Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 02.03.2016 kõikidest kohtadest

1. http://www.auto24.ee/used/2177955 Olen homsest selle auto omanik ja väga uhke selle üle. Aga tahtsin targematelt siin uurida sellist asja, et auto vajab väljast keretööde tegemist, kas leidub siin keegi kes aitaks mind kohaga, abiga ja vahenditega, et ma saaksin selle kere ideaalsesse seisukorda, peamine mure on siis rooste(aga see on õnneks pindmine ainult). Kuna soov on ise teha siis on vaja ainult kedagi kes kõrval targutaks ja nagu ütlesin aitaks koha ja vahenditega kui võimalik. Vaja on teha tal veel õlivahetus, rooliotsad, taga kojamehega on ka mingi probleem ja elektrikala on samuti kuskil sees, mis tuleks ka välja uurida siis üks amort taga tuleb välja vahetada ehk siis nipet - näpet on vaja ikka teha. Auto pole ju uus ja mulle see meeldibki. Kuna Härrale sai ka ostetud E30 4.0 V8 touring siis tahtsin endale ka ja saigi soetatud see auto! Nii, et peres on kaks E30 masinat. Ühega saab juba talvel sõita ja teine on suve masin Päikest!
  2. Nii sai siis täna natuke toimetatud ! Seniks kuni auto värvimis järjekorras on sai värvi pinda veits paremaks lihvitud.(Räme apelsin jms jama oli ikka ) Esialgne pind Ja tulemus Väljast Tulemusega võib rahule jääda aga töötunde kulus ikka metsikult Kui kellegil huvi kevadeks oma suksu läikima lüüa võib mulle teada anda privas
  3. Tuled ainult loota et see tegemise tuhin üle ei lähe.
  4. https://www.youtube.com/watch?v=cefC0DPlHFQ Nii see 150 km/h tuleb
  5. Väga mõnus tulemus ikka läigib hullemini kui mõni uus auto
  6. Sellega ma pean nõustuma ja. Aga eks ikka tahad uskuda, et loodetavasti ei ole auto nii hullus seisus. Samas isegi kui on siis on ju ka hullemas olukorras autosid korda tehtud, seega see mind ära ei hirmuta. Meeldib see, et saan käed ise mustaks teha ja autot täiesti otsast-lõpuni ise korda teha ja vaeva selle nimel näha, sest tulemus on seda aega ja raha väärt. Pole päris rumal selle koha pealt ei ole ja auto korda tegemine on mõnus väljakutse. Minu jaoks on need E30 touring autod üldse väga haruldased ja miks selline varandus prügihundist läbi lasta kui võiks ise vaikselt korda teha ja olla uhke, et saan olla selline rulliku omanik.
  7. Tihti on nii ,et kratsid vähe seda pindmist roostet ja on pärast pöidla suurune auk. Hea meel kui see ix leiab asjaliku omaniku,suht haruldase sisuga touring.
  8. Ülekanne sätitud selliselt et tippkiirus 150 see on nagu laseks 3ndaga kogu aeg.
  9. http://meestekas.net/belgia-vanamees-ei-saanud-linnalt-luba-majale-garaaziukse-panekuks-mehel-on-jumala-pui-ja-ehitab-uhe-ikkagi/ Kõva vana kohe näha mis margiga sõidab
  10. Põllest sobilik tükk lõigatud ja "konserveerimis" krunt maha lihvitud vibraga. ...ja paika täristatud. Tean, et tegelikult väga vale koht serv servaga jätkamiseks randi kohal, kuid mitte ei raatsinud ülevalt poolt originaal pleki kallale minna, seda enam, et seestpoolt tehase kere hermeetikut keeruline eemaldada nii kõrgelt ja tagavara ratta koopa tagant. Seetõttu võttis paigaldusprotsess omajagu aega punktides ja õhuga jahutades, et mitte kuumaga lainesse lasta tagapaneeli. Tulemusega jäin ise rahule. Lainesse ei lasknud ja Taiwanis toodetud varuosa sobis oma kohale hästi.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.