Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Extreme, mingi karvane oli ka teie lauas? Istusite, seal business lounge ligidal?

Tegelikult on see üks kõige kenam tuuninglahendus üldse mida e30 olen näinud peale startec tulesid :D :D

Kevadel oli klubiriiete tellimine ja tellisin omalegi särgi ja pusa. Pusa olen kandud juba päris mitmeid kordi kuid särki pole jõudnud veel selga panna... Jja nüüd vist olen särgist ilma, sõbranna käis korra külas ja tuli välja, et ta teab mis on e30  ja et need talle meeldivad ning kui mu särki nägi, siis vähemalt üheks õhtuks omandas selle...

8974389399_4b930e9421_b.jpg

Pole uurinud selle kohta, see tänapäeval vist rohkem moe värk... :D

aga eestpoolt :)? Eix sa ka kohe selliseid asju näed :) mingiaeg oli see moes vähe depressiivsematel tüdrukutel kelle teismeiga raskelt kulges :)

Ahahh . Muide ma olen see tüdruk kes on pildil , ma võin eeapoolt ka kunagi pildi teha :D

Päris kobe tädi tundub igatahes. :P Jääme siis uusi pilte ootama, äkki isegi e30 taustale võtta? :)

Ma ikka onu, lihtsalt sõbranna kirjutas mu kontoga siin korra ka.

Ma ikka onu, lihtsalt sõbranna kirjutas mu kontoga siin korra ka.

kas sõbranna on vallaline?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus