Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kurjam, on jah hoopiski siiski korvistmetega tegu. Kere säilivus sisemaal on normis, kuid ookeaniäärsetes linnades võib seda soola õhus olla väga palju kui tuuline ilm. Ning hinnapiir on tõesti kusagil 2000 euri siin sõitvatel rullikutel, Kõige suurem müügipõrgu on www.gumtree.com.au. 

Kui hea mõte oleks e36 touringu taga vedrud panna e30 touringule? Peaks natuke jäigemaks minema ju, kuna e36 on raskem.

See ei ole hea mõte, sest need on hoopis lahjemad. Ise otsisin ix touringule alternatiivi ja kataloogis antavad e36 vedrud olid peenemad ,lühemad ja väiksema läbimõõduga.

Võibolla sinu 316 ajab e36 kikki, vedrusi pead mõõtude järgi võrdlema.

Siis ma kasutaks mingeid madaldus vedrusi. Aga see on plaan alles. Kuna jh natuke midagi autol peal on siis juba taga osa all pool. Eriti kui autos on kõik iste kohad inimesi täis.

Aga nii on see igal autol ju, kui kaupa või inimesi täis, siis taguots maas. Uute vedrudega oleks siis vabas olekus jälle liiga kikkis.

Proovi kõigepealt e36 touringu road variandi tagumist kummipatja, mis on üle 2cm paks, sellega tõuseb su auto kindlasti mitu cm.

viimane võimalus minna vastu uuele aastale puhta autoga ja külastada pesulat (käsipesu) 56723345

Head uut aastat !

Kellel auto talvel soojaks ei lähe, aitab seline lahendus :)

post-1063-0-34040900-1357066650_thumb.jp

Rahvas, kuidas gaasipedaal ära käib?? mingi nipiga värk.

Täielik peavalu :/

Rahvas, kuidas gaasipedaal ära käib?? mingi nipiga värk.

Täielik peavalu :/

Ma enda oma ei saanudki kätte, tegin kõik õpetuse järgi, aga ikkagi kinni, liigub, aga välja ei tule... :D Niiet tean mida tunned.

Sama siin, ei saanud ka õpetuse järgi tehtud. Lõpuks tuli läbi suure häda üla pedaali.

Õnnelik lõpp :D

Aga Head uut aastat kõigile !

Kas kellegil on kunagi songa olnud? Kui on, siis missugune nägi operatsioon välja, kas üldnarkoosi all ?

Mis mõjutab ökonomaiseri tööd?
Nimelt lambist on kogu aeg 30L peal, aga kui pidurdad käiguga, siis läheb nulli. Nullis on niikaua kuni gaasi annan või käigu välja võtan.

Seda kas auto nii palju kütust tarbib ei oska öelda, eks tuleb natuke sõita, aga korda tahaks ikka saada selle tujurikkuja :)

CO ja lambda näit olid korras, seda sai kontrollitud.

Oskab keegi aidata ?

Update: küttekulu näidik hakkas ise tööle. Oskab keegi aimata milles viga võib olla, et miks see jukerdab nii ?

spidokas ise ?

Muudetud , muutis 001WSK

Uus elektripakett hakkas korralikult tööle, Parts tõmbas rubilniku pääle ja töötab.

See annab tunnistust sellest, et riik toimib.

naera mu postituse üle ja mu kadunud vend näitab sulle uut aastat...

Muudetud , muutis Metalheart

Kui väiksena kartsin pimedust, siis nüüdsest kardan peale elektriarve saamist valgust...

see on tallinnas jah? udukad saaks veel ära kruvida.

Inimestel raha vastu huvi ei ole ikka, pea iga rondi eest saaks niisama maha müües palju rohkem raha kui see otse 100-130€ eest kuusakoski viia .

Tuttaval läks samamoodi rauda mõned aastad tagasi, oli välimuselt üsna maasikas pre, R6 motoga. Ma pakkusin 3k krooni veel, et rallikaks saaks, ütles et jääb talle aeda perekonnareliikviaks. ~3kuu pärast viidi rauda, sai 700krooni...

Eix, ma ei kas Tallinnas. Pilt võetud Delfist, kus oli mingi postitus eestlaste autodest. Pakun, et tegemist võib olla vana pildiga.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus