Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,2m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

hommik, ma ei käinud koolis täna ja õppisin arvutit ja vaat mis avastasin

OO==[][]==OO nagu e30 võimis:D

hommik, ma ei käinud koolis täna ja õppisin arvutit ja vaat mis avastasin

OO==[][]==OO nagu e30 võimis:D

Ei, mul on parem...

Ei ole vaja ahujeitada siin.

Timmisin kolm õlli sisse ja nüüd süda vesine ja üks aff räägib ehtsast Ukrainskii soolapekist :D

Teen neljanda lahti ja olen veel vesisem, aga see selleks.

Kui nüüd keegi mees lahendaks mulle sellise küsimuse ära, nimelt kuidas tõmbab suitsu-grillahi paremini;

a) panen grillahju poole korstna ärapöördeks M50 esimese 1-3 silindri väljalaskekolde ja sinna otsa toru D 80mm.

:lol: Panen sinna otsa ikka korraliku R4 M40/M43 väljalaskekolde ja sinna otsa D 80mm toru korstnaks

C) Teie idee ...?

PS. liivaga teen ikka puhtaks ka :roll:

t,

grõllis

• Autor

Kes tunnistab omaks e30, vist kupee, musta värvi, m-tech 2 tagatiivaga turboka kes täna toompuiestee ja tehnika tänava ristmikul ca 3 eriti ohtlikku liiklus olukorda 10sekundi jooksul suutis teha ?

Kes tartus rulli varuosade varustamisega tegeleb :D Juhul kui genekas mis ajab välja mingit silikooni moodi ollust otsustab saba anda seal teaks kust uus leida :lol:

Kes tartus rulli varuosade varustamisega tegeleb :D Juhul kui genekas mis ajab välja mingit silikooni moodi ollust otsustab saba anda seal teaks kust uus leida :lol:

geneka remondiga saan aidata

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.