Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ma isegi olen korra mõlenud kas küsida väikest mode teemat omale, et ka vahel korda hoida aga jhm viimasel ajal ei satu tihti foorumi jne :S

Kelle hall sedaan m-tach2 seisab sinimäe tänaval tallinnas? mitu korda silma jäänud ja väljast näeb päris viisakas välja :)

Morps,

Nägin ühte tõuringut millel oli pre lisa all põlles.

Proovisin siis ka pimpida oma oma...

Trrr, see ju otstest 4-5cm lühem.

Perks, ei vaadeld ka kuidas oli seal säätud- on kellelgi vihjeid.

Või kus on olemas töötav IS lisa

Mörpa

Hmm, Vanema 34 äkki tõesti sobib aga 36 krt on kahtlane.

Kui juba teemat tegid siis mind huvitab kus saaks neid laia nurga peegleid?

Kas keegi on kasutanud 3000k xenon või 4300k xenon hid lahendust oma riistal?

Kumb see korduva tekitab ?

jopa kolla

Korduva tekitab valesti reguleeritud iksjoontuli või kuri poliismänn. Alustuseks kleebi oma tuledele tutikad klaasid ja pese sisu puhtaks, saab ka nägemist turskemaks. 4300 on kõige loomulikum vist, 3000 juba kollane.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus