Hüppa postitusse

316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo

Postitatud
comment_76744

On tagumine aeg ka enda rullist lõpuks teema teha. Kuna ma eriline pildimees ei ole, siis pildimaterjali mul hetkel eriti palju ei ole, aga ma luban, et parandan ennast tulevikus.

Originaalina veeres antud auto tehasest välja siis rohelise 316i kupeena 1990 aastal, mitte just eriliselt rikkaliku varustusega. Katusesse on konserviavajaga päikese vaatamiseks luuk sisse lõigatud ja esi rataste keeramine on salongi toodud ja hüdrauliliselt abistatud, sellega põhimõtteliselt ka varustus lõppeb, kui BBS kärjed välja jätta.
Auto toodi aastal 2006 Saksast Eestisse ja siin ta sellest ajast saadik ka seisis, kuniks ma ta ära ostsin. Tänu sellele on osad kere plekid hukka saanud, kuna auto seisis pooleldi muru peal. Eriti äge on aga auto VIN kood  :thumbsup: 

Peale läheb M50B25, mis on M54B30 pöörlevate osadega stroker. Lisaks sellele on ka väljalaskesse sisselaske nukkvõll paigaldatud. Mootori juhtimine on originaal, mingisuguse ebay suvalise chipiga. Videost saate kuulata/vaadata :D video on üles võetud möödunud sügisel, vahetult enne mootori mahavõttu.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203388937233623&set=vb.1517536116&type=2&theater

gallery_2208_95_7767.png

Mõned pildid mootori maha võtmisest:
Ei saanud jätta pildistamatta puurpinki, võrdluseks on kõrval ka õllepudel :D
gallery_2208_95_239540.jpg
gallery_2208_95_502008.jpg

Ja mõni klõps autost
gallery_2208_95_162974.jpggallery_2208_95_307281.jpg

Mõni pilt tagasillatalast ja õõtsadest, ehk siis sild reguleeritavaks, E46 sadulad ning 298mm kettad taha. Sillad tulevad 5x120 poldivalemiga, Strongflexi kollaste puksidega ja BC coiloveritega.gallery_2208_95_181424.jpggallery_2208_95_332396.jpggallery_2208_95_358899.jpggallery_2208_95_505214.jpg

Nagu juba ühest teisest teemast mõni teist on lugenud, siis rull on hetkel Vana-Vigala TTK-s keretöödes ja mõni pilt on sealtki minuni jõudnud
gallery_2208_95_39261.jpggallery_2208_95_8207.jpg
gallery_2208_95_20408.jpg
gallery_2208_95_374.jpg

Ja veljed, mis suure tõenäosusega alla lähevad. Oleneb sellest kuidas esipidurite teema õnnestub lahendada. Olemas on ka kõik kapslid ja isegi nende võti. Nii et ilmselt varsti jõuavad müüki ka ühed e30 BBS kärjed koos kapslitega.
gallery_2208_95_244991.jpg

Värv tuleb Marrakesh Brown Metallic, kuna originaal värv on minu arvates lihtsalt jälk.
Pildilt saate aimu, milline see on
gallery_2208_95_252240.jpg

Muudetud , muutis Chulo

• Vastuseid 127
  • Vaatamisi 19tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Pole ammu teemasse kirjutanud, aga lobamokkade rubriigist võib lugeda veidi seiklustest maanteeametiga. Võtan lühidalt kokku:   Juulis üritasin autot minna Saue maanteeametisse registreerima

• Pole ammu midagi kirjutanud, paneks mõne pildi.   Sellisena jäi ta kuuaega tgasi seisma ja pm sellest ajast saadik pole olnud aega midagi väga teha. Eelmine nädal oli väike puhkus ja siis oli par

• Sorry mehed, pole ammu kirjutanud. Masin on väliselt valmis. Lisan lähiajal ka parema kvaliteediga fotosüüdistused.   Et aga täielikust õnnest on veel puudu rool ja parem logari ots, siis võ

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_111995

Eile maaandus mu laual üks Holset HX35 twin scroll. See talv ei julge midagi tegema hakata, kuna muidu on järgmine hooaeg jälle küsimärgi all, aga tuleb vist vaikselt asju varuma hakata. Teine aspekt on raha... kuna tegemist on peres kolmanda autoga, siis peab hakkama täpset eelarvet koostama. Pihustid, proge aju (arvatavasti prooviks ecumaster EMU), kepsud, paksem mls tihend, kaanetikud on ilmselt need osad mis tuleb nii kui nii hankida.

