Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

Kaks korda nägin lasnamäel ja pärnamäe teel ilusat läikivat punast rulli. Sedaan või kupee. Numbritähed olid T... viskasin käppa, sain vastu ka :)

Ei oksa aimata, kes see võiks olla 

Kunagine lemmatsi tänava pill peaks olema see- 1.6 mootoriga oli vanasti.

N2gin t2na 19.00 maalt tulles aardla olerexi juures tumesinist sedaani.vaadati mind ja Mina Siis j6llasin seda sedaani.ikka liigub rullikaid:-)

N2gin t2na 19.00 maalt tulles aardla olerexi juures tumesinist sedaani.vaadati mind ja Mina Siis j6llasin seda sedaani.ikka liigub rullikaid:-)

Spottisid mind järelikult :) Sul valge jah?

to: 007

See olin mina ja sõitsin kiiresti jah kuna visko ei tööta väga hästi ja pill oli juba päris soe järvevanal istumisest ning üritasin natukene õhku saada. :D

Muudetud , muutis P2hkel

Tol hetkel oli seal tõesti vägev ummik ja õues 30 kraadi.

Mõtlesin just seal vahtides et hea et visko korras, üks aasta kui enda oma peetis oli siis sellisel hetkel pidi hoidma puhurit 4 astmes ja soendust põhjas :D  

Pärast veerennis istusingi soojapeal ja põhjas puhuriga ca 20min siis tõusis juba temp kolmveerandi peale ära aga õnneks midagi hullu veel ei juhtunud. aga inimesed vaatasid küll imelikult kui lahtise kapotiga mööda vurasin. Ja endal kulus selle 20 min peale terve suur pudel vett. :rolleyes:

Peab ikka el vendi külge ära pookima, siis on asi timm.

• Autor

Eile poole 6 ajal Tiidu tagatuled Pae tänaval

Täna hommikul Smuuli Punase ristis hall M3  BCE numbri tähedega

täna nägin siis pärnus uue silla peal tuli vastu musta värvi cabrio päris ilus oli teine :P

Tere!

Mina sõidan vist teisel planeedil ja näen e30neid haruharva  :D Ja kui näen, siis taipan liiga hilja, et viisakas oleks vastu lehvitada, nii et vabandused kui üks punase kupeega neiu teile vastu ei lehvita  ;)

Tere!

Mina sõidan vist teisel planeedil ja näen e30neid haruharva  :D Ja kui näen, siis taipan liiga hilja, et viisakas oleks vastu lehvitada, nii et vabandused kui üks punase kupeega neiu teile vastu ei lehvita  ;)

Kas Laagris Harku teel? :)

Olin eile Nõmme keskse fooritaga kui valge kupee mööda sõitis ja juht käppa tõstis, ise muidugi ei jõudnud reageerida. Ärge siis pahased olge kui musta sedaani juht käppa ei jõua visata. :D Ise liigun Nõmme ja Jüri kandis - rulle näen päris tihti.

Masin viimasel ajal ropult õietolmu täis, ei viitsigi sellega pesulas käia koguaeg, aga kaugelt läigib küll ;)

Keegi tumepunase kabrioga treimanis? Siim vist ei olnud, kuigi võisin ka valesti näha :)

Minu oma vedeles kogu nädalavahetuse koduhoovis, seega see ei olnud. Kellelgi veel Eestis selline tumepunane cabrio? Ise nagu pole trehvanud nägema ega pole ka kuulnud, et oleks. Üks või kaks samasugust värvi kupeed on küll liikvel.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus