Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Enda autol läks e36 roolilatt külge koos e30ne rooliotstega.

Kas E30 6nupulisele kompule sobib E34 temp andur?

Kui kiiresti see temp muutuma peab?

Proovisin üht andurit ja numbrid muutusid väga kiirelt.

Koodid ei klapi, aga usage näitab e30 ka, aga e30 andur e34 ei sobi.. vist nii.

Krt kusagilt vaatasin, siis andis sobivust 525le jne. Mul endal puudub andri teema üldse kabriol, aga oleks vaja ja vaatasingi kas saan e34 maha kakkuda :D

On kellegil näpunäiteid, et kuidas vahetada M40 mootoril temp. andurit ? See asub nii urruaugus, et kämblad ei mahu kuskilt ligidale. :@

On mingi muu variant ka peale sisselaske eemaldamise ?

Kellegil täna vedrutõmmitsat pole laenata üheks ööks? 4pakki eest :P

56866258

Olin ise ka sellega alguses hädas. Tegelikult asi lihtsamaist lihtsam. Võtad seal õhukopsikust mootorisse mineva toru eest ning siis on sealt alt näha ühte metallist kronsteini. See käis paari mutriga lahti ja siis sealt avaneb vaade ühele plastikust korpusele, kus juhtmed sees jooksevad. Too ka lahti ja eest ära natuke ning pääsedki juba kenasti ligi. Ja anduritega oli vist niipidi, et see salongi poolne annab kelladele infot ja n.ö. esitulede poole jääv andur annab infot siis ajule.

On kellegil näpunäiteid, et kuidas vahetada M40 mootoril temp. andurit ? See asub nii urruaugus, et kämblad ei mahu kuskilt ligidale. :@

On mingi muu variant ka peale sisselaske eemaldamise ?

Muudetud , muutis siimp

Ja lisaks siimp jutule juurde,  et  mina vahetasin  seda  number 17 padruni  ja gardaaniga vastavate  pikendustega,  väga  kiiresti  sai  tehtud  :P

Mis foorumil viga on ?

Paremal pool asuvaid asju enam pole... (uued teemad jne)

Mairega samad võtted meil tööl, ma panin ka pika pikenduse ja sinna otsa ka pikenduse ja siis keerasin ja plärts käes.

Äm40

Miks ei luba foorum mul kasutada "pilt" lisamise fukntsiooni ? 

Ütleb nii , "Sul ei ole siin foorumis lubatud kasutada seda faililaiendit."

Ei saa lisada pilti URLiga...

Täna juhtusin Tartus nägema E30 kabriot, pre tagatuledega( MHW tuuning) musta värvi. Numbrimärgi tähtedeks oli TEZ ja autos kaks kiilaspäiset noormeest. Aparaat nägi välja korralik maasikas, kas kuulub ka selle foorumi ridadesse? :)

Muudetud , muutis -Kaido-

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus