Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.11.2016 kõikidest kohtadest

1. ...ja ära vaja ka õhutada, niisama õli peale valades lutti suhu ei võta, kui tühjaks jooksnud.
  2. Auto sai ostetud 700 € eest. Lisaks sellele ka transport. Ilmselt tegi ostuhinna võimalikuks asjaolu, et kohalik müüja ei omanud arvutit ega osanud seda kasutada. Ühtlasi oli tegemist sellise platsiga, kus 1 korraliku auto kohta on vähemalt 20 raibet. Varustuse nimekiri on tõesti lühike: Royalblau metallic (198) Anthrazit polster (0274) Laiemad rehvid Elektripeeglid Käsitsi liigutatav katuseluuk Ohukolmnurk Tahhomeeter Raadio BMW Bavaria C Käsitsi liigutatav antenn Kassetihoidja Samas saan alati end lohutada teadmisega, et vähemalt on kõik VIN-koodile vastav ja originaalkorras.
  3. Tere, Umbes 2 aastat tagasi hakkasin aktiivselt mõtlema oma esimese auto üle. Olles kaalunud lisaks ka w124 ja w201 kerega Mercedeseid ning e36 kerega BMW-d, otsustasin lõpuks e30 kasuks, sest minu arvates on see üks ägedamaid autosid, mida inimene saab omada. Sellest hetkest alates hakkasin igapäevaselt vaatama mobile.de lehel müüdavaid eksemplare. Umbes aasta jooksul ei olnud seal minule taskukohase hinnaga midagi märkimisväärset, seega hakkasin koos isaga alternatiivide üle mõtlema, sest tundus et rullnokk jääb saamata. See muutus, kui käesoleva aasta aprilli alguses, olles praktilist pereautot ostmas, saatis mu isa ühel koolipäeva õhtul Kaltenkircheni linnast sõnumi, öeldes et mul on nüüd vähese läbisõidu ja roostega originaalkorras e30. Auto sain ma kätte täpselt 10 päeva pärast, enda sünnipäeval. Esimene pilt, mis Saksamaa müügiplatsil seisvast autost nägin: Esimene pilt Eestis: Esmasel vaatlusel võis järeldada asju, millest ükski nii vana auto puhul ei üllata: 1) Istmed olid katki 2) Parem esitiib, vasak tagatiib ja pagasniku serv tahtsid värvimist 3) Armatuuris oleva mõra varjamiseks oli seinanätsuga sinna mingi ornament kinnitatud 4) Tagumise parema akna juures asuv alumine kroomliist oli kinnitatud sellest kahe kruvi läbi puurimise teel. Lisaks oli liist ette pandud kõveralt. Autoga sõites ilmnes ka fakt, et pidurisilinder töötas vaid poole kohaga. Peale auto nägemist ja ka sellega sõitmist, rändas see kohalikku töökotta, kus vahetati lisaks pidurisilindrile ka esimesed šarniirid. Olevat kulunud olnud. Pesulas: Järgneb...
  4. Kallis on ümbert kaela kinni..
  5. kasti küljes olev silinder ikka katki.
  6. Pole siin midagi lohutada, kui kere mäda pole siis igati hea hind ju ja varustusnimekiri on põhjalik - mu masinal enam-vähem täpselt sama + 2 ust.
  7. Skodal siis ees golf1 GTI lisa Ja bemmi väga ei saa maakerale lähemale tuua , karteri põhja ja maa vahel niigi väga pole valesti sõidu ruumi aga väike plaan 1-2 cm tagant madalamaks ja väike flants ka et koopad tunduksid rohkem täis siis tuli välja et see mu tuttava tuttava isa vana pill 1996 sügis 2016 sügis
  8. Nii Bmw kui teised rahvusvahelised sotsiaalmeedias olevad auto kanalid, on levitanud infot Tra-Kyoto arendatavast E30 full bodykitist kitist.Siin ta on, Rocket Bunny E30! "Overfender" liikumine on kujunemas küll minu arvates hetkel ületoodetud ning taas elustatud vanakooli niššiks, kuid sama kvaliteetseid ja agressiivseid bodykitte just palju turul ei kohta nagu Kei Miura toodab.Jälgides rahvusvaheliselt müüdavatest RB kitiga autodest on hinna skaala pigem seisev või kasvav(Näiteks nissani S-seeria), mis võiks anda eeldused piisavalt suurele huviliste koolkonnale autot hiljem müüa soovides.Kui hinna klass ning sobivus tuleks näiteks nissani S-seeria tasemel, on tegemist tõeliselt kvaliteetsete tükkidega.4X100 valemis on näiteks laia mõõduga Watanabe stiilis miinus või null offsetiga velgi on ka laialt saada. Kellele Miura san võõras on saab lugeda näiteks siit http://www.speedhunters.com/2014/05/inside-the-mind-of-kei-miura/ Veel kitist: http://blog.garagistic.com/pandem-e30-bmw-e30-rocket-bunny-kit-rendering-has-arrived/
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.