Tahaks teha bottom mount lahenduse, ehk siis tuleb ka parempoolse mootorikäpaga midagi välja mõtelda.

• 4 kuud hiljem...
  • Autor
comment_116004

Ja sellega seoses, kui kellegi on huvi 5x120 Remotecide vastu, siis õiglase hinna eest annan need ära. Sirgestatud värvitud ja the whole nine yards, ainult kapslid on veel poleerimata. Isegi originaal kapsli poldid ja võti on alles. Pastad ja kettad kapslite poleerimiseks annan kaasa.

Muudetud , muutis Chulo

• Autor
comment_116031

Veel ühe nurga alt pilti vanadest velgedest.1466096505258.jpg.fdb1f0f224b80ff49d4ff340d2da8a9d.jpg1466097117738.jpg.b6a28248c53f8cd196d7994ea2d49334.jpg

Uutele sai vähe asjalikumad märgid keskele.20170303_082214.jpg.19207fcddc21fd6898651f4cdca56dd5.jpg

Ja kui juba unitedisse sattusin, siis tuli veel igasugustesse enam või vähem vajalikesse plastiknikerdistesse investeerida. Haigus on see e30, ma räägin, haigus....

Muudetud , muutis Chulo

• Autor
comment_116038

Eix, sina oled e30 positiivne, see on selge. Mul elukaaslane ootab juba 10 aastat kihlasõrmust. Järjest raskem ja raskem on selles valguses neid kulutusi põhjendada. Kust maalt jookseb see piir? See väikeste vidinate summa võib päris muljetavaldavaks kujuneda. Kui Leksi tellimus ka saabub, lisaks kõigele muule, siis on jälle päevaks või paariks tegevust.

comment_116039

Sõrmus on odavam lõbu ,kui sellega seotud tagajärg.

Sõrmus on nagu e30 ,mille ostad korra ,aga tambid raha elu lõpuni...

Selle saaks ka muidu um või h2 tellida , põhjendatud käik :D

Vali välja ainult

https://www.google.ee/search?q=bmw+ring&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGxru_j7vSAhVEXCwKHcjoCggQ_AUIBygB&biw=962&bih=601

• Autor
comment_116049

Haha, siis peaks välja kolima jah. Praegu juba suht viimase vindi peale asja keeranud. Õnneks olen kodus ka üht-teist liigutanud ja ostnud, muidu nii libedalt need asjad poleks läinud. Eix, kui ma sellise sõrmusega põlvele laskuks, siis löödaks mind selle sama koha peal lahtise käega nokki.😀

• Autor
comment_116061

Need pildid on pm seebikarbiga tehtud. Kuni küljes on b-osa tiivad, ei luba ma sellest ühtki teravamat pilti jäädvustada. 😁 Mul õemees juba ammu kibeleb oma fäänsit kaamerat kotist välja võtma.

Nagu näete, siis ise ma eriline pildistaja ei ole ja minuarust mainisin ka kohe teema alguses selle ära. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, aga mul lihtsalt ei tule tavaliselt pähe midagi pildistada või jäädvustada, olen selline hetkes elaja tüüpi tuulepea. Mõni lihtsalt on selline. Samas mul üks parimaid sõpru on selline tüüp kes igat jumala asja pildistab, talle ma panen küll rämedalt puid koguaeg. 😀 Ma ei imestaks kui tal mu pillist rohkem pilte on kui mul. Minuarust on kõik pigimati paigalduse pildid tema salvestatud, ehk sii julgelt 25% siin teemas.

Muudetud , muutis Chulo

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_117235

Lasin kuudist välja. Nüüd peaks veel puhtaks pesema ja nipet-näpet ära tegema.

*lambda vahetada

*juhi turvavöö vahetada

*karbikatte tagumised kinnitused

*jahutusvoolikud õiget pidi panna

*gaasitross ära vahetada

*tagumised amordipuksid vahetada

comment_117247

Ca. 150 öiro eest saab tutnoid depo blackid ebayst :D Pole originaalid aga uus asi on uus asi. Võibolla pole xenoneid vajagi.

Päris usutavad MHW repliigid saab ise valmistada, vaja on kaks paari orig tulesid ära lõhkuda. Ühtedelt klaasid, teistelt sisu. Sisu vaja strateegilistest kohtadest mustaks värvida ja hermetsiga kokku, olemas.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.