Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 28.11.2016 kõikidest kohtadest

1. 2 punkti
    Jõudu! Ei pääse ikka remondist. Lugu siis selline, et peale suvist kokkutulekut sai mul tüv otsa ja kui nüüd päris aus olla, ega ei olnud plaanis uut teha. Sõitsin siis oma kallimaga ringi, käisime esimese lume võlusid testimas nagu paljudel kombeks iga aasta, aga see kord suutsin Politseibussile otse sülle joosta. Teenindus oli tore, väga viisakad ja üleüldiselt lahedad inimesed trehvasid see kord. Nõustusin oma rikkumisega, lasti rahulikult koju sõita ja soovitati ikka ülevaatus ära teha, siis natukene odavam talve nautida. Alustasin siis kõigepealt summuti keevitamisega, millele sai kokkuvõttes keevitatud 9 lappi peale ning sain pidama (pilte kahjuks njetu) ning järgmiseks võtsin ette avariilise tagaosa. Mainin ette juba ära, et keevitades ei näinud ma ilu poole pealt vaeva, nagunii on tegemist rahvakeeli racecariga. Täna sai keevitusgaas kahjuks otsa, aga järgmise nädala lõpus jätkan. Teen põllele ise uue aluääre ning tekitan ka veokonksu mis eelmine talv irdus kui sõbra fiestat käima kakkusime. Otsustasin ka tiivakaari mitte osta, vaid lõikan ja painutan ise uued detailid valmis, neid pilte lisan tulevikus. Tänud kes viitsis lugeda!
  2. Pakun autokerede keevitusteenus Kontakt: 55966794. margusraska@gmail.com PS: Messenger
  3. Tegelen siis hetkel sellise isendi eluleaitamisega, kui keegi omab infot, et mis varem tehtud on, siis oleks heameelega sellest lugenud. Näiteks miskipärast gabariitideg koos esimeses astmes süttivad ka lähituled kohe ja mõned vigurid veel
  4. Müüa valge pre facelift sedaan 87a. Üv kuni 05/2017, vajab veidi iluravi (kapoti nurgast värv veidi kahjustatud), kere korras. All 15" borbet cf valuveljed koos korralike suverehvidega. tel: 53oo4490
  5. 6 pauku on ikka 6 pauku. Torukolde sain foorumist kasutajalt kassu321 käest, kellel see siin suht pikalt müügis oli. Firmakas vast pole, tundub rohkem ida rahva oma, aga noo väideti paremat performanci kui hartgel, eitea ...kui ma õigesti aru sain. Sõpradega jah nii, et ei saa tööd rahulikult tehagi kui nagu kärbsepilv ümber sita tiirlevad koguaeg
  6. Huvitav jah kui mina omanikuga rääkisin, siis seisukorra kohapealt öeldi mulle nii: täpsed sõnad: "natuke roostet ainult juhiukse alumisel äärel ja pagassi luugil,lekkeid pole,elektriga korras aga kate puudu,esisillas mingi puks või kont teeb natuke kolksu aga muidu ok."
  7. Võin kahe käega alla kirjutada Mõni masin kohe haistab kui teda poputama hakatakse, et oh, sellelt lollilt annab veel head ja paremat välja pressida. Teine saab kuuma ja hoiab end varuosadeks tegemise hirmus ühes tükis kuni vähegi veel jaksab.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.