Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 11.05.2017 kõikidest kohtadest

1. Ise olen ka sealt tellinud erinevaid juppe ja alati asjad õigeaegselt kätte saanud. Ma arvan, et sul mõistlik nende poole päringuga pöörduda ja uurida, et mis seis sinu tellimusega on. Kodukal neil livechat ka täitsa toimetab + esindus Järve Selveri juures.
  2. nonii, nagu alati siis remondiprotsessidest on unustatud pildid teha. • terve sisu sees, sportsisu andis otsad (lähevad tegemisse, kuna tavalised on väga ebamugavad). • käigukasti filter ja õli vahetatud. • uued õõtsapuksid ja mootoripadjad. järgmiseks: • õli ja filtrid • kettad-klotsid-esimesed sadulad • tagumise stange alune ja aku alune • amordid, arvatavasti gaasikad. • orig. embleemid ette-taha täna aga pesin auto puhtaks ja käisin pilte tegemas brother from another motheriga (mõlemad '87)
  3. Olen ka tellinud,sai ka telefoni teel tellida😃 Pood neil järveselveri kõrval,stati poolses otsas.
  4. Isegi sealt korduvalt tellinud, siiani probleeme pole olnud ja hinnad vägagi mõistlikud.
  5. Olen tellinud sealt 4-5 korda. Alati ōige asja saanud ja ilmselt kōige odavamate hindadega varuosapood.
  6. 885 kaas paras defitsiit ja selle hind väga hea, keegi varuosa mees ostab kiiresti riiulisse Müüja oskab isegi blokikaan kirjutada õigesti
  7. Ahoi kaagid, Teeks siis väikse vahepeatuse ja teavitaks, et ront ikka veel elab ja toimetab täitsa edukalt. Vahepeal siis kõvasti jäärada nühitud, sõber parkis ta järve peal isegi puu otsa ära, aga nüüdseks kuvalda ja muude nõuka aegsete meetoditega nina natuke paremaks tuunitud. Peale jää kadumist jäi natukeseks seisma kuniks sain sõbra käest praak suverehve ja nüüd sõidame kallimaga sellega niisama ringi- käime nn chillimas ja eks vahest ka asfaldile mõned jooned jäetud. Pean eraldi suure kummarduse ja tänusõnad Eigole edastama, sest mul jäi üks pidurisadul kinni tihendi purunemise tõttu ning tema oli ainuke päästeingel kes isegi hilisõhtul peale töölt tulemist oli nõus mulle vajalikud detailid loovutama! Hetkel oleks vaja paagi juurest bensuleke ära likvideerida, esimesed amordid on nahkas ning eks iluvigu on rohkem kui korras detaile. Mootorikolin on ikka samas seisus, ei ole paremaks ega hullemaks läinud, survelaager ka koliseb juba sujuvalt teist aastat. Aga lisaks lõpetuseks midagi ilusat ka, muidu ainult kuiv ja mõttetu mula:
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.