikka natuke luuret teha, et teinekord endal lihtsam oleks
  9. Kui küsida tohib siis mis nende velgede strateegilised näitajad on? Offset, laius, diameeter on vist 15"? Kena masin igatahes
  10. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Madalduskomplekt jõudis kohale ja paigalduse tegin siis käbedalt ka ära, et näha mis loom too JOM ka on. Ütleme, et sõidumugavus on päris hea, ei raputa midagi eriti Uued tolmukaitsed ja läbilöögipuksid kah: Ja väliselt jäi siis taoline: Päris rahul ei ole, sest tagaots tundub pisut liiga madal ja esimene natuke kõrge Eks paistab, kuidas ja millal seda korrigeerin. Aga sõit on endisest ikka palju parem, vanade amortidega kippus hõljuma ja ujuma, nüüd täitsa OK Muud pole eriti midagi teinud, tagadifri jaoks ostsin õli ära ja eks peab vaikselt veel mõned varuosad valmis ostma.
  11. Kontrolli veel õhulekkeid, minul tegi tühikäigu liiga madalaks mitme sellise koostöö. Õlivardal kaks o-tihendit, need olid surnud ja ümber mässitud teip seda tihedaks ei teinud. Sain sest aru nii, et töötaval mootoril panin pöidla õlivarda toru ette ja pöörded tõusid kohe natuke. Siis õhulõdvik oli esialgu praguline ja peale rajapäeva väntsutusi oli juba auk sees. Esialgu aitas selle kinniteipimine, nüüd uus lõdvik. Õli tagasivoolu sa juba mainisid - sel vahetasin ülemise, mis ka hirmus praguline oli, alumise tihendi ja sl. kolle mahavõtmiseks kogun alles hoogu. Üks probleemne tihend võib olla veel sl. kollektori ja gaasisiibri vahel õhuke pabertihend. Metalljoonlauaga kontrolli ka seda, et keegi siibri kõrvu kõveraks poleks keeranud, siis tuleb see sirgu lihvida ja tihend vahetada. Ja lõpetuseks on mul olnud tegemist nii mõranenud karterituulutuse toruga, lekkiva mootori õlikorgi tihendiga ja surnud klapikambrikaane tihendi ja nende aluse nelja punnkorgiga. Kõik on minu praktikas, mõni rohkem, mõni vähem, pannud mootori lonkama. Hetkel olen mootori tühikäigu igatahes normi saanud, enne oli ~600 kanti ja samamoodi plödises tühikäigul. Gaasivajutuse järel reageerib nüüd auto palju sujuvamalt kuid väike nõksak on endiselt. Siiski enam mingit kolakat startides enam ei käi, saab linnas inimese moodi ringi tiksuda Ehk said mõne idee juurde.
  12. http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-LWR-e-Leuchtweitenregulierung-M-Technik-Alpina-/280929715516?pt=DE_Autoteile&hash=item4168b7453c Vot ei saagi aru nüüd kas tehasejupp päris, aga intrigeeriv siiski. Vähemalt mitte isetehtud.
  13. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Et otsi bmwfans.com lehelt oma mudeli jupi kood ja sisesta see www.h2.ee lehel. Saad kõiki hindu kontrollida ja soovi korral ka tellida.
  14. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Üldiselt, muud kurja töö- ega peasilindritega ei juhtu kui ajavad õli välja, siis on alles tuksis. Peasilindrist ei pidanudki sotti saama hästi, kuna õli jookseb mati alla ja seda tähele ei panegi. Igast muude raskesti liikumiste vastu aitab õlivahetus küll ja välp on ju pidurivedelikul ametlikult vaid 2 aastat. Ma kahtlen, et sel masinal seda vahetatud oleks Tuleb ette võtta. Kusjuures, hallil sedaaniga oli üks kevad selline mure, et ületalve olid pidurid järsku nõrgaks jäänud, pidi kaks korda vajutama, et korralikult võtaks. Selle vastu aitas pidurivedeliku vahetus küll. Õhutusniplite lahtisaamine oli ainult tegemine, olid raisad kinni oksüdeerunud. Üks uudis on tglt veel, sain JOM-i 60/55 madalduskomplekti ära tellida, seal sisalduvad siis nii vastavad vedrud kui amordid. Kahe nädala pärast ehk on kohal.
  15. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Saingi jupi kätte, tänud Eixile. Vana räbal: Ja uus juba paigas: Vahepeal sain õhupuhasti karpi ka puuduolev plastikust "trompet" paigaldatud. LS: 228022km Panen kirja, siis tean millal uus toru paika sai.
  16. Peaksid proovima seda vedru jäigemaks ajada, kummist bumpstopid vahele ehk? Pilte ei teinud, kuidas istub muidu?
  17. Kui sul juba nina nii lahti on, siis võta põll ka juba eest ja tõmba sealt keskelt need paar mõlki välja, jääb viisakam tublisti
  18. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kätte saabus aeg TÜV jaoks, ning selle ka ma tehtud sain Kellel piisavalt head silmad, näeb, et sain päris huvitava vea kirja Nimelt ees on flantsid vahel ning jäime lahkarvamusele, kas esirattad ikka mahuvad gabariitidesse või mitte. Samamoodi oli väike lahkarvamus rooli koha pealt, kuid kaasasolnud sertifikaadid siiski leevendasid olukorda (siiski suhtuti ka neisse kerge umbusuga, ikkagi arusaamatu saksa keel). Üldjoontes sain aga lõpuks pabereid tagasi saades isegi pisut kiita, esmajoones imestati just vanale masinale päris heade heitgaasitesti tulemuste üle. A mis seal salata, enne ÜV-punkt sõitsin ikka "lõõrid lahti" kah Puhkuse ajal on saanud käia ja sõita ka päris palju. Siiani on kõik toiminud, ainule jahe hetk oli, kui Tallinnas D-terminali juurde viival ristmikult startides siduripedaal poolde vinna jäi ja enam lahutada ei mõistnud. Vabaga veeresin tänava äärde ja kuskil minuti pärast läks kangestus üle, pedaal tuli varbaga sikutades ülesse ja edaspidi hakkas jällegi toimima. Muud ei oska pakkuda, kui siduri-pidurivedelik oma aja ära elanud, kunagi Ladaga juhtus samasugune nali ja sidurisüsteemist tuli sel küll paras moos välja. Ladaklubi rajapäeval käisin, kuid sealse juures saab rõõmu tunda ainult selle üle, et auto musta paela peal hoida suutsin. Nii jubedat üle- ja alajuhitavust korraga pole ma elus kogenud ja ei oskagi muud arvata, kui need hiina rehvid pole lausvihma jaoks lihtsalt mõeldud. Uudist veel niipalju, et Eixilt saan tutika õhulõdviku, vanale tuligi nüüd pöidlasuurune auk sisse ja tubli ports teipi ongi see, mis toda detaili veel elus hoiab
  19. Üles! Tulge keegi vaatama ka ikka, telefonis ja PS-is juba igast juttu saadud pikalt-laialt rääkida
  20. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tahtsin just küsida, kes tunnistab omaks valge e30.ee kleebisega kupee, millel pole tagumist numbrit. Teine asi, et parempoolne gabariit ka ei põlenud Jäi täna õhtul Nõmmel silma, väga kena auto muidu ka päris kärmelt lahkus foori alt kah.
  21. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Loomulikult tahan, see vana räbal on oma aja juba mitu aastat tagasi ära elanud Kood peaks õige olema jah, niinimetatud T-kujuline tühikäigumootor on. Selline peaks olema: Hetkel on küljes selline (mul see lisastutser on lihtsalt kinni topitud):
  22. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Krt siis ma olen vaadanud vale asja või on hoopis UM-i hind meeles. Sealt sai ka uuritud ju. Polegi hull siis ju Tuleb tellimus sisse anda ikka.
  23. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Eks linnakassid ole vb ära märgistanud, nüüd on kodukõutsil väike närv sees No see õhulõdvik siibri ja õhulugeja vahel on päris õnnetu olemisega, kuigi pingsal vahtimisel siit ja sealt ma otseseid auke ei leidnud. Väljast on teda silikooniga möksitud muidu küll. Raibe maksab ju 38 eurot pluss transport H2-s. Ja siis need õli tagasivoolu simmerid... kuigi neid vaakumsüsteemi osaks nimetada on vist vale, mõjutavad ka seda tühikäiku, proovin enne need odavamad lahendused ära. Diagnosti on ka nagu narr pöörduda, enne kui silmaga nähtavad vead likvideeritud pole.
  24. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Seda kassid ostaksid Eriti midagi uudist polegi, paar tolmust puhkusepilti vaid. Rullin ringi. Katuseluugi tegin korda, nagu pildilt näha on. Mootor oli tuksis, vahetasin tolle ära. Mingi väike mootoriprobleem on tekkinud - tühikäigul kipub puterdama. Olen kõik, millele mõistus peale hakkab, üle kontrollinud ja mingeid andurite vigu pole tuvastanud. Arvan, et mingi vaakumileke. Õli tagasivoolu toru alumine tihend on alt õline kah, leke seal on. Ülemise o-rõnga sain ilma sl. kollet maha kiskumata vahetatud kuid alumist mitte. Selle võtan ette, kui kollektorile uued tihendid kätte saan. Õlivardal vahetasin ka tihendid ära, see oli ennem juba teibiga fixitud ning too remont oli esimene, mis kõrvaga kuuldavalt mootori tööd mõjutas. Mitte nii heaks kui tahaks aga hakkab lubama Ehk leian mõne vimkase koha veel.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.