Kõige lihtsam ja odavam lahendus on leida kõrvalistujaiste. Sellest olen siin palju rääkinud ja ka sulle eraldi, kui mälu ei peta.
Istub üks ühele, siinide vahetusega saab igaüks hakkama. Nüüd tekib küsimus, kust seda saada? Tõsi, e30 juppide saadavus pole enam kiita, kuigi helehall r6 mustriga kraam pole otseselt haruldane. Tuleb koguaeg valvel olla, ka siis kui veel häda käes pole. Kindlasti on ebay abiks. Mul ka ilmselt leidub midagi, samuti on sellise mustriga spordikad mul pms olemas/üle (probleemiks ka tagumikualused)(nendest oleme ka rääkinud, ja odavamaks see lõbu ei lähe)
Õmmeldes uue riidega, jääb see võõrkehana ülejääk sisuga võrreldes. Doonorina tagaistet kasutada ei saa üldjuhul, sisse pressitud triibud segavad ära selle ürituse. On ka variante, kus need triibud välja istutud, siis isegi kannatab kasutada, aga riidel mingid jäljed ikka sees. Hetkel ebayst tellitud tagaistmeriie olemas, vbl omanik nõus sulle ka loovutama, kui tahad nii jännata. Samuti sai välismaalt otsitud seda riiet ja saadeti tasuta proovilapp. Polnud päris see jällegi. Võin uurida, kui tahad ikka uut. E34 seest peaks leidma sama mustriga kraami. Nii et variante on, aga samasugune kõrvalistujaiste oleks parim lahendus.
Just eelpool mainitud porooni teema tõttu ka.
Istmete kestvus sõltub täiesti kasutamisharjumustest ja riietest. Lühikesed otsad(sisse välja koguaeg), taguotsa keerutamine istmepeal (istud sisse ja keerad ennast rooli), põlvedega istmepeal, lapsed ja loomad jalgupidi, kahekesi ühe istmepeal (mõneljuhul võib ka seda ette tulla :)), niiskus - kõik see eelpool mainitu hävitab kiiresti. Teksad, teksatrukid ja needid teevad väga lühikese ajaga 1:0.
Tean inimesi, kes sadu tuhandeid sõitnud e30-tega ja ei ole istmetega probleeme
Nb! Pildil olev kõrvalistujaiste vajab ka juba tegemist, enne kui hilja.
Edu valikutes ja otsingus!