Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

hommik, ma ei käinud koolis täna ja õppisin arvutit ja vaat mis avastasin

OO==[][]==OO nagu e30 võimis:D

hommik, ma ei käinud koolis täna ja õppisin arvutit ja vaat mis avastasin

OO==[][]==OO nagu e30 võimis:D

Ei, mul on parem...

Ei ole vaja ahujeitada siin.

Timmisin kolm õlli sisse ja nüüd süda vesine ja üks aff räägib ehtsast Ukrainskii soolapekist :D

Teen neljanda lahti ja olen veel vesisem, aga see selleks.

Kui nüüd keegi mees lahendaks mulle sellise küsimuse ära, nimelt kuidas tõmbab suitsu-grillahi paremini;

a) panen grillahju poole korstna ärapöördeks M50 esimese 1-3 silindri väljalaskekolde ja sinna otsa toru D 80mm.

:lol: Panen sinna otsa ikka korraliku R4 M40/M43 väljalaskekolde ja sinna otsa D 80mm toru korstnaks

C) Teie idee ...?

PS. liivaga teen ikka puhtaks ka :roll:

t,

grõllis

• Autor

Kes tunnistab omaks e30, vist kupee, musta värvi, m-tech 2 tagatiivaga turboka kes täna toompuiestee ja tehnika tänava ristmikul ca 3 eriti ohtlikku liiklus olukorda 10sekundi jooksul suutis teha ?

Kes tartus rulli varuosade varustamisega tegeleb :D Juhul kui genekas mis ajab välja mingit silikooni moodi ollust otsustab saba anda seal teaks kust uus leida :lol:

Kes tartus rulli varuosade varustamisega tegeleb :D Juhul kui genekas mis ajab välja mingit silikooni moodi ollust otsustab saba anda seal teaks kust uus leida :lol:

geneka remondiga saan aidata

UUs (kasutatud) on kindlasti odavam soetada.

Remondi korral tuleb arvestada u 60ne euriga,

pingeregulaator, mõni diood ja laagrid :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus