Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tänud vastutulelikkuse eest, aga hetk tagasi tulin õuest ja praegu töötavad. Loodame, et nii jääb. Vahetasin paar kaitset, mis suunatuledega seotud ja hakkas toimima. Naljakas ikkagi, varem ka sarnast pulli juhtunud, aga siis pole minu mäletamist mööda kaitsmetes asi olnud. Oma lollus, et sellest kõige lihtsamast kohast pihta ei hakanud.

Ilmselt kuskil ikka mingi juhtmete jama ja lähevad aegajalt lühisesse.

Männikul täna ainult kaks rulli jääpeal, mis teil vabanduseks tuua :D ?

Oeh jh viitsisin peale venna 18 sünnipäeva pidamist autol juhi ukse korda teha :D alumine uksehinge tift oli läbi ikka või kuidas seda nimetatakse.

Nüüd läheb uks esimese korraga kinni :D

Keegi h2 ei plaani miskit tellida?

Oleks ka 1 tihendi soov.

Kui tellib lähiajal võib teada anda.

nägin interneeduse avarustes touringut millel tagumised klaasid olid avatavad,nagu kahe ukselistel sedaanidel lisavarustus.

kas se featuur võiks olla reaalne tehase lisavarustus touringule?

See batman kontest on küll ameizing:P

Piimaautod ja rolsid:P

A see kuuese teema on küll piidar valikuga mootor...

BMW ja vvt ei sobi kokku :D 

Tiigersaag ka nüüdseks olemas, seega siirdun garaazi varsti kus seisab cabrio-ohver :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus