Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas keegi teab ja oskab öelda kes paigaldaks autole plokisoojendust ja palju see maksma võib minna?:D

Oleneb kus sa asud :roll:Minu oma maksis vanas rahas 2500kr .Paigaldati 2a. tagasi M6igus ,firma ei tule meelde praegu.Plokisoojendus siis ainult,, v6imalus ka 220 juhe autose paigaldad siis oli 3000kr vist vendi jaoks aga seitsmesel taimeriga vent mul juba sees siis seda vaja polnud.Calixi oma sai paigaltatud.

Oleneb kus sa asud :roll:Minu oma maksis vanas rahas 2500kr .Paigaldati 2a. tagasi M6igus ,firma ei tule meelde praegu.Plokisoojendus siis ainult,, v6imalus ka 220 juhe autose paigaldad siis oli 3000kr vist vendi jaoks aga seitsmesel taimeriga vent mul juba sees siis seda vaja polnud.

Küsisin juba tallinnas asuvalt firmalt hinnapakkumist ja 160 euri läheb koos paigaldusega.juhtme vinnan ka salongi vast aga puhurit ei hakka veel paigaldama

just baltic printsessi peal jäi silma ilus ja libe m teh 1 ringi, startecidega 325E . 885(855) Tev :D

just baltic printsessi peal jäi silma ilus ja libe m teh 1 ringi, startecidega 325E . 885(855) Tev :D

tuttava oma mul seee

Trüffli otsimis koer...

Mis vahe sellel om kas on originaalis juba või mitte.

Kui see kas on Läti M-tjehs I siis küll.

Aga kui autol on originaal kunstrinnad siis pole ju vahet.

Ikkagi ilusad ja katsuda ka ju head...

Ah ?

See tekst siis streetrace.org-ist

Ei tea kas siit mõni reisser oli saanud Järvevana tee alguses kokku veoautoga, 2h tagasi, umbes siis 22 paiku.

Üks punane e30 oli kokku põrganud veokiga, buumeril juhikülg täiesti sees, pauk oli suht keskele tulnud ehk siis ukseposti.

Pilte ei saanud, sest mul oli tegemist sealt ilusti läbi sõita.

tulin laevlat, siis nägin et viadukti alt tulles oli üks e36 üritanud vist järvevanale keerata ja ohutussaarepeale kiikuma läinud :D

Ei tea siis kelle rull eile ülemistel ära lõpetati ?

Ok Peangi meelde tuletama kuidas see nullimine käis :D kuna hakkan punasel rullal õli vahetama rullikud ja muud nänni veel.

Hmm ma tean, et oli juhtme jupp ja väike kaitse vahele ??

Seleta kuidas siis se pirniga käib ?

kaitset ja pirni pole tarvis, lühista seitsmes PIN ära, keera süüde sisse ja kustuvad õlivahetusetuled ära, uuesti süüde välja ja sisse, kustub inspection ära (kui ta on sul põlema üldse läinud)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus